Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| PREMIUL OSCAR SUPER PITIC:
KIKI
PREMIUL OSCAR FUNNY PITIC:
MIHAELA75
PREMIUL OSCAR DEX PITIC:
KIKI
PREMIUL OSCAR PITIC GOSPODAR:
DELFINASA
PREMIUL OSCAR HELP PITIC:
KIKI
PREMIUL OSCAR PITIC CARCOTAS:
STELE PE CER
PREMIUL OSCAR PITIC MUTULIC:
ANDREEA&BIANCA
PREMIUL SPECIAL OSCAR ALBA CA ZAPADA pentru ADRIANA SI TZEPII .
|
|

| Felicitari, kiki esti de 3xpitic felicitari, Mihaela 75 un strop de haz peste necaz intotdeauna face minuni felicitari,delfinasa ,dan poate fi mandru de tine!cel putin pe noi ne-ai convins felicitari,Stele vezi,noi nu te-am uitat chiar daca nu te-am vazut demult felicitari, Andreea&Bianca ai confirmat!pacat ca ai ales sa nu ne mai citesti
Dupa cum ati observat,am inclus si o categorie speciala, chiar daca nu s-a votat, cred ca sunteti de acord cu mine ca Adriana si Tzepii, cei care au facut posibila intalnirea noastra virtuala,merita felicitari si mii de multumiri
Tuturor va doresc ca anul 2008 sa fie anul marilor realizari si impliniri din viata voastra!
LA MULTI ANI! |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| FELICITARI FETELOR SI LA MAI MARE |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Felicitari piticilor premiati! La multi ani si sa ne bucurati si-n anul care vine! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multumesc frumos pentru voturi! Multi pupici si toate cele bune pentru 2008! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Felicitari castigatorilor! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Felicitari piticilor castigatori ! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Felicitari!!!!!!!!!! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Felicitari piticutilor !!!
Wow, ce surpriza ne-ati copt !!! Multumim mult pentru aprecieri, chiar daca uneori nu am fost chiar Alba ca Zapada, ci Omul Negru , tin foarte, foarte mult la aceasta comunitate care s-a creat aici si imi sunteti tare dragi, asa cum sunteti.
Fie ca anul care vine sa ne dea tuturor mai multa cumpatare, mai multa intelegere fata de cei de langa noi, mai multa putere de a-i accepta pe cei din jur asa cum sunt, cu bune si rele, fara a incerca sa ii judecam si sa despicam firul in 4 sau sa spunem lucruri la nervi pe care ulterior sa le regretam.
Va pup si va doresc un An Nou plin de sanatate, bucurie, iubire, intelegere, impliniri si liniste sufleteasca.
|
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| AdrianaC wrote:Fie ca anul care vine sa ne dea tuturor mai multa cumpatare, mai multa intelegere fata de cei de langa noi, mai multa putere de a-i accepta pe cei din jur asa cum sunt, cu bune si rele, fara a incerca sa ii judecam si sa despicam firul in 4 sau sa spunem lucruri la nervi pe care ulterior sa le regretam. Va pup si va doresc un An Nou plin de sanatate, bucurie, iubire, intelegere, impliniri si liniste sufleteasca.
wow ce urare frumoasa
felicitari piticilor castigatori |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Multumesc pentru voturi ,ma bucur ca se simte buna mea dispozitie,vorba mamei, "cand mi-o fi mai rau sa-mi fie ca acuma" La multi ani ,mamici ! |
|

| PREMIUL OSCAR SUPER PITIC:
KIKI
PREMIUL OSCAR FUNNY PITIC:
MIHAELA75
PREMIUL OSCAR DEX PITIC:
OANALAURISA
PREMIUL OSCAR PITIC GOSPODAR:
DELFINASA
PREMIUL OSCAR HELP PITIC:
MIRI
PREMIUL OSCAR PITIC CARCOTAS:
STELE PE CER
PREMIUL OSCAR PITIC MUTULIC:
ANDREEA&BIANCA
PREMIUL SPECIAL OSCAR ALBA CA ZAPADA pentru ADRIANA SI TZEPII .
La rugamintea lui kiki, oscarul pt dex pitic, respectiv help pitic se redistribuie castigatorilor de pe locurile urmatoare.Astfel, noii premiati sunt: Miri, Oscar HELP PITIC si Oanalaurisa, Oscar DEX PITIC!
FELICITARI MIRI SI OANALAURISA!!!!
|
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Felicitari tuturor piticilor castigatori |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| FELIcitarii cistigatoarelor |
|
|