Profil: Castanuta
Despre
Utilizator: Castanuta
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Monday, June 22, 2020
Ultima vizita: Monday, September 11, 2023 9:10 PM
Numarul de postari: 184
[0.02% din toate postarile / 0.15 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Monday, August 21, 2023 12:55 PM
deme wrote:
Beta 0,2 in z7.

Nici urma de implantare.

Îmi pare rau Deme uff
Postat: Saturday, August 19, 2023 7:33 PM
deme wrote:
Am făcut azi beta si valoarea este 0,2 in z5 ,Progesteron 117ng.
Nu mai am speranțe 😪
Maftei a zis ca e totusi devreme si sa repet luni, dar stiu ca tot asa o sa fie 😪😪😪

Deme, mai e puțin pana luni, doar puțin. Hands Cheek Kiss
Postat: Friday, August 18, 2023 10:54 PM
deme wrote:
Ieri am fost cu Adi sa ne plimbam pe ghiol si pe dreapta parca sub operatia de apendicita, am simțit ca un disconfort continuu pana am ajuns acasa.
Au fost si mici înțepături la ovare si cam atat.
Maine m-as risca la un test, ar fi z5 dupa transfer.
Cea mai mare temere este sa nu fie nimic. Nu cred ca as mai putea sa trec prin fiv 4 😪

Deme, toate gândurile bune către tine, așteptam vesti bune ❤️😘🎈

Fetele, eu nu am mai obținut o sarcina de fix 3 ani de zile. Am luat DHEA, Vitex, vit D, magneziu-seleniu-zinc, am încercat și Aspenter, nici un rezultat.
Am mers și la Dr Tutunaru care, atunci când a auzit ca am peste 40 de ani mi-a dat direct protocol pentru FIV pe ciclu natural. Nu va povestesc nivelul de frustrare, este oribil.
Însă, săptămâna viitoare avem programare la un consilier pentru adopții, sunt foarte emoționată.
Dacă va spun ca as vrea 3 frățiori o sa spuneti ca sunt nebuna. Și eu cred la fel, dar măcar doi parca tot mi-as dori. Soțul își dorește mult măcar un copil, acum sa vedem ce o ieși. ❤️
Postat: Friday, July 15, 2022 6:18 PM
Dragilor, am fost la Dr Tutunaru.

Astăzi ar trebui sa ovulez, am un folicul de 26 mm care sta sa crape de fericire, așa ca avem tema.

Dacă nu se întâmpla sarcina luna asta, mergem pe FIV natural, fără stimulare. Va dura ceva, dar nu pot tratament cu hormoni.

Am o lista luunga de pilule care sa stimuleze ovocitele, fingers crossed 😉

Am o stare dubioasa, între agonie și extaz, însă sper sa ma liniștesc curând.
Postat: Saturday, July 2, 2022 4:20 PM
Irinan wrote:

Imi pare rau CastanutaBuddy1

O fi mai bine așa.

Te imbratisez, Irinacoeur
Postat: Thursday, June 30, 2022 7:56 PM
Am făcut un Dr MAX mai devreme și e alb. Am și spotting, mai devreme decât așteptam.
Am fost in vacanța și doar mâine as ajunge la beta, doar ca nu pare sa mai fie cazul
Multumesc, fetele 🤗
Postat: Wednesday, June 29, 2022 5:32 PM
Dragile mele, ați avut vreuna rezultat fals pozitiv la test de sarcina Prontex, italian?

Ziua 27 CM
Postat: Friday, April 1, 2022 10:57 PM
elena10 wrote:

In sfarsit am reusit sa vorbesc cu doctorul, m- a sunat el.A spus ca nu crede sa fie extra uterina, intradevar nu e o crestere ca la carte dar important e ca nu scade, si sa nu intrerup progesteronul ca sa ii mai dam o sansa si sa refac beta dar numai miercuri.A spus ca a mai avut cazuri de genul asta in care beta crestea lent 1- 2 sapt.dupa care crestea favorabil.Parca mi-a dat o fârâmă de speranta.Oricum e cum va vrea D- zeu, nu cum vreau eu.Hands

Ai încredere in medic și urmează sfaturile lui. Noi am avut experiențe diferite insa cazuri fericite sunt, întotdeauna exista o raza de speranta. Sa fie bine! Cheek Kiss
Postat: Friday, April 1, 2022 6:36 PM
elena10 wrote:

Da Maria, acum la ora 17 l- am primit si nu e bine.valoarea e de 65,01 fata de beta2 care a fost 46, 97Ma intreb eu , dar de ce creste daca nu creste cum trebuie.. ?.ar trebui sa scada, nu? Sau poate e extrauterina daca creste mai incet, nu stiu...habar n-am.Sa intrerup oare progesteronul?I- am dat si mesaj la dr dar nu raspundeNuStiu

Elena, eu când am trecut printr-o situație similară am tot repetat beta la 2 zile sa văd evoluția și am mers la eco din 2 in 2 zile sa vadă dacă apar sângerări in caz de extrauterina. Problema este ca la o valoare atat de mică nu se vede la eco. Îmi pare rau ca treci prin asta :(
Subiect: Clubul aspirantelor - 88
Postat: Wednesday, January 12, 2022 8:10 PM
Oanaiuliana wrote:

Pai după cum vezi și eu am așteptat pana în 14 dpo...de frica....și se pare ca tot degeaba. Am făcut un dr.max de 10 și e 100% negativ ....iar o iau de la capăt...😔😔😔😔

Te imbratisez, Oana