Cat se da la un botez?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alimami
Scris: Wednesday, July 27, 2011 6:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Noi trebuie sa mergem la vreo 2botezuri vara si toamna asta si habar nu am cat se pune in plic la botez. Mergem la nishte prieteni,vor face la un restaurant micutz, cu putini invitati. Desi nu stam deloc bine financiar,trebuie sa dam si noi ceva banuti,macar sa ne acoperim meniul si sa ramana si ceva pt bebe.
oanamaria
Scris: Wednesday, July 27, 2011 6:58 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Acum e greu de zis-fiecare da cat isi permite .
Eu in conditiile expuse de tine as da cam 400lei minim si un cadou celui mic.
alimami
Scris: Wednesday, July 27, 2011 7:39 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
oanamaria wrote:
Acum e greu de zis-fiecare da cat isi permite .
Eu in conditiile expuse de tine as da cam 400lei minim si un cadou celui mic.

Pai acum..cadouri i-am tot facut pana acum-toate obiectele mai mari sau mai mici pe care le-am mai avut(cadita, carusel,),sticlute de la Avent, jucarii, haine,un compleu crosetat..de toate.
oanamaria
Scris: Wednesday, July 27, 2011 7:42 PM
Nivel

Eu de unde sa stiu?!sic
Atunci doar banuti cat va permiteti la ora aia.Cu siguranta ei apreciaza prezenta si faptul ca i-ati mai cadorisit.
delfinasa
Scris: Wednesday, July 27, 2011 10:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
La noi e foarte diferit de cum e-n tara, se fac cadouri simbolice la botez (doar intre romani se poarta daruri de bani, dar nu asa multi cum se dau in tara), dar stiu de la ai mei ca au tot fost la botezuri organizate la restaurante si mi-au spus ca si anul trecut, si anul asta s-au dat 500lei de pereche. Si ei au avut botezul nepoticai mele la inceputul verii, cu 40 persoane, si tot cam asa a mers darul. Dar nu e regula: fiecare da cat poate. Eu zic ca faptul ca va duceti conteaza mai mult si ca i-ati mai ajutat cu lucruri, care tot o gramada de bani ar fi fost pentru ei.
alexandrabogdan
Scris: Thursday, July 28, 2011 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
noi am avut deja 2 botezuri pana acuma .... si mai avem 2. am dat la fiecare cat am primit si noi la botezul Sarei. anul viitor, la inceput iar avem 2. dintre care unul e la fetitza surorii mele pe care o asteptam de Mos Nicolae. acolo trebuie sa cotizam mai mult
kali
Scris: Thursday, July 28, 2011 10:50 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Aici merge masa 5-600 ron/ pereche ca si invitat.
Nu mai vorbesc de nasi, prieteni apropiati, etc.
Dar... depinde de fiecare si de cum poate.

michi
Scris: Thursday, July 28, 2011 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Si noi am fost la un botez acum o luna , si mai am inca 2 .La primul am dat 500 si un cadou pentru bebe.La al 2 lea care o sa fie la sfarsitu lunii august cred ca o sa dau tot asa.Mai ales ca este vorba de aceeasi locatie.In schimb la al 3 lea care o sa fie la nepotelul meu , scorul se va ridica serios.
oanamaria
Scris: Thursday, July 28, 2011 1:00 PM
Nivel

Noi am facut botezul foarte restrans -vreo 20de persoane foarte apropiate si am primit si bani ,dar mai mult cadouri constand in hainute si jucarii scumpe -zic scumpe ca a primit jucarii de 2-3 milioane una cu care se va juca si bebe 2 cu siguranta.
Am primit de la o verisoara a sotului un sac de hainute pe care le va purta si anul asta -adica mari si de foarte buna calitate si tot asa .
Ce m-a impresionat este ca de la sora sotului am primit ca mamica o pereche de cercei superbi ca a zis ca toata lumea se gandescte la bebe si la mamica nimeni si m-a rasfatat si pe mine.sic
anca_eu
Scris: Thursday, July 28, 2011 1:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/26/2010
Eu am auzit de 400 de pereche, in cazul in care esti invitat "obisnuit". Dar pentru ca botezurile se fac de obicei in familie deci toti sunt invitati "speciali" cred ca mai creste.
delfinasa
Scris: Thursday, July 28, 2011 6:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Asa stiu si eu ca familia da intotdeauna mai mult.
Eu de ex la botezul nepoatei mele n-am trimis bani, ca am zis ca la petrecere o sa tot primeasca si oricum ei ii vor cumpara tot jucarii, haine si alte accesorii care in tara sunt foarte scumpe si, cum si bijuterii primeste de la bunici ca asa avem traditia in familie, dar si nasii i-au mai luat, cu acordul lor i-am trimis de aici 8 pachete cu jucarii noi, cu hainute si cateva perechi de incaltaminte, un diaper bag stuffed cu tot felul de accesorii si cate un mic cadou pentru proaspata mamica si proaspatul tatic. Sunt surpriza pentru ei, nu le-am aratat exact ce si cum, inca n-au ajuns, ca fac vreo 2 luni pe vapor, dar la cat de incantata am fost eu sa le aleg si ce frumoase sunt, stiu c-o sa se bucure si ei mult de tot si ajung exact cand iubita noastra Eve e pregatita sa se joace la "aparate" rasbounce.

Ca si la Stefi, Oamanamaria, botezul fiica-mii l-am facut acasa, cu vreo 30 invitati. Am primit cadouri si bani, fiecare cat a crezut si a putut. A iesit o superdistractie, cu dans pe mese, ne-am simtit toti excelent. La baiat tot acasa vreau sa-=l facem ca avem loc mai mult decat unde stateam cu chirie cand am facut Karinei si ori sa gatesc tot eu si de data asta o sa ma ajute mama, ori sa angajam o firma de catering, dar e mai greu cu meniurile mele romanesti ca nu stiu daca pot sa le faca astia chiar cu retete scrise...aici nu se fac petreceri asa mari la botez, majoritatea sunt intime si nu cred ca iti acoperi cheltuiala cum se acopera in general la cele din tara...decat daca esti zgarcit si nesimtit si pui 10 hotdogi pe masa si 5 pizza. Noua ne place sa facem petrecere cu de toate din plin, numai specialitati, bauturi deosebite, altfel nu ne simtim noi bine.
momente
Scris: Monday, August 1, 2011 2:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
eu cred ca 500 si un cadou este destul de ok
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.