Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| sweet angel wrote:bereea unde costa atat ? in ro sau it? noi aici am gasit casa cu 90.000 mii de euro , dar era facuta naspa cum intrai era bucataria , un etaj mai sus o camera si baie si mai sus inca o camera. in plus trebuia sa facem rate la banca.
In Italia, bineinteles, in orasul in care stau eu. lia este o mare diferemta intre Roma si Siena, aici preturile sunt ceva mai mari.Un apartament cu 2 camere costa 250.000 de euro. Daca ati gasit casa atat de ieftin, ce mai asteptati? imbunatatiri se pot face pe parcurs. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| bereea depinde si aici de zona ca aparamentul in care stam noi 3 camere , costa la 600.000 de euro, stam aproape de centru istoric.
casa am gasit-o la lucca nu in siena , in primul rand e lipita de casa unde sta cumnata mea , deci e ca si cum as sta cu ea in casa, si nu as vrea, apoi nu imi place forma casei 3 etaje cu cate o camera pe etaj. mai e si problema banilor , eu nu am lucrat cu contract deci bani nu primesc, si sergiu nu are de lucru de 3 luni , poate intra in somaj , cu ce bani sa platim ratele la banca. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Asa mai merge Bereea! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| bereea cu banii astia iti termini casa din ro si iti mai si raman bani. |