Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| butterfly wrote:o grija in minus.habar nu am cu cine voi naste,ca o fi doctor sau moasa,ca o fi femeie sau barbat,ca o fi 1 sau vor fi 5 langa mine...deci nici de bani nu ma ingrijorez.pot sa plec fara portmoneu de acasa,fara nici un ban la mine...si tot asa voi fi vazuta
Fluturas, asa e si in Italia...cind ai ajuns la spital nimeni nu se preocupa decit de sanatate si cum sa-si faca mai bine treaba, nu de plicurile cu bani Acelea vor servi pentru lucrusoare bebelusului |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| butterfly wrote:o grija in minus.habar nu am cu cine voi naste,ca o fi doctor sau moasa,ca o fi femeie sau barbat,ca o fi 1 sau vor fi 5 langa mine...deci nici de bani nu ma ingrijorez.pot sa plec fara portmoneu de acasa,fara nici un ban la mine...si tot asa voi fi vazuta Asemenea si eu ......nu ma ingrijorez de nimica...aici nu trebuie sa platesc nasterea sau moasa su nu mai stiu ce din contra iti dau eu tot ce iti trebuie....pentru tine si copil.....NOTA 10!!!!!!le dau eu.....si is foarte igienici!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| da,la spitalul unde voi naste si unde am nascut-o pe karina e asa,iti dau ei tot ce trebuie tie si pentru copil,cat timp esti internata.haine pentru copii,pampers,halat pt mami,sampon,sapun,chiloti de unica folosinta.de acasa trebuie sa duc doar hainele cu care vom iesi.si sa nu mai zic ca voi primi si 2500 euro pentru nastere cand l-am nascut pe darius,atunci trebuia sa duc eu tot |
|

| butterfly wrote: da,la spitalul unde voi naste si unde am nascut-o pe karina e asa,iti dau ei tot ce trebuie tie si pentru copil,cat timp esti internata.haine pentru copii,pampers,halat pt mami,sampon,sapun,chiloti de unica folosinta.de acasa trebuie sa duc doar hainele cu care vom iesi.si sa nu mai zic ca voi primi si 2500 euro pentru nastere cand l-am nascut pe darius,atunci trebuia sa duc eu tot
La noi se da numai 1500 de euro si tot ce ai nevoie...plus ca personalul |
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Mamici de pe alte meleaguri, sunteti de invidiat!!!! Nastere usoara tuturor! |
|

| andru wrote:Mamici de pe alte meleaguri, sunteti de invidiat!!!! Nastere usoara tuturor! Multumim poftim si tu pe aici!!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| ei hai ca asta e buna de tot! cum adica sa va dea bani ca nasteti? |
|

| Andismom wrote:ei hai ca asta e buna de tot! cum adica sa va dea bani ca nasteti? da draga mea este un ajutor pentru mame sa cumperi la copil tot ce ai nevoie.plus ca daca ai muncit aici un an in regula timp de un an primesti assegnio pentru maternitate in valoarea de 1500-2000euro pe luna. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Cand l-am nascut pe Tudor, se zvonea ca s-ar da un cosulet cu trusoul noului nascut, dar, din lipsa de fonduri, nu am vazut asa ceva. Stiu ca ma trezeau noaptea cand era Tudor la terapie intensiva, sa-mi mai ceara Pampers, ca spitalul nu avea... |
|

| Lenus, te rog nu povesti despre noi...mai bine lasa sa ne bucuram cand auzim ce fac tarile civilizate! si noi am dus de acasa scutece, hainute etc. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Andismom wrote:Lenus, te rog nu povesti despre noi...mai bine lasa sa ne bucuram cand auzim ce fac tarile civilizate!  si noi am dus de acasa scutece, hainute etc.
Sustin cererea, lenus! Lasa-le sa ne spuna cum ar trebui sa fie si la noi, ca suna asa frumos. Cand va fi sa fac al doilea bebelus cred ca ma mut in Italia la fratele meu, vrea-nu vrea, ca sa nu mai trec prin alt chin la noi. |
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Andismom wrote:Lenus, te rog nu povesti despre noi...mai bine lasa sa ne bucuram cand auzim ce fac tarile civilizate!
ce simpatica esti!!!
Eu auzisem cum se procedeaza in tarile civilizate, dar nu am pretentia asta. Suntem cu multe in urma, asa ca tocmai la asta sa fim in rand cu "lumea". Eu mi-as dori sa fiu tratata omeneste, atat eu, cat si copilul, fara sa mai umflu buzunarele infirmierelor, asistentelor ...
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Pt ca sunt in spital ceea ce aud despre tarile civilizate mi se pare un vis indepartat. V-as povesti despre conditiile d igiena d aici dar v.as strica week-endul,asa k ma abtin. Totusi, revenind la subiect, cam cat se mai da la o cezariana? Monique, dak stii ceva d la pacientele dr. Pop ar fi perfect. |
|

| cathy wrote:Pt ca sunt in spital ceea ce aud despre tarile civilizate mi se pare un vis indepartat. V-as povesti despre conditiile d igiena d aici dar v.as strica week-endul,asa k ma abtin. Totusi, revenind la subiect, cam cat se mai da la o cezariana? Monique, dak stii ceva d la pacientele dr. Pop ar fi perfect.
igiena este ceva indepartat pentru noi. nu o sa povestesc nici eu in ce conditii se sta in spital desi au mai renovat la maternitatea din bv si eu am avut noroc de salon de "super pile" (asa mi s-a spus de catre o asistenta) pentru ca sunt pacienta -pila a unui doctor cu influenta. am stat singura in rezerva si eram boieroaica!:018:
Cathy, cum te simti? ce spune medicul despre colul tau? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Andismom wrote:ei hai ca asta e buna de tot! cum adica sa va dea bani ca nasteti? singura conditie este sa fi stat 2 ani legal in spania si asa primesti 2500 euro.pentru spanioli o familie cu 3 copii se numeste deja familie numeroasa.pentru asta trebuie sa iti faci un "carnet".cu "carnetul"asta poti opta pentru inca 1000 euro ce ti se da in plus fata de cei 2500,dar pentru asta sunt ceva conditii,depinde de venitul ce intra in casa.acesti 1000 euro il mai pot cere mamele singure sau acolo unde este cineva cu vreun handicap in casa
si sa nu fiu off topic...tin minte ca eu la amandoi am primit "factura" cu pretul nasterii,era undeva la 1500 euro,dar avand asigurare,nu a trebuit sa platim |
|
|