Case bantuite
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Tuesday, February 10, 2015 9:36 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
" Ezista o explicatie " garantat !
Vezi de animalute pe langa casa , prin pod , prin beci .... caini, pisici pe-afara etc !
Eu nu cred in " bantuieli " Sorry !
Sper sa gasiti raspunsul si sa va regasiti linistea la Casuta Din Poveste !!!
bulibuli
Scris: Tuesday, February 10, 2015 10:30 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Si eu auzeam tot felul de sunete la inceput cand m-am mutat la casa.. "pasi" in pod, bocaneli, pocnituri.. cand eram singura nici nu dormeam, ma uitam la filme toata noaptea (eu sunt o fricoasa). In timp am realizat ca-s sunete obisnuite ale casei, acum le ignor complet. Totusi, ce spui tu pare mult mai serios.. poate totusi cineva face glume cu voi si vecinii, nu stiu ce sa cred...

Na ca acum nu mai pot sa cobor jos sa opresc mancarea... ras
shirel
Scris: Wednesday, February 11, 2015 11:40 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
In primul rand de cati ani este casa ?Daca este noua nu are de ce sa va speriati nu este bantuita alcool sic nu ar avea de cine.Acuma camerele de vedere ar ajuta foarte mult si asta indiferent de cate batai auzi in geam dar si ptr a trai in liniste.Astept sa vad daca fenomenul se repeta.Trebuie ma gandesc eu sa fie ceva care are aceeasi sunet ca batatul in geam altfel nu as avea nici o explicatie .Aaaa da ar mai fi una vecinii sa joace teatru ca sa va faca sa plecati de acolo.cine a locuit inaintea ta acolo ,stii ceva despre propietarul vechi?
AdrianaC
Scris: Thursday, February 12, 2015 8:32 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Casa este din 2006, construita direct de proprietar.
Este duplex, iar vecina noastra este chiar proprietara casei de la care am cumparat casa.
Nu a murit nimeni acolo...
Acum se pare ca s-a mutat la ei... Si ieri au auzit tot intre 17:00 - 17:30. Au verificat si in spatele casei si peste tot, au lasat reportofon la inregistrat, am testat toate scenariile, cu cainele care tropaie pe pietre in spatele casei... Nu s-a inregistrat tropaitul cainelui, insa batutul in geam s-a auzit foarte clar.
bereea
Scris: Thursday, February 12, 2015 9:21 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Adriana, nu mai da atentie...eu nu cred in case bantuite, stafii...poate iti face cineva o glumita.
AdrianaC
Scris: Thursday, February 12, 2015 9:24 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Nici eu nu credeam... dar stim toti 4 foarte clar ce am auzit, suntem oameni scoliti, nu credem orice si mai presus de toate cautam explicatii logice la lucruri care aparent nu au nicio explicatie... Numai ca de data asta am epuizat toate explicatiile logice posibile...

Acum se pare ca orice ar fi s-a mutat la ei... Nu stiu daca are sau nu legatura cu faptul ca pe 14 februarie este Sambata Mortilor (asa am inteles) si ca ei trebuie sa faca pomana de 7 ani pentru tatal ei...

Sa vedem ce se mai intampla... pale
shirel
Scris: Friday, February 13, 2015 9:43 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
AdrianaC wrote:
Nici eu nu credeam... dar stim toti 4 foarte clar ce am auzit, suntem oameni scoliti, nu credem orice si mai presus de toate cautam explicatii logice la lucruri care aparent nu au nicio explicatie... Numai ca de data asta am epuizat toate explicatiile logice posibile...

Acum se pare ca orice ar fi s-a mutat la ei... Nu stiu daca are sau nu legatura cu faptul ca pe 14 februarie este Sambata Mortilor (asa am inteles) si ca ei trebuie sa faca pomana de 7 ani pentru tatal ei...

Sa vedem ce se mai intampla... pale

Hai sa vedem daca dupa aceasta pomana se mai aud bataile.Stati linistiti daca le-ati auzit este clar ca sunt adevarate cu toate ca nu pot fi explicate aceste fenomene exista dar asta nu inseamna ca,casa este bantuita .Daca vor continua ar fi bine sa va obisnuiti cu ele si sa nu fiti obsedati sa cautati vreo explicatie logica pe care nu sunt sigura ca o veti gasi.Fara a le da multa atentie vor disparea cu totul.Nu va consumati cu un lucru care nu are explicatii va consumati energia degeaba.Incercati totusi sa faceti schimbari prin curte pe afara ,puneti tot felul de clopotei cu alte sunete mult mai placute si intr-un tarziu nu ve-ti mai auzi bataile acestea.Un clopotel de vant cu sunete magice linistitoare langa geamul respectiv va aduce linistea mult dorita.

Daca casa ar fi bantuita ati auzi si alte zgomote si chiar si in interiorul locuintei.
dumy
Scris: Friday, January 15, 2016 4:55 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/15/2016
Adriana din ce am citit este vorba de o bantuire reziduala,nu este bantuire inteligenta...pt mai multe detalii ast un mesaj de la tn sunt sigur 100% ca te pot ajuta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.