|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
a stati putin, construim abia anul viitor. Doamne fereste sa construim vreo 5 ani. O sa trebuiasca sa vindem apartamentul pentru constructie si nu am chef sa stau pe capul mamei atata timp. Fratele meu a inceput in mai anul acesta si deja a trecut la finisaje. Noi vom construi cu aceeasi echipa. de mare nu e chiar mare, in total 10 incaperi + garaj. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Super...si noi o sa dorim, dar mai micuta si doar peste vreo 10 ani !!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/5/2007 Mesaje: 67
| fdianamaria wrote:Super...si noi o sa dorim, dar mai micuta si doar peste vreo 10 ani !!! Sa va ajute Dumnezeu .......ai incredere si o sa vezi va fi bine si noi ne-am dorit ,am luptat si acum am reusit de aprope 4 luni suntem in casuta noastra modesta . |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mult succes tuturor in amenajarea/construirea locuintei mult visate! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| n-am gasit topicul cu laudatul, asa ca ma laud aici: ieri am semnat contractul cu firma si pana la 30 august e gata casa
vorba ardeleanului: "nu ma dau pe-un jeb de cuie" |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Felicitari! Sa mearga repede si bine treburile, ca sa va mutati curand in ea. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|
Felicitari!!!  |
|

| kiki, taki multumesc
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
|
Felicitariiiii, codruta ! Ce bucurie trebuie sa fie pe voi S-o stapaniti sanatosi |
|

|
multumim,cris
|
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Codruta, felicitari! Din ce materiale faceti casa? Mi se pare un termen extraordinar de bun! O ridica de la zero? |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| felicitari! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| felicitari, Codruta, sa vezi ce ocupata o sa te tina o sa dormi noaptea bustean.Mereu se gaseste cate ceva de facut dar faci cu drag si nu simti oboseala ca e casuta ta Asa e acum se ridica casele cu viteza luminii ,si pe aici iti face casa in cateva saptamani ,doua placi , pereti gata facuti poc acoperisul si gata casa Te astept la topicul cu gradina sa-ti vedem si floricelele si poate si o poza conducand la masina de tuns iarba Nimic nu se compara cu mirosul de iarba proaspat taiata...felicitari inca o data si sa va bucurati din plin de ea.Si acum ca sunteti la casuta voastra se mai cere un bebe mic sa o umple |
|

| miru, nu e de la 0, fundatia asteapta de aproape 3 ani...Si de altfel nu e foarte mare, doar parter plus mansarda, cam 180 mp.
mihaela, la topicul cu gradina pot sa-ti arat doar ceapa, patrunjelul, castravetii sau cartofii.Si bonus, buruienile Pana la floricele....muuuuult mai este. Cat despre ala mic, care s-o umple.... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Codruta, ma bucur mult pentru voi!Abia astept sa venim la inaugurare...prin septembrie! Felicitari si mult succes cu amenajarile! |
|
|