Cat de tare ascultati muzica?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Tuesday, July 4, 2006 5:51 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
In functie daca avem o petrecere in casa sau nu, daca pun muzica pentru bebelusi sau nu, ascultam muzica mai tare sau mai incet...foarte rar dam petreceri cu muzica tare, in general ascultam muzica normal, nu urla statia sa duduie casa si sa dam afara vecinii din case ori sa o deranjeze pe Karina, iar cand facem cate-un dinner in 2, ne place in surdinaras...voi cum stati cu decibelii la muzica ras?
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, July 4, 2006 8:24 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
INCEEEEEEEET! Mor cand aud muzica data la maxim! Poate ca sunt eu mai ciudata, dar nu ma vad ascultand nici Amalia Rodriguez, nici Enrico Macias, nici Alifantis cu boxele date tare... Nu mai suport muzica data tare... A fost odata... Dar acum, cat mai incet! Oare am imbatranit?oare uff
Kiki
Scris: Sunday, July 9, 2006 8:46 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu nu ascult muzica la maxim. Boxele au un nivel suportabil atunci cand ascult muzica. Daca imi place o anumita melodie dau sonorul mai tare, dar nu chiar la maxim...si daca doarme bebe, mai bine pun casti ras
leut
Scris: Sunday, July 9, 2006 8:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
La maxim, spre disperarea unor prieteni. In masina, mai ales, la drum lung si lin...ascultam in special dj Tiesto si orice Trance Voices Music. Avem cd-uri pentru fiecare dintre traseele pe care le facem. Alexandra, cat a fost in burtica a ascultat numai Scooter si altii si acum e inebunita cand aude. Sa vedeti ce bataie din picioruse!
mama_Sonyei
Scris: Monday, July 10, 2006 7:31 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/24/2006
La mine incet spre mediu... cum e data mai tare incepe sa ma doara capul... DAAAAAR - am si eu vreo 2-3-4 melodii pe care le dau mai tare ras ca-mi plaaaac muuuult yes
oana_nicole
Scris: Monday, July 10, 2006 10:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
S-au cam dus vremurile de ascultat muzica tare sau chiar la maxim... Acasa cel putin... Problema e ca la noi trebuie neaparat sa fie muzica, altfel parca lipseste ceva. Horia mai are tentative sa dea mai tare, eu ii spun sa dea mai incet ca e Ruxy... Dar, cateodata, imi e si mie atat de dor sa ascult cu volumul cat mai taaaaaaaare o piesa preferata...
stele_pe_cer
Scris: Monday, July 10, 2006 11:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Indif. de muzica pe care o ascult, aceasta trebuie sa fie cu sonor incet, cat mai incet, iar muzica pe care o asculta altii si o mai aud si eu din cand in cand, o suport cu mare greutate, noroc ca vecinii nu prea au astfel de indeletniciri.In skimb, ma dispera uneori pana si pasii vecinilor de la etajul superior, atat de sensibila sunt uneori (cand nu am eu muzica in camera, lucru destul de frecvent, pt.ca ador linistea mormantala).

Dar de ex.muzica latino, cand am kef de ea, imi place sa o ascult mai tare, nu la maximum si nu pt.multe minute in sir...
mihaela75
Scris: Monday, July 10, 2006 11:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Eu nu mai ascult muzica,ma enerveaza de mor,nu stiu de ceoareFoarte rar in masina punem dar cu sonorul mic mic.Am imbatranit mos
misha
Scris: Tuesday, July 11, 2006 11:12 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Nici eu nu prea mai ascult muzica...noroc cu sotul meu, ca altfel...cat despre volum, incet...ca altfel ma streseazaras...eu in general nu suport zgomotele puternice sau galagia sau agitatia, asa ca...
Roxanel
Scris: Tuesday, July 11, 2006 11:31 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Noi ascultam muzica la nivel mediu dar am o singura melodie care o pun tare. Nu de alta dar ca sa ma imbarbatez cand am o stare mai proasta.yes Rocky sa traiasca cu Eye of the Tiger. Si cand eram gravida tot pe asta o ascultam asa ca fiica-mea nu protesteaza deloc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.