Cat si cum ne ocupam de copiii nostri?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, January 24, 2010 4:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
sousourel wrote:
Nu stiu altii cum sunt.....sic dar eu ma simt suprasolicitata. O fi din cauza ca ne-am jucat mereu cu el? Sau pentru ca e cam singurel, noi neavand la dispozitie nici parcuri si nici bunici, ci numai gradi si vecinuti cu care nu ne putem juca acum, pana e noroi/ foarte frig...

In orice caz, toata ziua: mami citeste-mi, mami hai sa ne jucam, mami, mami, mami! SAu tati! Dupa caz.

E numai la noi, sau e o regula generala la varsta asta?nervi

nu sunteti singurii, sa vezi ce te asteapta cand oi avea-o si pe micuta in ecuatie!ras sic de cand s-a nascut Maria, Andrei vrea totul ACUM, AICI, fara alte comentarii... inclusiv ma calareste sa ne jucam, sa facem nu stiu ce! el saracutul vrea sa ne jucam si sa facem totul impreuna insa eu nu mai am nici timpul si nici energia necesara. este atat de neastamparat incat uneori imi aduc aminte ce ne zicea o pediatra la care am mers noi cativa ani: "pe la 4 ani o sa vedeti ca are atata energie incat o sa credeti ca a innebunit!"....maseluta cam asa se vad lucrurile acum... si ganditi-va ca el nu mai merge la gradi din septembrie. de multe ori eu si bona nu mai putem face fata cu el! Maria este cuminte dar el face cat doi, tot Pepsi a ramas!!!sic firstprize angel
sousourel
Scris: Sunday, January 24, 2010 4:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
A da? Bine de stiut! Deci dupa 4 ani se manifesta ca si cum ar fi innebunit, iar dupa ce vine "concurenta" vrea totul aici si acum.dance Ar trebui sa dorm anticipat 23/24, sa am stocuri pentru atunci?ras

Pupam Andi nazdravan si pe printesa dulcica si (incasic ) cumintehearts computerlove
Maria & Mario
Scris: Sunday, January 24, 2010 5:27 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Energici ..... zici ca sunt in sevraj, zau !
Rar mai sta sa urmareasca un desene cap coada , sau sa termine tot din farfurie fara 10 ture de living pe nerasuflate ! Plus ca se autoinvita la tot ce tine de bebe - ca ( citez ) Invat sa fac si eu singura , cand tu speli vase ! angel
Timpul e limitat cu ea , mai ales ca pana la 3:30 e la scoala ! Acasa insa avem si "jobs to do " - cum spune ea, deci putin timp ramane de distractie si debandada !
Recuperam sambata si duminica - din plin , spre epuizarea mamei ! ras
Andi&Mariuca
Scris: Monday, January 25, 2010 10:30 AM
Nivel

sousourel wrote:
A da? Bine de stiut! Deci dupa 4 ani se manifesta ca si cum ar fi innebunit, iar dupa ce vine "concurenta" vrea totul aici si acum.dance Ar trebui sa dorm anticipat 23/24, sa am stocuri pentru atunci?ras

Pupam Andi nazdravan si pe printesa dulcica si (incasic ) cumintehearts computerlove

cam da...ras sic chiar aseara imi aminteam ce fain era cand puteam dormi si eu o noapte cap-coada si era liniste prin casa... dar s-or intoarce vremurile astea, right?pupici
tiramisu
Scris: Monday, January 25, 2010 8:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
Si al meu are tare multa energie. Nu sta o clipa. Cel mai rau e cand mergem afara: nu vrea nici de manuta, de ham nici nu poate fi vorba. Fuge pe unde-l taie capul si vrea sa urce pe toate scarile ce-i ies in fata. Il mai las pe jos, cand nu vrea sa mearga unde vreau eu il iau in brate, iar il mai las pe jos si tot asa. Cand ajungem acasa vad ca sunt plina de nori praf murdarie (dupa caz) de pe papucii lui. Abia astept sa mai cresca si sa il dau la un sport sa-si mai consume din energieuff
sousourel
Scris: Monday, January 25, 2010 9:18 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Andi&Mariuca wrote:

cam da...ras sic chiar aseara imi aminteam ce fain era cand puteam dormi si eu o noapte cap-coada si era liniste prin casa... dar s-or intoarce vremurile astea, right?pupici
Toate-s vechi si noua toate...sic

By the way, energie, energie...minte, nimic! Credeam ca l-am invatat sa fereasca bostanul, cand colo....azi s-a infipt drept intr-un copac. Cu sania! (off topic)
Andi&Mariuca
Scris: Monday, January 25, 2010 9:47 PM
Nivel

sousourel wrote:
Toate-s vechi si noua toate...sic

By the way, energie, energie...minte, nimic! Credeam ca l-am invatat sa fereasca bostanul, cand colo....azi s-a infipt drept intr-un copac. Cu sania! (off topic)

hohot hohot hohot ai un stil inconfundabil, pe bune! as stii dintr-o mie ca e postarea ta, chiar daca nu ti-as vedea nick-ul!firstprize computerlove

relax, nici al meu nu e mai prejos!ras inca da cu bostanul de tot ce prinde, inclusiv clante, tocuri de la usi etc.! si toate le face, evident, din viteza cu care se deplaseaza!fool
cristinaflorina
Scris: Monday, January 25, 2010 10:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Eu stau cu Edy acasa singura 90% din timp deoarece sotul meu lucreaza numai de noapte iar ziua logic ca doarme in mare parte.Dar vreau sa zic ca are momente cind ma dispera cu calculatorul, cu tv, sa apese el pe toate butoanele vhei, dulapuri, usi ibrice si craticioare (ii place sa le trinteasca intre ele ) nu i le mai dau ca scoala tot blocul.Orice in afara de jucarii. Daca stai pe covoor jos linga el sa te joci cu el e cel mai fericit si mai cuminte copil. Dar mai trebuie sa mai fac si treburile casei. Mai ma ajuta si sotul cind nu e f obosit dar.....Si mai nou cavalerul Edy a invatat sa se invirta ca un titirez si ameteste si cade. Si mi-e frica ametit asa sa nu cada cu capul de ceva tocul usii scaune.Offf are atita energie. Macar daca dormea noaptea sa zici ca e epuziat si se odihneste.Nu stiu ce sa mai fac.Daca tipa tasu la el a incremenit daca tip eu vb singura.disputa1 boxing
ianis28
Scris: Tuesday, March 2, 2010 9:50 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
E bine ca puiul sa socializeze cat mai mult...de aceea gradinita e indicata...statul acasa cu bunica sau mama ii arata ca e iubit si dorit.Trebuie combinate:018:
Iuli
Scris: Wednesday, March 3, 2010 7:54 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2009
tiramisu wrote:
Si al meu are tare multa energie. Nu sta o clipa. Cel mai rau e cand mergem afara: nu vrea nici de manuta, de ham nici nu poate fi vorba. Fuge pe unde-l taie capul si vrea sa urce pe toate scarile ce-i ies in fata. Il mai las pe jos, cand nu vrea sa mearga unde vreau eu il iau in brate, iar il mai las pe jos si tot asa. Cand ajungem acasa vad ca sunt plina de nori praf murdarie (dupa caz) de pe papucii lui. Abia astept sa mai cresca si sa il dau la un sport sa-si mai consume din energieuff

Exact la fel e si la noi. Parca as fi scris eu. ras
ingerash
Scris: Wednesday, March 3, 2010 9:17 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Of,noi suntem la varsta descoperirilorras stau ca pe butelie,mai ales cand Ionut merge la toaleta,pentru ca Madalina vrea sa-i studieze "comoara"lui Ionuthohot hohot hohot
Pup cu drag micutii energicipupici pupici pupici pupici pupici
miriam
Scris: Thursday, March 4, 2010 9:18 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
ingerash wrote:
Of,noi suntem la varsta descoperirilorras stau ca pe butelie,mai ales cand Ionut merge la toaleta,pentru ca Madalina vrea sa-i studieze "comoara"lui Ionuthohot hohot hohot

hohot hohot hohot hohot hohot
tiramisu
Scris: Thursday, March 4, 2010 9:31 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
ingerash wrote:

Cat de dulce coeur
Ana
Scris: Tuesday, May 25, 2010 2:16 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Maria & Mario
Scris: Tuesday, May 25, 2010 9:57 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Eu oficial ma declar musafir dupa o luna de serviciu. alcool
La 4 , 5 cand ajung acasa si intru pe usa - amandoi sunt abtibild pe mine ! Zau ca mananc ciorba la 3 linguri ! Ce toaleta sau schimbat - doar daca se poate in 3 , altfel ... nu ! Vladutzu e .... nu langa mami, ci numai pe mami, Maria e cu mia de intrebari dupa ea , teme si nazbatii . pana la 8 cand sunt in pat sunt doar Mami ! Si apoi cad lesinata ! closedtopic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.