Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Am creat acest chestionar fiindca am mare nevoie de parerile voastre. Noi suntem speriati si dezorientati dar incercam sa luam cea mai buna decizie pt noi...
Sotzul meu este cea mai draga persoana a sufletului meu. L-am iubit din prima clipa si il iubesc mai presus de orice pe lumea asta. Tot ce-mi pot dori este sa avem un copilas care sa aiba forma mainilor lui, vorba lui calda sau ochii lui blanzi. Sunt absolut convinsa ca va fi un tata minunat!!! Sunt hotarata sa fac tot ce-mi sta mie in putere sa aduc pe lume un bebe al nostru!!!
DAR daca nu se poate, ati merge mai departe cu alte optiuni? Daca da, care???
Va rog din suflet sa ma ajutati indiferent daca parerea mea coincide cu a voastra, tocmai asta e scopul chestionarului...Poate eu nu mai sunt obiectiva, poate voi vedeti altfel problema mea...
Va multumesc si va pup cu mare drag pe toate! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Eu inca sper sa reusiti voi doi,am votat FIV si Bulinutza,luati o pauza si respirati,inca nu e totul pierdut,si sunteti tineri |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| eu as merge pana la capat, as incerca tot ce se poate incerca am luat mereu in considerare si adoptia, copilul tau va fi cel care a fost predestinat sa fie al tau... asta cred eu, nu stiu ce sa mai spun... am votat ultima varianta |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am votat FIV.Va doresc mult noroc si sa va bucurati si voi de un copilas |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| bulinutza wrote: Sotzul meu este cea mai draga persoana a sufletului meu. L-am iubit din prima clipa si il iubesc mai presus de orice pe lumea asta. Tot ce-mi pot dori este sa avem un copilas care sa aiba forma mainilor lui, vorba lui calda sau ochii lui calmi.
Bulinutza, iti inteleg framantarile. Eu as incerca tot ceea ce ne ofera tehnica actuala. Daca nu ar da roade, as apela la adoptie, varianta pe care am si votat-o. Cunosc un cuplu care a adoptat un copilas de la cateva luni. Paradoxal, copilul seamana destul de bine cu mama adoptiva. Astazi este un tanar foarte destept, student cu perspective inalte. A avut parte de o educatie exemplara...parintii adoptivi l-au modelat foarte frumos. Dumnezeu sa va ajute! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Alina tu cred ca cunosti parerea mea ,tot ce vei incerca va fi nespus de greu dar cum ti-a mai zis nimic nu este greu cand vrei ceva cu adevarat.Eu am inteles problema ta acuma de aceea eu sunt de acord sa incerci tot ceea ce este posibil.eu am votat FIV si FIV-donatie fiindca intai astea trebuiesc incercate daca vrei sa fii burtica daca nu ultima solutie adoptia. Sa-ti mai spun ceva la care azi m-am gandit ce as face daca as fi eu in situatia voastra.Normal ca as incerca ultima sansa pe care ai primit-o ieri dar fiindca imi iubesc mult,mult de tot sotul si ca sa nu cumva sa -l ranesc (nu as putea simti cu adevarat ceea ce intradevar el simpte in sufletul lui)cu FIV donatie am merge amandoi de mana sa infiem un bebelus asta ar fi pentru mine alegerea adevarata o alegere din dragoste binenteles urmand sa continuam sa facem analize si toate celelalte poate se indura si D-zeu de noi.Este parerea mea si cunosc copii infiati care au preluat asa de bine fizionomia parintilor ca nu as putea spune ca nu sunt al lor(la mine in familie am un nepotel infiat).Succes si sunt alaturi de voi. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am votat FIV. As incerca intai absolut toate solutiile care mi se ofera. E greu, foarte greu, dar cu optimism, credinta si foarte multa iubire si intelegere, trec toate. E important ca voi sa fiti alaturi unul de celalalt poate mai mult decat ati fost vreodata pana acum. Eu am convingerea ca va aparea bebelusul in viata voastra anul acesta! Adoptia ar ramane la urma. In familia mea sunt doua cupluri cu cate o fetita adoptata. Sunt superbe, dragalase foc, destepte. Sunt pro adoptie, dar as incerca mai intai varianta cu FIV. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Liz avand in vedere tehnologia avansata dun zilele noastre,eu as face tot ce e posibil sa pot da nastere eu unui copil,iar daca acest lucru nu este posibil pana la urma,as opta chiar si pentru adoptie.Deci as merge pana la capat!Iti urez mult succes! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Am votat FIV si sunt sigura ca reusita e de partea mea. Daca Dumnezeu nu ar fi vrut, atunci nu mi-ar fi intins aceasta mana. Ma pune la incercare. |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Eu as incerca tot ce ai scris tu la chestionar si exact in ordinea in care sunt motiv pentru care nu votez. Va doresc multa bafta si asa cum am mai spus sunt convinsa ca ai sa fii mamica de doi bebei si asta pentru ca sunt convinsa ca va reusi prima varianta si dupa cum se stie la majoritatea ies mai mult decit un bebel. Alina te pupacesc si te felicit ca nu te dai batuta. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| As incerca orice ! FIV , Adoptie , orice . Dragostea va va ajuta sa luati solutia cea mai buna pentru voi , sa va faceti voi familia voastra ! Incredere sa aveti in voi si in medici ! Stiu ca veti simti dragostea de familie in 3 cat de curand ! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Multumesc mult fetelor pt pareri. Sunt foarte importante pt mine...
Vom incepe "batalia" pt FIV in cateva luni...
La FIV cu donator nu ma pot gandi inca...Sper sa nu fie nevoie sa o fac vreodata! Nu stiu ce as alege...
Adoptia ramane ca ultima varianta. Admir mult mamicile care au reusit sa faca acest lucru. Nu ma pot pronunta nici aici...
Parca toate vestile au venit prea repede, am nevoie sa ma adaptez cu situatia asta, mi-e foarte greu...
|
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Alinuta,o sa rasara soarele si pe strda ta,ai sa vezi.Eu sunt sigura de asta Esti un om minunat.E imposibil sa nu fi mamica |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Bulinutza, este greu si pt. noi, cele care avem deja bb, sa ne dam o parere obiectiva, dar, as spune : "pana`n panzele albe" Nu dispera, o sa vina el-bebe si o sa traiesti o fericire direct proportionala -chiar mai maaare- cu nefericirea de acum !
Muuult succes ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Eu am votat adoptia, dar nu ca ultima varianta. Mi se pare destul de riscanta FIV, pt ca se introduc mai multi embrioni, si fiind mai multi sansele lor scad, pot aparea alte probleme si suferinte pe care poate nu ti le imaginezi. Stiu ca atunci cand ai piedici, iti doresti din ce in ce mai mult, dar(cum am mai spus in alt topic) gandeste-te ce iti doresti cu adevarat sa fii BURTICA sau MAMICA? Nu e asa de important sa fii insarcinata, poti fi o mama minunata si fara sa nasti ... si copilul tot al vostru e . Sper ca nu te-am suparat cu raspunsul meu
|
|
|