Cat de bine ne cunoastem?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, October 18, 2015 9:45 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
In toata alergatura asta de zi cu zi, in care parca fiecare zi incepe sa semene cu cea de ieri si chiar si cu cea de maine, avem foarte multe sanse sa ne "pierdem" pe drum...

Cat de bine ne cunoastem? Cat de multe stim despre noi?

Ne mai aducem aminte ce ne place sa facem doar pentru noi, pentru starea noastra de bine, facand abstractie de cei din jurul nostru?

Lucram, facem cumparaturi, spalam, calcam, facem mancare, stam cu copiii la teme, mergem la plimbare cu ei, totul se invarte mai mult sau mai putin in jurul casei, al copiilor, al sotului...

Dar pentru noi ce facem?

Voi cat de bine va cunoasteti? Va mai amintiti ce va facea cu adevarat placere?
Si daca da, cat de des mai ajungeti sa faceti acele lucruri care va placeau?

Mie imi placea de exemplu foarte mult sa citesc, sa ascult muzica, sa dansez, sa cant la chitara, sa crosetez, sa pictez, sa fac fotografii si chiar sa invat cate ceva legat de medicina..., sa ma machiez,

Ce mai reusesc sa fac acum? Pai... ascult muzica... in drum spre lucru ras, citesc - doar in concedii si nici atunci cat mi-as dori, fac poze - destul de des, dar nu cat mi-as dori ras, nu am mai dansat de nu mai tin minte de cand, nu am mai cantat la chitara de vreo 2 ani, nu am mai crosetat de muuuult timp (din cauza problemei cu ochii si a lipsei de timp)... si ... nu am mai invatat nimic nou legat de medicina... De machiat ma machiez in fiecare zi, dar rareori cum mi-ar placea, de obicei o fac pe fuga inainte sa plec la lucru...

Concluzia - am multe de schimbat si de facut... trebuie sa imi mai si fac timp pentru ele ras
roxinthya
Scris: Sunday, October 18, 2015 10:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Adriana - nu esti singura pe planeta asta! Crazy
kali
Scris: Monday, October 19, 2015 9:56 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ma cunosc, da, desi sunt de parere ca mereu e loc de mai bine mai ales ca suntem in continua schimbare. Daca am timp? Imi fac destul de rar - in special in vacantele copiilor - dar tocmai asta e farmecul si ne face sa apreciem lucrurile marunte. Daca ne-ar fi la indemana nu ar mai fi atat de pretioase.
marivic
Scris: Monday, October 19, 2015 6:35 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Adriana,nu esti singura...dar,eu cel putin incerc sa fac cate ceva din fiecare lucru pe care mi-l doresc.In casa mea nu vei gasi nicciodata curatenie,tot timpul am vase de spalat sau haine de calcat dar nu-mi pasa;imipasa doar de sufletul si confortul meu.Imi place sa fotografiez si deseori imi iau aparatul si fac fotografii;imi place sa-mi dezvolt hobby-ul cu pictura pe haine si tot timpul creez,....imi place sa calatoresc foarte mult si nu-mi trebuie mult timp ca sa ma gandesc....spun,propun si plecam la drum ras ;imi place si mie sa dansez dar cand nu am sotul acasa,pun muzica si dansez singura....ma face sa ma simt atat de bine;vreau sa citesc.....imi iau cartea,ma asez in pat si citesc....sau imi iau un scaun si ies in gradina....sub soarele domol de toamna.....Vreau sa ma relaxez,ma duc cu Victor la shopping si cascam gura prin magazineras
Poti face toate aceste lucruri,tot ceea ce iti place,numai sa vrei;sa-ti spui:,,Gata astazi vreau timp doar pentru mine ras
sousourel
Scris: Tuesday, October 20, 2015 8:22 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Momentan fiind inca in concediu, mai gasesc putin timp...chiar si pentru introspectie...din primavara, gata, trebuie sa fie gata toate ca bagajul pentru calatorie si toate cele necesare sa fie impachetate si la minealcool
bereea
Scris: Tuesday, October 20, 2015 9:15 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Daca nu ma cunosc eu, atunci cine? E adevarat ca n-am timp sa fac tot ce mi-am dorit, dar ma multumesc cu mai putin si de calitate.
De exemplu, pentru ca n-am timp sa citesc in timpul zilei ma trezesc la 5.30 si imi iau micul dejun cu o carte in fata (momentan citesc Mana neagra, o carte despre ororile fasciste in lagare), apoi imi beau cafeaua in santa pace.Am o ora doar pentru mine.
ingerash
Scris: Tuesday, October 20, 2015 8:31 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Eu incerc sa-mi "simplific"viata.Haine,incaltaminte,lucruri in casa, doar strictul necesar....nu mai suport aglomeratia.Imi place sa cresc flori,sa ma plimb,fotografiez,sa gatesc,sa ma joc cu dragalasii mei(sa ma bucur de fiecare etapa cu ei),sa urmaresc seriale coreene,sa citesc,crosetez-tricotez,sa calatoresc cu familia,sa-mi rasfat sotul.
marivic
Scris: Tuesday, October 20, 2015 8:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Ce frumos,Berre Cheek Kiss
Eu zilnic fac altceva....Crazy De cand sunt lascoala,nu mai am atat de mult timp,dar fac alte chestii cu mai mare placere.Astazi,de exemplu(discutasem zilele trecute cu copiii despre porcusori de guineea,animalute in general) si mapomenesc cu Alex cu o duzina de pesti feluriti si doi porcusori.....Ups!Era cadoul.....de fapt vroiam sa-i fac cadou lui Vic de ziua lui,dar i-a luat mai devreme;imi plac,ma amuza dar acum chiar ca voi avea mai putin timp liber si nu ma voi mai plictisii deloc hohot
Am ajuns la concluzia ca tu ca individ iti aranjezi prioritatile in viata,hobbyu-rile,visurile si visele.....ceea ce iti place si ce nu.....Daca nu faci ceea ce iti place este ca si cum nu ai trai.....nu ai mai avea viata....
Viata mea este plina de culoare laora actuala,chiar daca am zile foarte grele stiu ca voi avea si zile usoare si foarte frumoase hearts hearts hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.