|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| In functie daca avem o petrecere in casa sau nu, daca pun muzica pentru bebelusi sau nu, ascultam muzica mai tare sau mai incet...foarte rar dam petreceri cu muzica tare, in general ascultam muzica normal, nu urla statia sa duduie casa si sa dam afara vecinii din case ori sa o deranjeze pe Karina, iar cand facem cate-un dinner in 2, ne place in surdina...voi cum stati cu decibelii la muzica ? |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| INCEEEEEEEET! Mor cand aud muzica data la maxim! Poate ca sunt eu mai ciudata, dar nu ma vad ascultand nici Amalia Rodriguez, nici Enrico Macias, nici Alifantis cu boxele date tare... Nu mai suport muzica data tare... A fost odata... Dar acum, cat mai incet! Oare am imbatranit? |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu nu ascult muzica la maxim. Boxele au un nivel suportabil atunci cand ascult muzica. Daca imi place o anumita melodie dau sonorul mai tare, dar nu chiar la maxim...si daca doarme bebe, mai bine pun casti |
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| La maxim, spre disperarea unor prieteni. In masina, mai ales, la drum lung si lin...ascultam in special dj Tiesto si orice Trance Voices Music. Avem cd-uri pentru fiecare dintre traseele pe care le facem. Alexandra, cat a fost in burtica a ascultat numai Scooter si altii si acum e inebunita cand aude. Sa vedeti ce bataie din picioruse! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| La mine incet spre mediu... cum e data mai tare incepe sa ma doara capul... DAAAAAR - am si eu vreo 2-3-4 melodii pe care le dau mai tare ca-mi plaaaac muuuult |
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| S-au cam dus vremurile de ascultat muzica tare sau chiar la maxim... Acasa cel putin... Problema e ca la noi trebuie neaparat sa fie muzica, altfel parca lipseste ceva. Horia mai are tentative sa dea mai tare, eu ii spun sa dea mai incet ca e Ruxy... Dar, cateodata, imi e si mie atat de dor sa ascult cu volumul cat mai taaaaaaaare o piesa preferata... |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Indif. de muzica pe care o ascult, aceasta trebuie sa fie cu sonor incet, cat mai incet, iar muzica pe care o asculta altii si o mai aud si eu din cand in cand, o suport cu mare greutate, noroc ca vecinii nu prea au astfel de indeletniciri.In skimb, ma dispera uneori pana si pasii vecinilor de la etajul superior, atat de sensibila sunt uneori (cand nu am eu muzica in camera, lucru destul de frecvent, pt.ca ador linistea mormantala).
Dar de ex.muzica latino, cand am kef de ea, imi place sa o ascult mai tare, nu la maximum si nu pt.multe minute in sir... |
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Eu nu mai ascult muzica,ma enerveaza de mor,nu stiu de ceFoarte rar in masina punem dar cu sonorul mic mic.Am imbatranit |
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Nici eu nu prea mai ascult muzica...noroc cu sotul meu, ca altfel...cat despre volum, incet...ca altfel ma streseaza...eu in general nu suport zgomotele puternice sau galagia sau agitatia, asa ca... |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Noi ascultam muzica la nivel mediu dar am o singura melodie care o pun tare. Nu de alta dar ca sa ma imbarbatez cand am o stare mai proasta. Rocky sa traiasca cu Eye of the Tiger. Si cand eram gravida tot pe asta o ascultam asa ca fiica-mea nu protesteaza deloc. |
|
|