Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| casuta noastra e pe vine, nu e mare, nu e mica, dupa buget.Wish me luck O sa vin mai tarziu cu noutati |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mult succes, Miha! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| felicitari Mihaela Sa-ti ajute Dumnezeu
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mihaela, mult noroc! Asteptam vesti! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Mihaela, bafta multa, sa fie exact cum ti-o doresti ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Miha multa bafta va doresc , te asteptam cu noutati. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
|
Mult succes Mihaela..
|
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Multa bafta Miha |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Mica, dar plina de iubire! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Mihaela, multa bafta. |
|
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Miha, sa fie ce va trebuie si cum va doriti! |
|
| Multumesc, fetelor, am niste emotii de nu pot respira.Ne-am evaluat credit scorul si e foate bun deci nu mai e problema sa ne refuze banaca.Am depus oferta, o sa mai crestem pe parcurs depinde de valoarea pietei.Asta e coltul nostru de rai
Acum ma abucur ca n-am avut noroc anul trecut...sau poate asta a fost norocul ca n-am luat-o pe aia.Casa asta e renovata toata inauntru ,miroase a vopsea proaspata nu trebuie decat sa ne mutam in ea sia are un aer cald si primitor.Cea de anul trecut era devastata de proproetarul furios, parca si casa respira negativvism si ura.Mi-a fost un pic teama de casa aia cum am zis si la "sufletul casei" cine stie cu ce energii negative ne cadoriseam...iar incep cu energiile mele |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Multa bafta, Mihaela! Eu zic ca e ceva adevar in treaba asta cu energiile acumulate de locuri, case, oameni... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mihaela, mult noroc si succes cu casa sa fie cum doriti! |
|
| Multumesc Cel mai mult ma bucur ca l-am convins pe kaze sa ne ducem mai in afara orasului ,mai la aer E cam la 15 min. de Toronto, intr-un cartier bun si pe o straduta cu "dead end" adica un fel de rond unde nu ai exit deci colo nu intra decat cei care locuiesc in acele case.Nu trafic, nu lume, nu straini...LINISTEEEE O sa mi se para ciudata sa nu mai aud vuietul masinilor si masina de gunoi la 8 dimineata incarcand pubelelesau copii de la gradinita de peste drum urland din toti rarunchi isi mai ales, cele mai enervante sunt masina de pompieri si ambulanta care cand trec scoala si mortii din groapa Abia astept reactia la oferta noastra,normal o s-o refuze ca asa se face ,se negociaza pana ajung amandoua partile la un pret dar sunt curioasa pana la urma cu cat o sa o lase. Deja e de o luna in market si daca mai amana mult o sa-i scada valoarea si mai mult asa ca tre sa se hotarasca repede |
|
|