Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| De curand avem preaprobarea unui credit Prima Casa, problema este ca ne acorda un credit mic, mititel de 30 000 euro Noi visam prima oara la un apartament cu 3 camere dar acum am revenit cu picioarele pe pamant. Singura sansa cat de cat decenta este sa luam un apartament intr-un bloc nou dar care este la gri. Intrebarea mea era, daca stie cineva cam care sunt costurile unor finisaje de calitate medie ? Asta inseamna: recompartimentare, gresie, faianta, parchet, centrala, obiecte sanitare, zugraveala... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| O sa-l intreb pe sotul meu...el se pricepe! L.E. Mi-a spus asa: daca este vorba de un apartament standard, de bloc, manopera + materialele sunt cam 20 000 lei, la asta adaugandu-se usile (pe care le monteaza furnizorul) si centrala (pentru asta trebuie sa contactezi o firma....ei iti fac si proiectul, si montajul). Mai poate costa racordarea la gaze, daca nu ai contor separat! |
|
| Multumesc mult aurishta !!! deci ideal ar fi sa am inca 5000 de euro pentru finisaje.. Suntem atat de dezorientati... Nu stim deloc cum sa procedam. |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Primul pas este sa achizitionati apartamentul Abia apoi urmeaza planificarea amenajarii! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Eu zic sa iei in considerare in jur de 100-150E pe metru patrat. In functie si de calitatea materialelor si cat de mult platesti pe manopera. Finisajul costa farte mult... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cam asa ma gandeam si eu... |
|
| Multumesc de raspunsuri stiu ca sunt foarte scumpe finisajele tocmai de aceea suntem acum in mare cumpana..dacasa facem pasul sau nu... apartamentul are 58 mp, asta cred ca inseamna un minim de 6000 de euro? Pfff decizii, decizii..... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/14/2015 Mesaje: 1
| Buna, vad ca vorbiti aici despre finisajul caselor. Si eu ma gandesc sa-mi renovez apartamentul de 2 camere, de 60 de mp, aveti idee daca 3000 de euro mi-ar fi de ajuns? Am nevoie de renovat totul, de la parchet, termopane pana la mobila (este un apartament foarte vechi). Voi face un credit pentru asta, am -gasit unele foarte avantajoase (cat se poate sa fie un credit de avantajos :) ) pe site-ul acela, editat de moderator: reclama!, l-a folosit cineva? Am inteles ca este cea mai buna alternativa pentru ca poti sa compari practic toate creditele existente pe piata. Va doresc o seara buna si astept cu interes parerile voastre. |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Eu cred ca nu sunt de ajuns. Noi am renovat dar fara toata mobila si am cheltuit mai mult- ba chiar mult mai mult - la 3 camere. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Dora, eu cred ca faci mai degraba reclama la site-ul respectiv si nu te intereseaza subiectul cu adevarat! |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| misha wrote:Dora, eu cred ca faci mai degraba reclama la site-ul respectiv si nu te intereseaza subiectul cu adevarat!
Nici n-am obseervat! |
|
|