Case bantuite
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dragos
Scris: Friday, June 10, 2011 9:37 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/10/2011
ingerash wrote:
dragos si eu am oroare de spatiile "parasite/abandonate"....ce te poate ajuta?Un preot care sa vina acasa,sa sfinteasca casa,sa te rogi,meditezi,astfel iti creezi protectia pentru a nu mai rezona cu astfel de entitati.Numai binehearts

multumesc pentru sfaturi.
Ayumi
Scris: Monday, June 27, 2011 8:47 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Pai eu cred ca toate legendele au un sâmbure de adevar.Casele bântuite chiar sunt reale asta se vede si la Tv!Este o emisiune Vânatori de fantome pe AXN Sci-fi si unele sunt chiar bântuite!thumright
Deyu.
Scris: Monday, August 20, 2012 2:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
Si eu cred in lucruri de genul, cred cu tarie alcool :))
Eu stiam ca doar demonii urmaresc oamenii, oriunde s-ar muta [din casa, in casa].
Daca era o fantoma, cred ca problema se rezolva daca se muta.
Daca (Domane Fereste) este un demon atunci, este necesa o exorcizare...Dar chestia este ca exorcizarile se fac doar de preoti catolici cu aprobare de la Roma.
Deci...E cam greu cu chestia asta.
Imi pare rau pt. prietena ta.sorry
Mie nu mi s-a intamplat si mie fricauff uff
george
Scris: Saturday, January 5, 2013 4:54 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/5/2013
daca treceti prin astfel de fenomene ,trebuie doar sa le acceptati...ele exista,si rareori un preot poate ajuta...
mamiemi
Scris: Saturday, January 5, 2013 9:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
si sa te credem pe cuvant? sau poti argumenta?
AdrianaC
Scris: Tuesday, February 10, 2015 9:52 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Da.... si iata ca din pacate aduc din nou in atentie acest subiect...

Recunosc ca acum cativa ani cand citeam ce se posta eram foaaarte circumspecta....

Iata insa ca de saptamana trecuta au inceput sa se intample niste lucruri la care deocamdata nu avem o explicatie logica, chiar la casuta mea...

Desi multi vor rade (cum de altfel a facut si Tzepii), va asigur ca nu am luat-o razna si nici nu am auzenii ras

Lunea trecuta, eu eram acasa cu copiii, iar Tzepii se pregatea sa mearga la birou... Am auzit (am zis eu atunci ca in vis) cum batea cineva in geamul de la dormitorul de jos unde dormim noi... Am crezut initial ca Tzepii e in curte si are chef de glume, asa ca m-am dus la geam, am tras draperiile, insa... surpriza ... nu era nimeni.

Am iesit din camera si Tzepii tocmai intrase pe usa (ii daduse sa manance Nolei)...
Am zis ca am visat si asta a fost... S-a intamplat dimineata pe la 7:00 - 7:10...

Marti dimineata, surpriza... ma trezesc din somn cu batai in geam... Ma scol, ma asez in fund la marginea patului si astept sa vad daca se mai aud... Dupa cateva secunde aud din nou batai in geam... Ma ghemuiesc langa geam si astept sa mai bata o data. Bate din nou si ma ridic brusc si trag draperiile sa vad cine este... Surpriza... nu era nimeni....

Bineinteles ca si Tzepii si vecinii imi spun ca am inceput sa am auzenii, ca la casa se aud tot felul de zgomote si e normal, dar eu stiu foarte clar ce am auzit... S-a intamplat tot intre 7:00 - 7:10...

Miercuri dimineata eu urc la etaj in dressing sa calc o camasa, Tzepii la parter la baie si aud din nou ciocanituri, dar de data asta se auzeau ca din perete... A ciocanit de 2 ori, apoi m-a strigat Tzepii sa vin jos ca a auzit si el... Aceeasi ora... 07:00 - 07:10...

Joi dimineata, cand sa urc la etaj, aud un ciocanit in usa de la intrare (care e metalica si suna altfel). Tzepii dormea la parter si ma duc repede la el sa vad daca a auzit si el... nu auzise nimic, asa ca am crezut ca vecinii au facut o gluma si au batut in usa inainte sa plece la serviciu... Seara cand m-am intors, pe la 17:00, m-am dus direct la ei sa le zic sa nu mai faca glume... surpriza... nu au batut ei in usa...

Vineri, sambata si duminica nu s-a mai auzit nimic la noi, insa sambata si duminica, pe la 17:30, au auzit vecinii niste batai in pereti...

Ieri, ajung acasa, tocmai parcam masina, vecina ajunsese inaintea mea cu cateva minute, imi tiuiau senzorii de parcare ca eram foarte aproape de gard si cand o vad pe ea in oglinda cu o fata foarte speriata. Am crezut ca vrea sa imi zica sa am grija ca dau cu masina in gard, asa ca m-am oprit... Cand colo, ea intrase in casa, isi lasase geanta, cand a auzit in geamul de la dormitorul de jos (casele noastre sunt in oglinda, duplex) batai puternice, de mai multe ori... S-a dus si s-a uitat si nu era nimeni si nici cainii nu latrau... A iesit speriata afara la mine... I-am zis ca parchez si eu masina si sa vina la mine sau vin eu la ea... Cat parcam ea a intrat in casa si incepuse sa se descalte, ca sa ma astepte, cand iar a auzit batai in geam... A iesit incaltata doar intr-un picior afara... Am parcat si am mers amandoua in casa. Am verificat peste tot, nu era nimic, nu se vedeau urme de pasi pe nicaieri, nici la mine in curte, nici la ea... Am stat amandoua pana cand a venit si Tzepii, apoi a venit ea si a stat la noi (ca ii era frica sa mai stea singura in casa) pana pe la 12 noaptea... La 12 a zis ca se duce la ea, ia un caine in casa sa stea cu ea si lasa si televizorul deschis... Nu au trecut 3 minute si a venit ingrozita sa bata la noi la usa... De cum a intrat in casa, abia a bagat cainele ca nu vroia sa intre (si de obicei cum prindea usa deschisa, cum o zbughea in casa), si Hera (cateaua) a inceput sa se uite in dreptul bibliotecii in tavan si sa dea din coada, dupa care a auzit din nou batai puternice in geam... A dormit la noi pe canapea in living pana dimineata...

Sunt curioasa ce mai urmeaza si ce sunt toate aceste lucruri...

Accept orice explicatie logica, atata timp cat mi se poate demonstra ca e ceva care bate in geam ca si cum ai bate cu degetul, si mai bate si la aceleasi ore....

Nu stim ce sa facem... eu una (care nu sunt prea credincioasa), ieri am spus Tatal Nostru si mi-am impus sa nu cred in fantome... insa sunetele acelea imi vor ramane si mie si vecinei intiparite mult timp in cap...

Ceva sfaturi?
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, February 10, 2015 9:58 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
pale pale as muri de frica ....
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, February 10, 2015 10:00 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Mi s-a facut pielea de gaina pale
Nici eu nu sunt prea bisericoasa, dar am credinta mea in suflet. As incerca sfintirea locuintei, o binecuvantare ... angel
kali
Scris: Tuesday, February 10, 2015 10:50 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
NuStiu NuStiu NuStiu
sousourel
Scris: Tuesday, February 10, 2015 10:57 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Pe la voi nu trece preotul cu crucea? Daca nu, poti sa-l chemi pentru sfintirea casei, mai ales daca nu ai facut asa dupa ce v-ati amenajat acolo. Orice ar fi, asta nu strica. Dupa aceea mai vedeti ce se intampla. Hai curaj, sa vii cu vesti bunepupici
AdrianaC
Scris: Tuesday, February 10, 2015 11:04 AM

Am sfintit casa anul trecut in ianuarie-februarie... De mutat ne-am mutat in iunie anul trecut si pana acum nu am auzit niciodata nimic....

Vecinii stau acolo din 2006 si nu au auzit niciodata nimic...

Am zis ca o sa montam niste camere sa vedem daca se inregistreaza ceva... desi nu prea stiu ce ar putea sa se inregistreze... nu stiu daca respectivele camere au si sonor... ca atunci era interesant de vazut Crazy pale
ingerash
Scris: Tuesday, February 10, 2015 1:04 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
what what what Vai Adriana
AdrianaC
Scris: Tuesday, February 10, 2015 1:11 PM

Si credeti-ma ca nici nu am innebunit, nici nu "aud" voci, sunete si alte cele inchipuite...

Pare greu de crezut si numai dupa ce auzi la randul tau asa ceva poti sa crezi...

Nu mi-as fi dorit sa traiesc asa ceva niciodata...
ingerash
Scris: Tuesday, February 10, 2015 2:12 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Te cred,mi sa intamplat,nu pot uita si nici sotul.Presoara niste sare in locurile de unde se aud sunetele.
monica irimia
Scris: Tuesday, February 10, 2015 8:29 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Adriana, bizara situatia. pale
Eu as cere sfatul unui preot, as mai sfinti o data casa si m-as ruga in fiecare seara la Doamne Doamne sa stirpeasca orice e acolo nefiresc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.