|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 30
| noutati la acest topic...? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| O nastere te costa atat cat esti dispusa sa te coste O vecina a nascut de curand si a spus ca a cheltuit 8000 lei, alta mi-a zis ca in jur de 1000 lei.....depinde de fiecare. Eu nu am dat bani la niciuna dintre nasteri , ulterior am venit cu un dar unde am considerat ca este cazul. |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| 8000?????? cu tot cu celule stem, ecografii, etc.. poate.. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bulibuli wrote:8000?????? cu tot cu celule stem, ecografii, etc.. poate..
... la spital particular... |

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 30
| la doctor si la moasa, bani cand se dau? inainte, cand am intrat in travaliu sau dupa ce nasc? eu la cat sunt de mica ( 1,53 m si 20 de ani) ma astept sa se poarte urat cu mine |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| aurishta wrote:O nastere te costa atat cat esti dispusa sa te coste   O vecina a nascut de curand si a spus ca a cheltuit 8000 lei, alta mi-a zis ca in jur de 1000 lei.....depinde de fiecare. Eu nu am dat bani la niciuna dintre nasteri , ulterior am venit cu un dar unde am considerat ca este cazul.
Ar trebui sa fie gratuita nasterea,dar uite ce e in Romania. Topicul asta e perfect ca exemplu pt celalalt topic de "mita,spaga si ...". |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Cat mai costa acum o nastere naturala la un spital de stat?
Dar la un spital particular?
Cat costa o cezariana la stat vs particular? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
|
Cat costa o nastere la stat??! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Nasterea la stat este gratuita. Acum 2 ani cand am nascut eu, nu am dat 1 leu cat am stat in spital. Sunt impotriva "atentiilor" si pur si simplu nu pot da...mi-e cumva rusine de rusinea lor. Totul a fost perfect, nimeni nu s-a purtat urat cu mine ci dimpotriva, tot personalul m-a servit cand a fost nevoie. O mamica din salon chiar mi-a ras in nas cand a auzit ca nu am dat bani..mi-a zis ceva de genul: "Tu chiar crezi ca in Romania nasterea e gratuita?! ". Da, cred, si am demonstrate asta. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Sigur ca este gratuita, insa cred ca fiecare stie la ca s-a referit Adriana cand a intrebat cat costa.Nu este cazul sa parem asa de mirate, ca si cand am auzi prima data de asa ceva. |

Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Miriam are dreptate. Din pacate, situatiile in care nu dai bani la doctor (cu atat mai mult cand vorbim de nastere) sunt reale exceptii si sunt rarisime. |
| Elala, unde ai nascut in Romania la stat gratuit? |
|

Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| AdrianaC wrote:Elala, unde ai nascut in Romania la stat gratuit? La Giulesti |
|
| Nu pot sa spun decat felicitari medicului cu care ai nascut si asistentelor, si portarilor, si infirmierelor... etc
Ar fi bine daca ar fi peste tot la fel, dar stim ca inca nu este..., din pacate. |
|
| Cat mai costa acum o nastere naturala la un spital de stat? Dar la un spital particular?
Cat costa o cezariana la stat vs particular? |
|
|