Casuta noastra
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Saturday, September 24, 2016 9:18 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ce mult imi place ce ati scris fetele Kali,Mihaela.Eu sunt altfel stiu ca fiecare om poate sa schimbe energia fiecarui loc (casa)ptr a o transforma sa fie casutza in care se va simti cel mai bine.Casa noastra este exact ca sufletul trebuie sa faci sa te simti bine inauntrul ei.Eu fac asta fiindca inca nu am construit asa cum tu ai facut Kali(acolo este ca si cum i-ai da viatza exact ca un beby si starea de emotii sentimentale este cu mult mai mare).Cum spuneam eu fac asta prin amenajarea ei cu lucruri dragi ,pozitive mai tot timpul transformate de mine si care ele imi dau energia pozitiva si starea buna de a ma simtii acasa.Casa noastra este tot ceea ce noi transmitem peretilor constructiei in sine.Mi-a iesit acuma invatand kabalah si medium sa intru si prin multe case..simti dupa pereti ,dupa aranjament ,dupa tablourile puse care este energia in casa,cum este viatza cuplului intr-un dormitor etc.Eu cred ca asta conteaza mult mai mult decat mutarea sau parasirea unui loc drag unde avem sentimente.Sentimententele sunt in amintiri nu in peretii.Este o zicala care spune "iti schimbi locul iti schimbi norocul"si de multe ori este exact asa.Noi avem puterea de a schimba si binecuvanta locul si nu locul pe noi...asta este parea mea si de aceea unii pot sa se mute si desparti mai usor de niste peretii si locurii pline de nostalgii.Fetelor sa va fie de bine in noile voastre casutze si umpletile de veselie si de energii pozitive.

Bereea,daca nu ai de gand sa te reintorci vreodata in Romania chiar nu are rost sa investesti niste bani aiurea.Incearca si iti doresc succes sa-ti poti convinge sotul sa reusiti sa va cumparati un coltisor al vostru in italia.SimplyLove
t-mihaela
Scris: Tuesday, September 27, 2016 7:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Aha, deci trei nebune.Lol

Noi azi mergem sa alegem un puppy .Am emotii ca dragul de Kobi nu o sa mai fie singurul "copil" ...dar ne mai trebuie vreo doi dulai sa nu ne pape coiotii din padure.Fac eforturi sa alung teama,am auzit povesti scarry cand cainele familiei nu a acceptat alt caine in casa...Om vedea ,va tin la curent.uff
kali
Scris: Wednesday, September 28, 2016 9:17 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Depinde cat de caine se simte Kobi. Daca e " umanizat ", e posibil sa ai probleme... daca stie ca e patruped, va fi ok.
endy
Scris: Wednesday, September 28, 2016 5:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Mihaela !!! ma bucur enorm ca ai reusit ! bravo esti o luptatoare ! Casa ramine visul meu nerealizat dar asta e
Tare as vrea sa stiu unde te-ai mutat .Cine stie unde duc drumurile ???...Cheek Kiss
t-mihaela
Scris: Wednesday, September 28, 2016 8:46 PM
Nivel

Endy,o aruncatura de batz mai la nord dar tot in zona.pupici
Kobi a reactionat nesperat de bine, noul locatar se plimba dupa el ca puiul dupa closca.Kobi il suporta stoiceste dar e cam confuz ca el e genul care nu agreeaza alti caini.Stau cu ochii pe ei ca pe butelie.

t-mihaela attached the following image(s):
2016-09-28 19.14.06.jpg

miriam
Scris: Thursday, September 29, 2016 8:44 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Ce draguti santSimplyLove
O sa-l accepte, stai linistita, animalele nu sant ca oamenii, din fericire!
marivic
Scris: Thursday, September 29, 2016 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
banghead Noi nu ne-am terminat casa asta,dar sotul meu se gandeste la alta pentru Bogdan......Asa ca ne punem pe construit....banghead banghead Cica sa-i faca si lui una mica.....hohot Phiii,eu una o iau razna Crazy
t-mihaela
Scris: Thursday, September 29, 2016 10:13 PM
Nivel

Mari,dar voi cate vieti aveti , sapte?Relaxati-va ca meritati, lasa copiii sa construiasca singuri daca au chef de construit .E chestie de mentalitate sa "ajutam" copiii pana ne ies ochii ,mama facea plapumi si le punea intr-o camera "de buna ",erau pentru noi cica cand ne casatorim.eram copil cand ea a inceput sa stranga chestii pentru nuntile noastre Big Laugh ...a, stai i-a cumparat si lui taica-meu niste kestii de moarte cica sa fie acolo ,nu se stie zilele omului.mama amurit inaintea lui tata ,17 ani si tata tot nu-si foloseste valurile de moarte hohot .Ok asta asa ca divertisment .Insa ...eu daca as fi sa am bani sa ajut copiii le-as lua un apartament pe numelelor sa il vanda-inchirieze, faca ce or vrea cu el.NuImiPasa
marivic
Scris: Friday, September 30, 2016 12:16 AM
Nivel

Ai dreptate,Miha.....Eu una,.....nu vreau sa mai aud de casa construita,mesteri,supravegheri ,receptionari de materiale si alte nebuneli din astea....Valeuuuuu,....cred ca fug in lume....Nu mai vreau sa fiu sef de santier.......N-are decat sa stea el.....eu vreau sa fiu un pic fara griji.....mi-am cam facut suma de griji......astept acum sa ma destind si eu putin.....Voi vedea incotro o iau pana la urma Crazy Crazy hohot Ma primesti cu cortul pe pajistea ta?Cer viza pentru America si fug catre tine hohot hohot hohot
t-mihaela
Scris: Friday, September 30, 2016 4:57 AM
Nivel

Primim cu mare drag computerlove
bereea
Scris: Friday, September 30, 2016 9:32 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
marivic wrote:
banghead Noi nu ne-am terminat casa asta,dar sotul meu se gandeste la alta pentru Bogdan......Asa ca ne punem pe construit....banghead banghead Cica sa-i faca si lui una mica.....hohot Phiii,eu una o iau razna Crazy

Sper sa nu te superi pe mine, Mioara, dar se pare ca voi nu v-ati invatat lectia!Copiii trebuie sa decida singuri unde locuiesc, cu cine locuiesc, voi de ce incercati sa-i conditionati?Poate baiatul nu vrea sa locuiesca la Moara Vlasei, ci cu totul in alta parte, de ce-i impuneti ce sa faca in viitor.Eu zic sa va mai ganditi si sa incepeti sa va traiti si voi viata fara dureri d ecap de care nu aveti nevoieLol
marivic
Scris: Friday, September 30, 2016 7:56 PM
Nivel

Da,asa este,numai ca el se gandea ca va fi o casa separata de noi.....si sa nu fie constrans ca vai stau cu mama si cu tata.....iar daca nu va vrea,casa tot va ramane cuiva.Celputin asa s-a gandit sotul meu....numai ca eu NU MAI AM RABDARE si nu o mai pot lua din nou de la capat cu construitul Crazy Poate sunt egoista,poate sunt rea,dar vreau timp pentru mine,pentru noi ca si cuplu......M-am saturat de sacrificii pentru copii.....dar,nu stiu cum sa aleg.....pana la urma.Oricum,totul este la stadiul de idee.....nu exista banii necesari,nu exista planuri ,proiecte......totul este in faza,,embrionara''ca sa zic asa.....Hilar
Imi doresc liniste si zile mult mai relaxante de acum incolo......Acum ca am scapat de marile praguri,vreau mai multa libertate de miscare si de mai multa fericire in doi.....
Sunt egoista nu?
Casa mea/a noastra,este mai mult decat am visat.....deci prefer sa raman la stadiul acesta Lol
AdrianaC
Scris: Saturday, October 1, 2016 11:35 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Miha, acum am vazut si eu pozele cu casuta ! E foarte frumoasa ! Sa o stapaniti sanatosi !
Aveti asa mult teren !!! Sper sa va fie usor... eu... nu stiu de ce... dar nu am timp sa ud florile in gradina si are cam 250 mp ras, abia apucam sa tundem iarba...
t-mihaela
Scris: Sunday, October 2, 2016 2:03 AM
Nivel

Adriana,tu muncesti full time.Eu stau acasa si ud florile Lol Daca imi iau un part time bine daca nu iar bine ,nu ma grabesc sa-mi rup oasele pentru altii,.Timp o sa am, problema e alta...spatele meu e cam pe butuci,nu stiu daca mai am forta de altadata,sa nu mi se fi implinit visul prea tarziu,asta e marea mea grija .
mamiemi
Scris: Wednesday, October 12, 2016 7:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Fetelor, mi-e dor de voi! Sa fiti fericite in casutele voastre!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.