|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17964
| Sarcina, acest episod unic in viata unei femei, chiar daca are mai multi copii, pentru ca fiecare sarcina este unica, are si momente placute si momente mai putin placute si incercari si nelinisti, si bucurii, nerabdare, stres, agitatie, are de toate pentru toti.
Cat de des ati plans in sarcina? V-a incercat acest sentiment? Ce va facea sa plangeti?
Eu acum cand stau si ma gandesc imi aduc aminte ca la Alice am plans destul de mult in sarcina, dar numai dupa ce am aflat ca e posibil sa vrea sa iasa la 7 luni si a trebuit sa ma internez. Saptamana in care am stat internata mi s-a parut cea mai lunga si mai trista din viata mea.
La Andrei insa, am plans foarte rar, dar si cand plangeam, ma apuca asa, din senin si din nimic
La voi cum a fost? |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mare plangacioasa am fost...nici nu ma recunosteam....Plangeam din orice, din nimicuri in mod special, plangeam pentru oameni pe care nu ii cunosteam si li se intamplase ceva rau...Jale....sper la bebe 2 sa nu mai fiu chiar asa |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu am plins de citeva ori si doar pentru lucruri marunte! Doamne, ce sensibilicoasa am fost! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Numai intr-un plans am tinut-o: ba ma apucau sensibilitatile, ba de mila mea sau a lui bebe, ba din cauza de vreo melodie... cred ca eram exasperanta, ca-l sunam, bocind, de cel putin 10 ori/zi pe Cata. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si eu am plans ma apuca dorul de casa,grija de copil sa fie sanatos,frica de nastere si ma enervam foarte usor. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Am plans o singura data. Nu mai stiu de ce ... din senin probabil. |
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Si eu eram tare plangacioasa...plangeam la filme, plangeam cand citeam jurnale de sarcina in revista Mami...plangeam din orice...am votat "destul de des". |
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
|
Si eu am plans la greu, dar nu in prima sarcina, ci in a doua. |

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| si eu am fost o mare plangacioasa  am avut si probleme, dar plangeam si din senin...si acum ma mai apuca |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am plans la greu, din orice, ba de fericire ca o sa am un bebe, ba de teama sa nu pateasca ceva, ba gandindu-ma ca o sa creasca si o sa plece de acasa, ba a ma uitam la cine stie ce film, ba ca citeam pe forumpovesti ale mamicilor care nascusera, cred ca plangeam din orice, iar daca nu gaseam motiv sa plang, plangeam fara motiv. |

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Freedelia, bine ai revenit!
Nu am plans de multe ori in timpul sarcinii, dar cand o faceam , era din cauza emotiilor cand mergeam la controale, la ecograf...sau cateodata din nimic... |

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Vaiiii... Eu eram insarcinata cand a difuzat B1 TV Viata lui Ciprian Porumbescu! Cum mai zburau servetelele prin camera cand era el saracutul la inchisoare, iarna, si au venit prietenii sa-i cante la geam Colinde in Noaptea de Craciun... Mama, mama, ce am plans in timpul sarcinii si cateva saptamani dupa.... |

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Eu pana in luna a 5-a nu-mi aduc aminte sa fi plans....de atunci plangeam la fiecare control, am plans cat am fost internata cu iminenta de avort (la 5 luni aveam contractii si imi curgeau si sanii) si pana am nascut am stat cu frica, cu emotii si cu tratament  |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/19/2006 Mesaje: 216
| Am votat foarte des pt ca asa plingeam,mai ales ca eu locuiesc in spatele maternitatii din Rm.Valcea.De cite ori ma uitam pe geam si vedeam cladirea ma apuca jelitul.Asta la prima sarcina,ca la a doua jeleam pe ascuns ca-mi era rusine ca de ,mai trecusem printr-o experienta si trebuia sa ma comport ca atare.In rest plins din absolut orice motiv:o privire,un gest,o vorba spusa altfel,la eco.etc... |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
|
Si eu mai plangeam cand vedeam la televizor reportaje sau povesti, asa ca a trebuit sa raresc vizionarea acesto emisiuni. Mai plangeam cand aveam impresia ca sotul nu ma intelege , ce sa inteleaga nu mai stiu dar plangeam macar 10 min.
|
|
|
|