Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Elena, poate ai un pic de timp ? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Scuze, scuze, uitasem ca si aici trebuie sa continui, am crezut ca doar la cel cu ochisorii am restante S.ELENA attached the following image(s):
![_mg_5472mic[1].jpg](/i.ashx?a=66807)
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Mi se pare ca e pui de mami oanamaria. Iulia Sofia |
|

| Petronella wrote:Mi se pare ca e pui de mami oanamaria. Iulia Sofia
Petro, cand imbraca Oana Bobita cu gecuta, strampi si fes pe caldurile astea???? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mie mi se pare pui de Petronela. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Elena nu ?tiu daca Oana a îmbracat bobita a?a, in România ,dar uite ca eu am avut ocazia sa imi imbrac feti?a a?a având in vedere ca o vara in Suedia nu depa?e?te 26 de grade si de multe ori mi-am scos fata afara si la 5 grade.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Stiu eu cine este, dar ma abtin, pentru ca nu stiu cum sa continuu jocul |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| AlexandraL wrote:Stiu eu cine este, dar ma abtin, pentru ca nu stiu cum sa continuu jocul
Alexandra, pui o alta fotografie a unui copil de pe forum..
eu nu stiu cine este |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Am zis ca stiu, dar poate ma insel, cred ca este Ioana, pui de Cute. In caz ca e adevarat, va rog sa continuati voi jocul. |
|

| AlexandraL wrote:Am zis ca stiu, dar poate ma insel, cred ca este Ioana, pui de Cute. In caz ca e adevarat, va rog sa continuati voi jocul.
Da, Alexandra, Ioana este!!!!! |
|

| Petronella wrote: Elena nu ?tiu daca Oana a îmbracat bobita a?a, in România ,dar uite ca eu am avut ocazia sa imi imbrac feti?a a?a având in vedere ca o vara in Suedia nu depa?e?te 26 de grade si de multe ori mi-am scos fata afara si la 5 grade.
Petronella, eu m-am referit la faptul ca de cand a nascut Oana si pana mai acum cateva zile, au fost niste calduri insuportabile, deci nicio sansa ptr o astfel de tinuta. Stiu si eu ca in alte tari (Anglia, Irlanda, Belgia, Germania, Japonia etc) clima difera foarte mult in aceasta perioada fata de cea de aici. |
|
|