Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| 17 august civila, in Suedia 8 septembrie religioasa si cheful, in Timisoara sincera sa fiu, consider ca am facut cea mai buna alegere procedand asa!!! am impacat pe toata lumea!! |
|

Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| am uitat sa spun ca ai mei s-au ocupat de absolut tot..preot, restaurant, cameraman, fotografa, invitati, stres, bani..noi am platit doar verighetele si rochia mea si costumul lui..cheful a fost pe cinste..dar eu eram si gravida in 23 sapt si f racita..am terminat 1 borcan de miere si 2 kg de lamaie..am fost la karaoke cand m-au rapit si am urcat pe scena si am cantat..dupa care n-am mai avut voce..vorbeam in soapta si daca as fi urlat..noi am plecat acasa(la hotel) la 4 jumate..dar invitatii au stat pana la 7..chiar si bunica mea de 79 de ani si jumatate noaptea nuntii a insemnat SOMN si multa miere cand m-a trezeam sa merg la baie dar concluzia e ca fost de vis |
|

Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| 1 octombrie 2006 la ora 12 am facut nunta civila si la ora 13 cea religioasa,la ora 14 fix am intrat in sala si am petrecut impreuna cu 180 de invitati pana seara la 11.Pt mine a fost foarte obositor,seara cand am ajuns acasa,sotul mi-a pregatit o surpriza "romantica" cu petale de trandafiri si lumanari,m-am dezbracat de rochia de mireasa ,m-am bagat in pat si am adormit ,deci si la noi noaptea nuntii a insemnat :SOMN. |
|

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| oanalaurisa wrote:....cand am ajuns acasa si mi-am descaltat pantofii,am intinerit 10 ani...  in cap eram plina de confetti,dar nu mai conta... Eu m-am descaltat la restaurant! si cand sa plecam, nu m-am putut incalta la loc! Am plecat in ciorapi, cu ghetutele in mana! Iar in loc de confetti, eu eram plina de orez, si m-am chinuit rau de tot sa il scot, ca mi-am scos toate agrafele, dar coafura a ramas intacta, asa de mult fixativ imi daduse coafeza... Cu chiu cu vai am reusit sa imi spal podoaba capilara, ca nu intra samponul peste tot... |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Eu mi-am luat doua perechi de sandale pt. rochia de mireasa (am avut nunta in 29 iulie). Unele cu un toc mult prea inalt si celelalte cu talpa joasa gen balerini. Dupa ora 2 noaptea m-am simtit f. bine de alegerea facuta. Rochia mea a fost mai scurta si se vedeau, asa ca va inchipuiti cum se uitau invitatii la mine cand m-au vazut fara tocuri. La ce picioare umflate aveam nu m-a mai interesat. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu ma numar printre acele mirese care au avut cununiile in aceeasi zi!A fost obositor dar a meritat!A fost cea mai frumoasa zi din viata mea! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Si noi am avut cununia civila si cea religioasa in acceasi zi...Daca as mai face o data nunta, le-as separa la un interval e o saptamana ca este extrem de obositor... Dar a fost frumos...Am avut enorm de multi invitati si ne-am simtit grozav, am plecat a doua zi dimineata la 7 si am DORMIT, AM DORMIT... Noroc ca urmatoarea zi am plecat in sapt de miere si am "recuperat" acolo... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| La noi zile diferite, cea civila am facuto foarte privat numai noi si martorii si fetita si cea religioasa si party o vom face la anul vom avea ceremonia la biserica aici si apoi plecam in insule, la mare, soare si relaxare, cu nasii si fetele si parintii pt un fel de honeymoon de doua sapt. Noi oricum nu suntem in ro deci e mai greu sa invitam multi prieteni si etc ca multi sunt plecati prin toate colturile lumii si plus nu suntem mari amatori de petreceri mari si cu nebuneala si sute de invitati, vrem sa savuram ziua impreuna cu fetele noastre si persoanele cele mai apropiate. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| separat, in iunie cununia civila - am vrut sa o facem noi singuri la Iasi, intre prieteni, fara parinti, nasi, bunici.... am facut un super chef la o terasa cu toti prietenii nostri si ne-am distrat fara nicio retinere, cum nu ne-am fi putut distra daca erau de fatza parintii, socrii, nasii... si in august nunta la Galati, de vis |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| noi am facut cununia civila pe 12 august si nunta pe 22 august. am vrut in aceiasi zi amandoua dar trebuia sa imi schimb eu cartea de identitate si pasaportul si am vrut sa plecam imediat dupa nunta. si pe 24 cand am mers dupa cartea de identitate tot nu era gata,nici nu se apucase de ea si imi era ciuda daca stiam macar faceam totul intr-o zi.asta este am avut o petrecere in plus. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Si noi am ales sa le facem odata ,dar soacra mea a decedat inainte cu 2 luni de a avea nunta asa ca am facut cununia civila in 25.06.2005 si in 3 .06.2006 am facut si cununia religioasa!!! A fost frumos si obositor deloc!!!
|
|
|