|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Institutiile bugetare sunt conduse politic asta este 100% sigur. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| dya wrote:Institutiile bugetare sunt conduse politic asta este 100% sigur.
Desigur ! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nu stiu cum e in institutiile bugetare... ma refeream la cele private; acolo ma pricep, in rest... va cred pe cuvant. |
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Da fiecare institutie privata sau de stat are avantaje si dezavantaje , avind in vedere ca suntem in Romania in ambele cazuri sunt mai multe dezavantaje. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Foarte usor! |
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Azi am avut o surpriza , am avut pb grave de sanatate cu copil mic, stau internata in spital, instiintez firma in scris, duc C.M. si in schimb primesc avertisment ca nu-mi indeplinesc atributiunile contractuale i-am lasat cand era mai greu fara post acoperit, fara sa anunt in prealabil, de parca ar putea fi previzibile convulsiile febrile Ce urmeaza: referat si penalizare la salariu? Tocmai in luna in care eu am avut target campania electorala si am lucrat si la reclama comerciala. Frumos! |
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| cuuuum?nu se poate Mariuta,sa nu te lasi la ei,ce Dumnezeu,nu ai voie nici sa te imbolnavesti in Romania? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/22/2008 Mesaje: 587
| Asta e in Romania,dar te rog nu te lasa.Ai muncit mult,dar din cand in cand mai vin si unele probleme ei nu au familie? |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cere-le contractul colectiv de munca si/sau regulamentul intern. Daca nu e nicaieri stipulat ca trebuie sa anunti inainte ( emoticon cu ala care impusca cu 2 pistoale)- fa contestatie la avertisment. Oricum nu mi se pare ok faza cu anuntatul... eu nicaieri nu am gasit asa ceva prin legi si chiar m-am documentat pentru ca eu am facut contractul nostru colectiv. Conform legii ai obligatia sa anunti unitatea si sa depui certificatul medical in termen de 48 ore de la data eliberarii acestuia... si atat.
Intr-adevar, data viitoare pot da penalizare si nu m-as mira sa o patesti, asa ca trebuie sa te asiguri din timp. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2008 Mesaje: 35
| pt mariuta: stai calma! Kali stie ce zice - contestatia o treci prin registratura, vezi sa fie in atentia RU dar si cu CC la seful mare direct, o depui in ambele parti. Referitor la "post descoperit" si atributii: EI trebuie sa aiba inlocuitor pt orice eveniment neprevazut!! UNDE e fisa postului, care trebuie sa stipuleze clar persoana inlocuitoare, sa preia atributiile tale?? Recte: lipsa ROI intern, si ROF! arata-le ca stii punctele slabe si asigura-ti spatele. Multa sanatate Leei! |
|
| problema rezolvata! se pasa uuuuusor pisica in curtea altuia, ei au uitat sa trimita un reprezentat sa urmareasca derularea contractului, in contract existau niste clauze clare de penalitati financiare in cazul in care se ramane fara consilier, contractul a fost platit numai pe jumatate si pt. a nu o lua cineva pe cocoasa mi-a fos "servita" mie. in mod miraculos disparuse si CM din registratura, najungand la financiar. ramasese "ratacit" in registru. de parca secretara nu mai inregistrase si alte documente de marti incoace. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| La mine la firma cand ramanea careva in C.M. zicea directorul de vanzari ca e nesimtit. N-am inteles niciodata de ce. Cred ca in multe firme se intampla asa. Oare ce o fi zis cand am ramas in CIC? |
|
| petro wrote:La mine la firma cand ramanea careva in C.M. zicea directorul de vanzari ca e nesimtit. N-am inteles niciodata de ce. Cred ca in multe firme se intampla asa. Oare ce o fi zis cand am ramas in CIC?
probabil intre apropiatii distinsului domn se poarta cm in loc de co. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am si eu o intrbare urgenta,am vazut ceva asemanator la alt comm:deci lucrez in comert(casiera) la un market si am vechime cam trei ani,si acum dupa tot acest timp,sa observat o lipsa in gestiune,si am fost acuzate toate fetele de la casa,fara dovezi,doar supozitii,cik una din noi a luat si gata daca nu recunoastem,avem la dispozitie o saptamana(ori punem banii...ori ne dam demisia)eu stiu ca sunt nevinovata si nu am cum sa dovedesc asta,pt k lipsa apare pe amandoua schimburi,oricum nu apare nicaieri cum ca s-au vandut produsele respective,si din cauza asta am intrat,cum nu sunt dovezi clare(nu a prins pe nimeni)intram toate de la casa,nu stiu ce sa fac....va rog un sfat ceva? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Irinuta wrote:Propune-le un test cu detectorul de minciuni. Poate ca intr-un fel sau altul se va afla ceva.
oanamaria wrote:Eu i-as da un sfat sefului tau -sa-si puna camere de supraveghere in magazin asa nu mai fura nimeni .Poate a furat vreun ,,client''.
dari wrote:Cred ca este cea mai eficienta metoda |
|
|