cat costa finisajele unui apartament la gri?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leila
Scris: Saturday, December 6, 2014 11:40 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
De curand avem preaprobarea unui credit Prima Casa, problema este ca ne acorda un credit mic, mititel de 30 000 euroNuImiPasa
Noi visam prima oara la un apartament cu 3 camere dar acum am revenit cu picioarele pe pamant. Singura sansa cat de cat decenta este sa luam un apartament intr-un bloc nou dar care este la gri. Intrebarea mea era, daca stie cineva cam care sunt costurile unor finisaje de calitate medie ? Asta inseamna: recompartimentare, gresie, faianta, parchet, centrala, obiecte sanitare, zugraveala...
aurishta
Scris: Saturday, December 6, 2014 11:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
O sa-l intreb pe sotul meu...el se pricepe!pupici pupici
L.E. Mi-a spus asa: daca este vorba de un apartament standard, de bloc, manopera + materialele sunt cam 20 000 lei, la asta adaugandu-se usile (pe care le monteaza furnizorul) si centrala (pentru asta trebuie sa contactezi o firma....ei iti fac si proiectul, si montajul). Mai poate costa racordarea la gaze, daca nu ai contor separat!
leila
Scris: Saturday, December 6, 2014 9:50 PM
Nivel

Multumesc mult aurishta !!! love deci ideal ar fi sa am inca 5000 de euro pentru finisaje.. Suntem atat de dezorientati... Nu stim deloc cum sa procedam.
aurishta
Scris: Sunday, December 7, 2014 9:10 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Primul pas este sa achizitionati apartamentul Cheek Kiss Abia apoi urmeaza planificarea amenajarii!
zaza_
Scris: Sunday, December 7, 2014 12:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Eu zic sa iei in considerare in jur de 100-150E pe metru patrat. In functie si de calitatea materialelor si cat de mult platesti pe manopera. Finisajul costa farte mult...
kali
Scris: Sunday, December 7, 2014 3:51 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Cam asa ma gandeam si eu...
leila
Scris: Sunday, December 7, 2014 11:11 PM
Nivel

Multumesc de raspunsuri Cheek Kiss stiu ca sunt foarte scumpe finisajele tocmai de aceea suntem acum in mare cumpana..dacasa facem pasul sau nu... apartamentul are 58 mp, asta cred ca inseamna un minim de 6000 de euro? pale pale pale
Pfff decizii, decizii.....
Dora07
Scris: Tuesday, April 14, 2015 11:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/14/2015
Buna, vad ca vorbiti aici despre finisajul caselor. Si eu ma gandesc sa-mi renovez apartamentul de 2 camere, de 60 de mp, aveti idee daca 3000 de euro mi-ar fi de ajuns? Am nevoie de renovat totul, de la parchet, termopane pana la mobila (este un apartament foarte vechi). Voi face un credit pentru asta, am -gasit unele foarte avantajoase (cat se poate sa fie un credit de avantajos :) ) pe site-ul acela, editat de moderator: reclama!, l-a folosit cineva? Am inteles ca este cea mai buna alternativa pentru ca poti sa compari practic toate creditele existente pe piata.
Va doresc o seara buna si astept cu interes parerile voastre.
roxinthya
Scris: Wednesday, April 15, 2015 9:25 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Eu cred ca nu sunt de ajuns.
Noi am renovat dar fara toata mobila si am cheltuit mai mult- ba chiar mult mai mult - la 3 camere.
misha
Scris: Wednesday, April 15, 2015 10:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Dora, eu cred ca faci mai degraba reclama la site-ul respectiv si nu te intereseaza subiectul cu adevarat!
roxinthya
Scris: Wednesday, April 15, 2015 10:58 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
misha wrote:
Dora, eu cred ca faci mai degraba reclama la site-ul respectiv si nu te intereseaza subiectul cu adevarat!

Nici n-am obseervat! alcool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.