Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Maria & Mario wrote:Eu oficial ma declar musafir dupa o luna de serviciu. La 4 , 5 cand ajung acasa si intru pe usa - amandoi sunt abtibild pe mine ! Zau ca mananc ciorba la 3 linguri ! Ce toaleta sau schimbat - doar daca se poate in 3 , altfel ... nu ! Vladutzu e .... nu langa mami, ci numai pe mami, Maria e cu mia de intrebari dupa ea , teme si nazbatii . pana la 8 cand sunt in pat sunt doar Mami ! Si apoi cad lesinata !
Vor sa recupere orele petrecute fara tine.Ei te iubesc foarte mult |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Oana bietii de ei,le lipsesti mult!Or sa se invete! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| ingerash wrote:Vor sa recupere orele petrecute fara tine.Ei te iubesc foarte mult subscriu..probabil iti va fi greut o vreme pana va veti acomoda |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Maria & Mario wrote:Eu oficial ma declar musafir dupa o luna de serviciu. La 4 , 5 cand ajung acasa si intru pe usa - amandoi sunt abtibild pe mine ! Zau ca mananc ciorba la 3 linguri ! Ce toaleta sau schimbat - doar daca se poate in 3 , altfel ... nu ! Vladutzu e .... nu langa mami, ci numai pe mami, Maria e cu mia de intrebari dupa ea , teme si nazbatii . pana la 8 cand sunt in pat sunt doar Mami ! Si apoi cad lesinata !
Ce frumos.Atata iubire |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| raly wrote:...Or sa se invete!
Eu stiu? Noi avem antrenament de cateva luni, deja, si tot asa e. Nu cred ca se obisnuiesc... Alexia si acum tine evidenta zilelor lucratoate si plange in fiecare luni dimineata ca mai vrea cu mine. Ma tot intreaba cand imi iau concediu...
Pe de alta parte, ii place la fel de mult si la gradi sau cu bona... doar dimineata, la trezire, e mai greu... cu miorlau. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu acuma ma ocup numai De Oshry asta pana se intoarce Eden acasa la ora 4 cand petrecem o ora impreuna si facem ce vrem noi,o data pe saptamana mergem la o activitate parinti si copii impreuna.De obicei yohanan ajunge acasa pe la 5.30 si facem cu schimbul,eu sunt libera sa fac ce vreau dar de obicei petrecem impreuna toata familia. Eu imi petrec foarte mult timp cu copii mei pentru asta am renuntat la servici deocamdata ca sa fiu alaturi de ei si sunt atat de fericita ceea ce primesc de la mine si eu de la ei este ceva de neinlocuit cu nimic pe lumea asta.Avem multe activitati impreuna de la desen pana la plantat in gradina ...este super frumos! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Si eu prefer sa lucrez de acasa, chiar daca nu e un salariu constant, o luna mai mult, urmatoarea mai putin. Insa timpul petrecut cu maimutele face cat toti banii din lume. |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| katy_lumika wrote:Si eu prefer sa lucrez de acasa, chiar daca nu e un salariu constant, o luna mai mult, urmatoarea mai putin. Insa timpul petrecut cu maimutele face cat toti banii din lume.
Subscriu! In timpul saptamani am sansa sa fiu cand cu Ionut cand cu Madalina si dupa masa cu amandoi;cand Vasi vine de la servici organizam iesiri,in parc,la lac,playgroup sau mergem prin orash la cumparaturi.Uneori il intreb pe Vasi daca nu este obosit,el cum intra pe usa cum propune cate ceva...el zice ca noi ii dam putere In fiecare week-end facem listute,organizam saptamana ce vine |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| Noi ne petrecem mai ales sfarsitul de saptamana impreuna.In timpul saptamanii ne vedem cam de la ora 17.00 pana pe la 21.00 , cand ne jucam, citim, scriem, povestim, gatim impreuna.Ale a inteles ca mami trebuie sa lucreze per forza pentru ca altfel ar trebui sa ne lipsim de multe lucruri .E adevarat, ca e marisoara de acum.Si cum vine vacanta va merge la culcare la ce ora vrea ea si vom petrece mult mai mult timp impreuna. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| eu merg la servici de luni pana vineri si cand ajung acasa, strumfi e pe mine toata. nu apuc nici sa ma descalt. ma ia de la usa. stam si ne pupacim, iubim, imi mai arata cate una altele, ne uitam la emisiunea de seara si apoi in dormitor la citit carte si apoi nani.
cand stau numai eu acasa cu ea de dimineata, ne trezim impreuna, eu imi beau cafeaua, ea isi bea lapticul si ne uitam la desene. tati intre timp se pregateste de servici, il mai ajut si eu. apoi ii fac de papa la pici, si acuma la masa de dimineata am cam invatat sa mancam singurele; oul moale e preferatul - inmoaie singura painea in el, paine cu unt si gem tot singura mananca, iaurt tot la fel. apoi ne jucam pana pe la pranz. si stau cu ea, citim, ca ii plac cartile mult, ne alergam prin casa, ne jucam cu mingea, desenam, dansam si vorbim incontinuu de tot ce face, pe ce punem mana, ce vedem, de la musca pana la elicopter. repetam numerele, cuvintele, alfabetul, chiar si in timp ce ne jucam ceva.
apoi pe la 11, ea face un nani mic de vreo 1 si jumate. atunci mai stau si eu pe net, uneori, dar de obicei spal vasele, strang prin casa si am 15 min de butonat TV-ul. cand se trezeste stam la masa. o mai ajut, ca ea uita ca trebuie sa manance si se ia cu joaca chiar si cu o lingura si o boaba de mazare. desert (de obicei fructe) mananca singura si apoi la joaca din nou.
dupa amiaza mai iesim pe afara. daca e foarte frumos mergem ori in parc la tobogan sau scranciob sau mergem la piscina (acolo ne place cel mai tare). daca nu, iesim doar la plimbare putin prin jur, o mai ajuta pe mami la cumparaturi (ea ar lua totul!!! - si cartea mea de credit ) si venim acasa. stam pe la 5 -6 iar la masa si intre timp vine tati si sta un pic si cu el, facem baie, ne uitam la show, carte si nani.
dar la absolut orice miscare facem, vorbim incontinuu cu ea. si eu si tati. si daca e sa am treaba de facut, vrea si ea sa ajute si in loc sa o alung in camera ei, ii dau o carpa si se face ca sterge praful si ea, daca spal vase, o las cu o galetusa cu apa si o jucarica si spala si ea. chit ca fac mai multa apa pe jos, dar o incurajez si la treburi din astea, pe care ea oricum adora sa le invete. si cand stau cu ea acasa, tot reusesc sa strang prin casa, sa spal rufe, sa le intind, (ea imi inmaneaza carligele unul cate unul) sa fac de mancare, si sa si petrec timp de joaca cu ea. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu mai sunt cu Sara non-stop doar o luna. apoi de musai trebuie sa ma intorc la servici. dar dc mi-as permite si ne-am descurca financiar fara amaratul meu de salar as mai sta cu ea acasa pt ca inca are nevoie de mine.la fel ca si Sophie si noi ajutam la orice dar ea vorbeste atat de mult ca numa asta ma oboseste groaznic. nu ii tace gurita aia numa cand doarme |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu ma simt vinovata ,cand ma duc la munca pierd lectiile cu Diana si asta se vede imediat in testele saptamanale.Nu stiu cum sa fac sa fie bine, ma gandesc ca mama n-a facut niciodata lectii cu mine ,singura m-am chinuit cu temele cand stiam safac faceam cand nu , nu si gata dar eu eram o fire mai silitoare, Dia e mai comoda,trebuie ajutata sa nu spun impinsa de la spate ... mai ales ca ea face tot in alta li mba ,presiunea e mare.Cantaresc in fiecare zi daca se merita sa ma duc la munca sau nu, sunt multe de pus in balanta. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andi&Mariuca wrote:vreau sa va intreb cum va ocupati de copiii vostri in sensul de educatie... stati cu ei si le cititi, le aratati poze, ii invatati cuvinte?
cum reusiti sa va faceti si treaba prin casa si sa va si ocupati de ei?
adica cum va faceti timp sa va dedicati strict educatiei lor?
mi-a venit ideea acestui topic dupa ce am vazut la topicul despre vorbire copii 1 an 1 an jumatate, ca sunt copilasi care la aceasta varsta stiu f multe cuvinte.
eu nu prea reusesc sa stau cu piciul meu f mult timp sa ii arat desene si sa il invat cuvinte. cand se joaca prin casa, eu de regula fac treaba. il supraveghez si vorbim f mult dar rar am stat jos langa el sa ii arat poze si sa repetam cuvinte.
cum va faceti timp, cum ii ajutati?
Eu imi incurajez unul din copii care are 3 anisori sa foloseaca youtube, dar controlat de mine si le pun fel de fel de chestii educative, de exemplu sa se uite la filmulete cu sunete de animale domestice pentru copii sau cum face vaca, sunt multe filmulete interesante. Unul dragut cu diferite tipuri de caini si este o doamna care intreaba, cum latra cainele si se aude latrat de caine. Pentru bebelusul meu de 1 luna jumatate folosesc sunete albe de aspirator sau sunete albe de feon Sunt multe canale de acest gen. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Guest wrote:
Eu imi incurajez unul din copii care are 3 anisori sa foloseaca youtube, dar controlat de mine si le pun fel de fel de chestii educative, de exemplu sa se uite la filmulete cu sunete de animale domestice pentru copii sau cum face vaca, sunt multe filmulete interesante. Unul dragut cu diferite tipuri de caini si este o doamna care intreaba, cum latra cainele si se aude latrat de caine. Pentru bebelusul meu de 1 luna jumatate folosesc sunete albe de aspirator sau sunete albe de feon Sunt multe canale de acest gen.
Apropo de asta, am vazut ca sunt o multime de deviceuri de tip "Emițător de sunete albe" care se marketeaza ca:
Quote:Cea mai eficientă metodă de a-ți ajuta copilul “SĂ DOARMĂ CA UN ÎNGERAȘ” și de a face față schimbărilor emoționale A folosit cineva asa ceva? Adoarme bebelu de la el? E mai eficient decat un youtube de genul?:
|
|
|