Case bantuite
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Monday, March 9, 2009 2:05 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
sami wrote:
de unde stie ea ca are 16 ani spiritul ala?scrie pe el? alcool

sa se mute de-acolo daca e chiar serioasa problema ei.

edit:cred ca am inteles eu gresit :206: daca o urmareste de 16 ani,in tot timpul asta nu a facut nimic??? 16 ani sunt prea multi ca sa fie lasati sa treaca asa...

A tacut de frica nu lumea va zice ca e nebuna si ca nu este crezutasorry1 Nu stiu poate ar trebui sa faca niste dezlegari sau sa mearga la manastiri,ceva ceva sa facaangel i-am facut si astrograma si e de-a dreptul uimitor ce-am aflat...are flashuri din alte vietii...
Mela
Scris: Monday, March 9, 2009 2:09 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
mai,sincer,cat poate un om sa rabde sa "vada" asa ceva? dupa prima saptamana as fi luat-o ori spre spitalul de nebuni ori as fi apelat la preoti,rugaciuni,familie,nu as fi trecut prin asa ceva singura.nu
cristinaflorina
Scris: Monday, March 9, 2009 2:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
sami wrote:
mai,sincer,cat poate un om sa rabde sa "vada" asa ceva? dupa prima saptamana as fi luat-o ori spre spitalul de nebuni ori as fi apelat la preoti,rugaciuni,familie,nu as fi trecut prin asa ceva singura.nu

Da eu nu am rezistat mai mult de o saptamina in casa babei respective.
carla
Scris: Monday, March 9, 2009 4:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Acum am inteles ca ea e problema nu casa,in cazul acesta ar trebui si un preot si un psiholog
myha84
Scris: Monday, March 9, 2009 4:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
La 1 an dupa ce ne-am casatorit , eu si sotul meu ne-am cumparat un apartament si ne-am mutat imediat in el.Stam la etajul 4 si vecinii de langa noi sunt super de treaba in special una dintre fam, putin mai invarsta decat noi.Din vorba in vorba aflu ca ei locuiesc aici de cand s-a construit cladirea (pt ca e un bloc mai nou) ca de altfel majoritatea de pe scara. si imi zice sa avem grija , ca nu vrea sa ma sperie dar prin apartamentul in care stam s-au perindat cateva fam si fiecare a patit ceva de ex : al doilea locatar a murit (dar nu de batranete), urmatorii au divortat, la cei de la care am cumparat apartamentul le murise singurul copil o fetita de 5 ani , in accident de masina. Sincer imi e cam frica , nu as vrea sa ni se intample nimic. Dupa ce am aflat de toate astea am chemat un preot si am facut festanie. Locuim aici de 4 ani, sincer de abea astept sa ne mutamuff nu cred ca e bantuit ci mai degraba blestemat.
ingerash
Scris: Monday, March 9, 2009 4:35 PM
Nivel

myha84 wrote:
La 1 an dupa ce ne-am casatorit , eu si sotul meu ne-am cumparat un apartament si ne-am mutat imediat in el.Stam la etajul 4 si vecinii de langa noi sunt super de treaba in special una dintre fam, putin mai invarsta decat noi.Din vorba in vorba aflu ca ei locuiesc aici de cand s-a construit cladirea (pt ca e un bloc mai nou) ca de altfel majoritatea de pe scara. si imi zice sa avem grija , ca nu vrea sa ma sperie dar prin apartamentul in care stam s-au perindat cateva fam si fiecare a patit ceva de ex : al doilea locatar a murit (dar nu de batranete), urmatorii au divortat, la cei de la care am cumparat apartamentul le murise singurul copil o fetita de 5 ani , in accident de masina. Sincer imi e cam frica , nu as vrea sa ni se intample nimic. Dupa ce am aflat de toate astea am chemat un preot si am facut festanie. Locuim aici de 4 ani, sincer de abea astept sa ne mutamuff nu cred ca e bantuit ci mai degraba blestemat.

Daca nu te simti in largul tau si ai presimtiri sumbre nu mai sta acolo.

carla,poate ea este "problema"dar de ce a auzit si logodnicul,bubuielile si a simtit frig deodata si centrala era la maxim si de ce mobila se muta?rambofool

cristinaflorina,uff si inainte sa moara batrana cum era casa?

Am o intrebare:cunoaste cineva adresa unei manastiri sau numar de telefon ,ca sa poata vorbi cu un preot sau sa-i scrie?Multumesc anticipatcomputerlove
gabyd
Scris: Monday, March 9, 2009 5:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/8/2009
Sunt off-topic da' am si eu o rugaminte pt inger7. Imi poti face si mie astrograma? De ce date ai nevoie? iloveyou
ingerash
Scris: Monday, March 9, 2009 5:05 PM
Nivel

cristinaflorina
Scris: Tuesday, March 10, 2009 7:50 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
inger7 wrote:

cristinaflorina,uff si inainte sa moara batrana cum era casa?

Mai eu am stat acolo doar 1 an. Cum sa fie batrina statea singura barbatul ii murise (in accident)pale iar ea a vrut sa ia o fata in gazda ca sa nu stea singura sa mai vorbeasca si cu ea cineva. Avea o fata care facea tranzactii dinastea cu aur Turcia-Romania si era baba plina de aur, si mai venea la ea din cind in cind sa ii mai aduca mincare, medicamente. Avea mobila veche batrineasca dar era curata foarte curata. Fata ei probabil ca a vrut sa ia pe cineva in gazda ca in cazul in care moare sa nu fie singura in casa sa o anunte cineva. Si chiar asa s-a intimplat cu mine in casa a murit.A facut comotie cerebrala.Prin ce am trecut si ce m-a intarit D-zeu sa fac atunci cred ca nu as mai fi in stare sa fac vreodatapale pale .Era o feneie linistita asa dar injura toata ziua daca nu ii convenea ceva injura mai rau ca u barbat (era cu .....in gura toata ziua). Deci eu m-a crucit cind am auzit-o prima data cum injura.
Laura
Scris: Tuesday, March 10, 2009 6:07 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Mai fetelor, eu NU cred sub nicio forma in existenta Diavolului. Cred ca tot ce se intampla are o explicatie logica, poate mai presus de cunostintele noastre.
Apropo de ce zicea myha84 : suntem a treia generatie care locuim in apartamentul pe care tocmai l-am achizitionat. Primele doua cupluri au divortat pale , dupa ani grei de casnicie. (cel putin 15, fiecare). Sub nicio forma nu ma gandesc ca vom fi al treilea cuplu care se desparte. Preventiv, vom face o agheazma mare. sic
t-mihaela
Scris: Tuesday, March 10, 2009 7:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Nici eu nu cred in diavol dar cred in energii.De exemplu aia care tot injura , problema nu erau injuraturile ci rautatea ei si energiile negative emanate care probabil au ramas in casa si cine intra acolo e "atacat".Gandurile emana energii si au efect de bumerang daca esti rau si dracos pana si florile se ofilesc langa tine ,nu-ti mai trebuie diavol ca esti tu destul alcool diablo
myha84
Scris: Wednesday, March 11, 2009 11:25 AM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Laura,mi se pare si normal sa nu crezi inlucrurile astea, nimeni nu crede pana o pateste.asta e.
t-mihaela, ai dreptate si cu energile. Cat despre ultima ta propozitie "nu-ti mai trebuie diavol ca esti tu destul"hohot ai si mai mare dreptate, in ultimul timp la cata rautate exista in lume cred ca nici diavolului nu i-ar debita capul ce-i poate unui om care vrea sa faca rau.tunete
cristna
Scris: Saturday, May 22, 2010 10:10 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
scuze ca te deranjez dar daca prietena ta are probleme cu fanomele uite ce trebuie sa faci: in primul rand terbuie dusa la biserica (sunt mai multe tipuri /forme de posedare)roagal pe prot sa citeasca niste descantece legate de fantome),iar daca nu merge punel sa faca o exorcizare si la casa si la prietena ta e singura modalitate,daca nu e instare s-a infrunte fantoma. Din cate ai povestit prietena ta a fugit din casa bantuita mare gresala poate ca nu stiai dar daca fantomela obseva ca ii este frica se pot alimanta cu sentimentele ei si o vor urmari mult vreme.Daca nu merge nici cu exorcizarea atunci cauta un medium ,acesta poate sa-i spuna clar daca fantoma e demon sau altceva si el poate decide ce poate sa faca prietena ta.
ANDREEA&BIANCA
Scris: Monday, May 24, 2010 6:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
t-mihaela wrote:
Nici eu nu cred in diavol dar cred in energii.De exemplu aia care tot injura , problema nu erau injuraturile ci rautatea ei si energiile negative emanate care probabil au ramas in casa si cine intra acolo e "atacat".Gandurile emana energii si au efect de bumerang daca esti rau si dracos pana si florile se ofilesc langa tine ,nu-ti mai trebuie diavol ca esti tu destul alcool diablo

Miha,si eu gandesc la fel ca tine,conteaza foarte mult energiile din casa respectiva si acestea pot face foarte mult rau daca sunt negative,asa se explica de ce unele case ni se par primitoare chiar daca nu sunt asa frumoase iar altele ne fac sa ne simtim incomfortabil de vrem sa plecam cat mai repede.Eu cred deasemenea ca energiile negative ale celorlalti te pot influenta si iti pot aduce ghinion.
paranoiaqueen
Scris: Friday, June 11, 2010 10:23 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna,eu nu cred ca este nebuna...ingeras vreau sa vorbesc mai multe cu tine despre fata aia...adauga-ma...dark.angel023...te rog:)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.