Cat se mai da la o bona?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
katy
Scris: Tuesday, December 12, 2006 3:38 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
stele_pe_cer wrote:

Okiedokiepupici !Daca mai esti interesata, repet:trimite-mi pe privat datele de contact ca sa ne si cunoastem!Poate kiar ne vedem la intalnirea ce va avea loc sapatmana asta, probabil in week-endsic !

Ti-am trimis ID-ul meu.katy_moldoveanu pupici pupici Ce intalnire?????scratch
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, December 12, 2006 3:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
katy wrote:

Ti-am trimis ID-ul meu.katy_moldoveanu pupici pupici Ce intalnire?????scratch

Intra la intalniri de mamici cu pitici (nu mai stiu cum se numeste cu exactitate topicul - caut linkul si il postez aici ca sa te pot ghida mai bine), ca acolo discutam de o noua intalanire a mamicilor din Bucuresti (si nu numai), care sa speram ca va avea loc in we asta sau in orice caz cat de caurand.Poate ne vedem la intalniresic .

Aici:
http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=3007&find=unread
Miri
Scris: Tuesday, December 12, 2006 9:11 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Stele, eu la ultima ta fraza ma refeream cand am zis ca poate ai facut o gluma.Adica la asta:"!Piercing ii pun eu mai tarziu, daca vrea el !"
In fine,nu mai conteaza ca intentia mea a fost sa destind atmosfera, bine ca ati clarificat problema!
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, December 12, 2006 11:34 PM
Nivel

Miri wrote:

In fine,nu mai conteaza ca intentia mea a fost sa destind atmosfera, bine ca ati clarificat problema!

Multumescangel !
AdrianaC
Scris: Wednesday, December 13, 2006 10:16 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Si eu sunt in cautare de bona de la anul, asa ca ma intereseaza subiectul.

Daca mai aflati scoruri, sa imi spuneti si mie.

stele_pe_cer
Scris: Wednesday, December 13, 2006 12:54 PM
Nivel

Saptamana viitoare ma voi intalni cu o persoana pe care o am in vizor drept bona (ma rog, doar teoretic, ca in ca koketez cu ideea de cresa) si sa vedem cat "cere".

Adriana, o prietena a mea cunoate doua persoana care au grija de copii.Una din ele stiu sigur ca este disponibila.Daca vrei sa te pun in contact cu persoana, da-mi de stire.Nu cunosc amanunte.
Andi&Mariuca
Scris: Friday, January 26, 2007 7:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
v-am citit postarile si m-am socat... de la preturi mici pana la preturi exorbitante... 10 mil o bona?what

hello, people! ce-o fi in capul alora care dau atat?

pai vorba voastra: ce facultatem masterat si tocit creierii pe bancile facultatilor?

pt bona nu iti trebuie mare creier sau scoala...

eu maine ma intalnesc cu o tanti pt Andi si m-am gandit ca nu ofer mai mult de 6 milioane pt 10 ore pe zi. initial vroiam sa ii cer sa spele pe jos peste tot si sa aspire zilnic covoarele pe unde umbla el insa... cred ca ma voi rezuma doar la copil si pt ca tipa mi-a zis ca nu face si altceva in afara de copil si pt ca cred ca e totusi mai bine sa nu se ocupe si de altceva.

acesti bani ii ofer pe langa faptul ca ii las si frigiderul la discretie, poate bea o cafea, un suc, un ceai... se poate odihni cat doarme copilul, uita la TV. adica nu sunt absurda si nu o pun sa stea smirna cat el doarme...

tipa se pare ca a mai ingrijit 2 copii si ca iubeste mult copiii. in plus, o cunosc de cand eram copil, este mama unei foste colege de scoala de-a sorei mele. poate am noroc, cine stie?

cum zicea si Stele, am o mare rezerva fata de agentiile de gen insa am apelat la una tocmai ca sa ma conving daca am sau nu dreptate. avand in vedere ca ma ocup cu recrutare de personal, nu va trece de mine vreo "nepotrivita".

Stelute multumesc din suflet iubita pentru ce ai scris in primele mesaje despre bone, pe mine chiar ma ajuta! pupici
stele_pe_cer
Scris: Monday, January 29, 2007 1:37 AM
Nivel

Andismom wrote:

Stelute multumesc din suflet iubita pentru ce ai scris in primele mesaje despre bone, pe mine chiar ma ajuta! pupici

Sa iti fie de folos si sa auzim de bine in noua alegerepupici !
Andi&Mariuca
Scris: Monday, January 29, 2007 8:34 AM
Nivel

multumesc! pupici

am gasit deja bona...yes

vrea 5 mil, plus abonament. a mai crescut 2 copii ai ei si 2 i-a ingrijit ca baby-sitter. daca totul e ok cu jobul, voi merge cu ea. e o femeie f curata, isi va face si analizele pe care i le-am cerut, are rabdare si e o tipa linistita. plus ca o cunosc de cand eram copil.

i-am spus ca am nevoie de ea 10 ore pe zi si poate manca la mine, se poate odihni cat copilul doarme.

mai vedem dupa ce se vor intalni cei doi...ras
Kiki
Scris: Monday, January 29, 2007 8:35 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Mult succes, Anca!pupici
MNiko
Scris: Monday, January 29, 2007 8:39 AM
Nivel: Guest

Andismom wrote:
multumesc! pupici

am gasit deja bona...yes

vrea 5 mil, plus abonament. a mai crescut 2 copii ai ei si 2 i-a ingrijit ca baby-sitter. daca totul e ok cu jobul, voi merge cu ea. e o femeie f curata, isi va face si analizele pe care i le-am cerut, are rabdare si e o tipa linistita. plus ca o cunosc de cand eram copil.

i-am spus ca am nevoie de ea 10 ore pe zi si poate manca la mine, se poate odihni cat copilul doarme.

mai vedem dupa ce se vor intalni cei doi...ras

Bafta Anca cu tot ce ti-ai propus.
stele_pe_cer
Scris: Monday, January 29, 2007 8:59 AM
Nivel

Felicitari, Andismompupici !
Andi&Mariuca
Scris: Monday, January 29, 2007 9:43 AM
Nivel

multumesc! pupici pentru toata lumea!pupici
Vesna
Scris: Monday, January 29, 2007 10:48 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Succes, Anca!
Si bafta in continuare tuturor celor care cauta o bona!
taki
Scris: Tuesday, January 30, 2007 2:06 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Si eu intru in randul celor care cauta o bona. Numai ca eu trebuie sa o iau cu mine in Jp. scratch

De prin august, septembrie vreau sa incep sa lucrez ca altfel o iau razna rambo . Cred ca o sa ma angajez la o gradinita ca ajutor de educatoare...dar inca nu stiu sigur!

De aici nu-mi iau bona ca au niste preturi banghead banghead banghead banghead , plus ca as vrea sa fie cineva care cunoaste lb romana.

Sper sa gasesc, adica trebuie sa gasesc! cyclops
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.