Casuta noastra
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rody
Scris: Friday, March 16, 2007 12:31 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Mihaela,felicitari.yes Si noi,vomavea casuta noastra in Maiyes Plecam din Nantes,in alt orasyes o sa vi-o arat cu sigurantayes
mihaela75
Scris: Friday, March 16, 2007 12:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Au imbunatatit si au renovat special pt vanzare si au cheltuit mai mult decat se asteptau,d asta trag de bani.Si agentii de ambele parti stau cu ochii pe afacere ca catelul pe os ca interesul lor e sa-i convinga pe astia sa vanda.Noi suntem singurii ofertanti si am ridicat pana la 315,mai mult chiar ca nu ne permitem, doar daca-l pun pe kaze sa munceasca zi si noapte si sa mai si doarma in masina.El n-a vrut sa cresca la 315 dar de gura mea s-a lasat.Sa vedem ce replica dau la astia 315, agentu lor zice ca-i va convinge dar eu nu mai cred nimic.Asteptam cu sufletul la gurauff
delfinasa
Scris: Friday, March 16, 2007 1:02 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Ei, si-au facut ei socotelile si nu ar iesi in pierdere daca lasa 25000, sigur...vor sa scoata cat mai mult, normal, nu sunt presati tare, vad ca insistati si zic ca poate cedati si urcati oferta ras si nu mai e nevoie sa lase ei mai mult...voi sa fiti siguri ca merita casa cat oferiti...obiceiul cu aranjatul casei cand vinzi e peste tot, in ideea ca faci casa atragatoare, bagi ceva bani, dar daca faci singur iesi mult mai ieftin decat ai angaja pe cineva...si unii exploateaza asta si cer mult, ca si cum ar fi facut cu firma si in plus...am avut o casa pe strada la noi, listata inaintea casei noastre, abia anul asta acum o luna s-a vandut...proprietarii s-au mutat in orasul vecin la parinti, au platit mortgage 1 an si ceva cu casa pe piata, dar au obtinut un pret bun pt ei...nu cat cereau la inceput, vreo 350000, au dat-o cu 320 sau ceva de genul asta, s-o intreb pe vecina-mea cu care mai ies cu copiii ca sta exact langa ei si stie tot ce misca prin neiborhood ras...si casa nu e cine stie ce, 2 nivele, e din lemn, siding tot din lemn, dar nu e nou si se vede, are basementul finisat, fostii proprietari au pus parchet, moldings, zugravit, curatat bec s-o vanda...in fiecare saptamana veneau sa tunda iarba, veneau posibili cumparatori s-o vada, dar uite ca au tinut la pret si abia dupa 1 an au dat-o...daca pui cat mortgage au platit la ea in timpul asta, tot au iesit in castig, ca altfel n-o mai vindeau, o scoteau de pe piata, mai bine-o inchiriau.
Casa e 325k sau 125k ca in ultimul mesaj ai scris cu 1 in fata?alcool Presati agentul sa afle detalii despre motivele vanzarii, cat ar fi dispusi sa lase, asa macar stiti cam cum se pune problema negocierii.
mihaela75
Scris: Friday, March 16, 2007 1:27 AM
Nivel

am corectat cu 3 in fataras .Cu 1 in fata nu iei nici cel mai jegos apartamentscratch Aam mai vazut si alte case chiar si azi dar nici una nu mi-a intrat la suflet, arata cam naspa pe dinafara dar inauntru e bijuterie.Cred ca asta e cea mai lunga noapte din viata mea ...sau a fost cea dinaintea plecarii in Casic , deci asta e a doua ras
dya
Scris: Friday, March 16, 2007 7:34 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Miha iti tin pumnii , sa fie asa cum va doriti voi.Bafta.pupici pupici pupici flower flower flower
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, March 16, 2007 8:06 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Mihaela, bafta multa!
Off topic: Dya, felicitari!!! Uite ca am avut dreptate! Si cu burtica, si cu casa nou... Sa fie intr-un ceas bun!

Sorry Mihaela!
Ely
Scris: Friday, March 16, 2007 12:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Multa bafta Mihaela si sper sa iasa asa cum va doritipupici
Maria & Mario
Scris: Friday, March 16, 2007 6:37 PM
Nivel

Miha, deci te astept la topicul : in noaptea asta stau de veghe ! ras Stai linistita ca va fi bine ! Ce e'al tau e pus deoparte ! angel
Laura&Alfonso
Scris: Friday, March 16, 2007 9:11 PM
Nivel

Mihaela multa bafta !!! sper sa cedeze cat mai repede.. si sper ca in curand sa pot pune si eu o poza cu noua noastra casa ....pupici pupici pupici
mihaela75
Scris: Friday, March 16, 2007 10:41 PM
Nivel

Mai au timp de gandire pana la ora 8 adica inca trei ore.va dati seama ca nervii mei sunt la pamant.Laura , asteptam casuta viselor .Sper sa nu treci prin stresul meu si la voi sa fie mai usorfirstprize
Laura&Alfonso
Scris: Friday, March 16, 2007 10:52 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
Mai au timp de gandire pana la ora 8 adica inca trei ore.va dati seama ca nervii mei sunt la pamant.Laura , asteptam casuta viselor .Sper sa nu treci prin stresul meu si la voi sa fie mai usorfirstprize

iti tin pumnii... si asteptam raspunsul peste 3 ore....iar noi tre sa vindem mai intai apartamentul...iar cel care ne placea deja a fost vandutnervi ..asa ca inca mai avem de cautat...iar aici nu e cu oferte ...iti convine pretu bine ..de nu tot bine ...nu se prea negociaza ..iar daca da cu mult reduc pretul cu vreao 3000 de euro ...
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, March 17, 2007 7:53 AM
Nivel

Miha, asteptam vesti! Oricare ar fi ele. Dumnezeu stie bine ce face... Daca nu e asta, sigur aveti voi una pusa deoparte, cu curte maaaare pentru copilasi! (ca 3 copii au nevoie de spatiu, nu gluma!)
mihaela75
Scris: Saturday, March 17, 2007 3:04 PM
Nivel

au mai scazut la 318 , noi vroiam 315.Le-am trimis ultimatum cu 315 daca nu vor pace buna .Sa vedem azi.Ce balamuc si negocierile asteabanghead
Miri
Scris: Saturday, March 17, 2007 9:11 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Miha, ceva vesti?oare
delfinasa
Scris: Saturday, March 17, 2007 9:13 PM
Nivel

Va tin pumnii sa accepte...anyway, casa voastra e pusa deoparte, chiar daca mai dureaza putin s-o aveti...nici mie nu-mi place genul asta de negocieri si faptul ca trebuie neaparat sa ai agent, altfel nu poti vedea nici o casa, nu vorbeste nimeni cu tine ca na, esti un strain si nu-ti stiu intentiile adevarate...dar asa e pe-aici si asa trebuie sa faci...daca se tin batosi in continuare, probabil v-au simtit ca vreti casa si trag sa scoata mai mult, sperand c-o sa mai urcati un pic oferta...good luck!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.