Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Roxanel wrote:In aceeasi zi. Ce rost are sa ma stresez de doua ori, sa tin invitatii pe drumuri doua zile la rand si asa mai departe. In aceeasi zi, din aceleasi motive. Noi am organizat singuri totul si am fost foarte stresati. |
|

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| In aceeasi zi, civila la ora 11, si religioasa la ora 17. Doua tinute diferite, totul organizat de noi in 5 saptamani, la restaurantul Triumf petrecerea... totul a iesit super... Noi nu ne-am stresat prea tare, si ne-au mers ca pe roate toate... Am avut si nunta intr-o zi in care ceilalti au zis ca o sa avem ghinion (13), dar se pare ca noi nu avem decat noroc, cel putin pana acum... |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Si cununia civila si cea religioasa si nunta - toate in aceeasi zi, 4 septembrie 1999. A fost foarte stresant, cum multe peripetii. Cum spunea si Oana, noi, mirii, nu prea am simtit mare lucru, cred ca asa e dat la romani, stres maxim, Am sa-mi iau revansa la nunta copiilor mei. O sa-i fac pe ei sa se simte minunat si sa nu aiba nicio grija. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/2/2006 Mesaje: 306
| amandoua in aceeasi zi..am organizat noi totul..si am zis ca este mai usor asa.. si intr-adevar a fost bine..numai ca f.f. obositor! sotul chiar daca era mire tot mai punea la punct amanunte..dar a a fost frumos...totul este bine cand se termina cu bine!! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Noi am facut cilvila intr-o zi,fara fast , pur si simplu ne-am dus la primarie si am semnat aplicatia de casatorie La o saptamana am facut cununia religioasa la moschee unde au venit " nasii" adica doua familii f. apropiate noua,si tot cam la o saptamana am facut petrecerea de nunta. Daca vreti sa ma vedeti la cununia religioasa cu broboada in cap si in picioarele goale, vizionare placuta! Femeile invata miresica ce inseamna casatoria(de parca ea n-a mai trecut prin asta ) Si m-au invatat sa cer dar mare adica daca sotul vrea sa divorteze de mine va fi obligat sa-mi plateasca acel dar stabilit la cununie.

|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
|
Cu picioarele goale de ce? |
|

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Roxanel wrote:
Cu picioarele goale de ce?
Buna intrebare... Si ce dar ai cerut, Mihaela? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| mihaela75 wrote: Si m-au invatat sa cer dar mare adica daca sotul vrea sa divorteze de mine va fi obligat sa-mi plateasca acel dar stabilit la cununie.
Eu as cere ceva ce are el el mai de pret:viata lui:014: !Oare mi-ar da-o ?
Dar daca eu as vrea sa divortez de el, si eu ar trebui sa cer un dar?Sau numai barbatilor li se cere?Pacat ca nu e si la noi asa... |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Asa se intra in moschee, in picioarele goale.La usa sunt rafturi pt papuci si nu fura nimeni papucii altuia Am cerut simbolic verigheta lui ca daca vrea divort oricum pt el nu mai are valoare Darul il dau numai barbatii.Sunt reguli vechi care tin de traditie dar in zilele noastre nimeni nu le mai tine,nici macar in Iran dar ce sa mai zic in Canada. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/26/2007 Mesaje: 33
| eu am avut nunta acum de curand,mai exact pe 20 08 2006 si le-am facut pe amandoua in aceeasi zi.am fixat cununia de dimineata ca sa avem timp sa ne schimbam in rochia de mireasa si respectiv costumul de ginere si chiar daca eram disperati ca nu o sa ne iasa a fost bine chiar am ajuns mai devreme la biserica.
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/24/2007 Mesaje: 208
| Noi am facut casatoria civila intr-o vineri si cea religioasa duminica. Asa mi s-a parut cel mai convenabil |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Cununia civila am facut-o pe 21 august(chiar daca au fost impotriviri - soacra),ptr. ca eram insarcinata si nu as fi facut fata ambelor in aceeasi zi, iar cea religioasa dupa 2 sapt. - 5 septembrie(1999) |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| N-am ales, asa s-a nimerit...ne-am hotarat cu o luna inainte, am facut cununia civila "la urgenta", "cu pile", in a doua zi de Pasti, ca nunta n-aveam cum atunci, desi am fi vrut noi...asa ca pe cea religioasa am tot amanat-o pentru ca vrem sa o facem alaturi de parinti, frati si cum nu mergem asa des prin tara, ramane pe cand o sa fim mai hotarati...oricum vreau nunta restransa, fara tambalau si fara dar (de nici un fel). |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Am facut atat casatoria civila , cat si cea religioasa in aceeasi zi. Daca le faceam in zile diferite , care ar fi fost data reala in care ne sarbatorim in fiecare an aniversarea casniciei? |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Am facut ambele cununii,atat cea civila cat si cea religioasa in aceeasi zi...cununia civila la ora 16 ,iar cea religioasa la ora 17.30,dupa care am mers direct in Baile Felix,la restaurantul unde am inchiriat o sala speciala pentru nunti,petrecerea a fost foarte frumoasa,noi am organizat tot si ne-am ocupat de toate demersurile,ne-am distrat pe cinste,am plecat acasa dimineata la ora 5,ca deja nu mai plecau invitatii... am fost in rochie de mireasa toata ziua , iar cand am ajuns acasa si mi-am descaltat pantofii,am intinerit 10 ani... in cap eram plina de confetti,dar nu mai conta...vorba lui Adi: "Mami,iti sta mai bine cu confetti in par!" |
|
|