Chestionar intrebare: Ce ati ales, civila si religioasa in aceeasi zi?
Alegere Voturi Statistici
Ambele in aceeasi zi 30 52%
Zile diferite, la interval scurt, sub 1 saptamana 1 1%
Zile diferite, la interval de 1 saptamana 7 12%
Zile diferite, la interval mare 15 26%
Am ales numai casatoria civila 4 7%
Alte optiuni 0 0%

Casatorie civila si religioasa in aceeasi zi?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, January 6, 2007 10:18 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Voi cum ati ales sa faceti nunta?

Casatoria civila si religioasa in aceeasi zi? In zile diferite, dar la interval scurt, sub 1 saptamana, la 1 saptamana una de alta, la un interval mai mare una de alta....

De ce ati facut aceasta alegere?

Maria & Mario
Scris: Saturday, January 6, 2007 10:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Votat: ambele in aceeasi zi. Cel mai important motiva fost acela ca invitatii veneau cam din toate colturile tarii si a fost mai usor sa ii adun o singura data pe toti. Apoi, ..... eram grabiti tare ! hohot In mai putin de doua luni am hotarat, organizat , petrecut si ....... salut ! hohot Petrecerea a fost in aceeasi seara cu cununia civila si religioasa , sa ma vada toti mireasa ! hohot Si gata , salut si la revedere ! what hohot
Kiki
Scris: Saturday, January 6, 2007 10:59 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
In aceeasi zi. Asa am pregatit nunta o singura data, nu de doua ori cum ar fi fost daca faceam in doua zile diferite. Si e greu pentru un invitat sa vina in zile diferite la nunta ta, mai ales daca nu locuiesc in acelasi oras unde are loc nunta. In plus, o data terminata cununia civila, trebuie sa ii inviti la masa. la cununia civila nu se dau bani, cel mult se aduc cadouri. Ar insemna o cheltuiala in plus. Cu nunta si cununia in aceeasi zi, ai parte de o singura alergatura, de o singura masa data in cinstea evenimentului.
MNiko
Scris: Saturday, January 6, 2007 11:14 PM
Nivel: Guest

Am votat zile diferite si la distanta mare pentru ca asa am facut. Noi provenim din judete diferite iar ca sa faci si cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi era cam greu. Am facut cununia civila cam imediat ce ne-am mutat impreuna. Cununia religioasa o stabilisem deja, iar intamplarea a facut sa fie chiar de ziua noastra (Sf Mihail), un lucru pe care mi-l doream din copilarie.
danab
Scris: Sunday, January 7, 2007 8:59 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
In aceeasi zi, nu aveam motive sa le facem in zile diferite si asa a iesit si mai frumos.
laura75
Scris: Sunday, January 7, 2007 9:04 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/26/2006
In aceeasi zi a fost si la noi, desi au fost in orase diferite, a fost obositor, dar foarte frumos.
Roxanel
Scris: Sunday, January 7, 2007 9:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
In aceeasi zi. Ce rost are sa ma stresez de doua ori, sa tin invitatii pe drumuri doua zile la rand si asa mai departe.
Vesna
Scris: Sunday, January 7, 2007 10:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Nu numai ca am ales sa le facem pe amandoua in aceeasi zi, dar am avut si aceleasi tinute vestimentare. sic Deci, eu am fost in rochia de mireasa si la casa de casatorii, si la biserica, si la restaurant. ras
kali
Scris: Sunday, January 7, 2007 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Noi le-am facut la interval mare de timp.
Cununia civila a fost in mai, imediat dupa ce am terminat facultatea. Motivul este ca trebuia sa ma intorc in Suceava, Cata ar fi trebuit sa vina cu mine, iar taica-miu nu era de acord sa stam impreuna daca nu eram casatoriti ( desi noi locuisem impreuna pe toata perioada facultatii, zicea ca nu-i "pica bine" fool). In fine, i-am facut pe plac...
La cununia civila au venit numai prietenii si rudele apropiate (cam vreo 30 pers. in total) si am organizat si petrecere, care a durat cat o nunta... am primit foarte multe cadouri...
Nunta a fost in septembrie ( nu gasisem restaurant care sa fie liber mai devreme, desi facusem rezervarile cu 1 an inainte), dupa ce am terminat cu licenta, astfel incat ne-am putut implica si noi, scapati de un stress.
Mie mi s-a parut super asa; oricum nu le-as fi facut pe amandoua in aceeasi zi pentru ca mi se pare prea mare stress-ul si alergatura, iar mirii nu au timp sa realizeze si sa se bucure de ceea ce li se intampla.
monachris05
Scris: Sunday, January 7, 2007 11:59 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Noi am facut cununica civila pe 4 oct (a cazut intr-o vineri, poate de accea nici nu am facut-o o data cu cea religioasa si cu petrecerea la restaurant), dar am vrut sa fie intr-o zi de 4 pentru ca noi ne-am cunoscut intr-o zi de 4....Si dupa 1 sapt, pe 12 oct, de fapt, sambata urmatoare, am facut cununia religioasa si petrecerea...
Ema
Scris: Sunday, January 7, 2007 12:16 PM
Nivel: Guest

Noi am facut 3 nunti, la ceva interval de timp.
Intii ne-am cununat civil, pe 28 aprilie 1990, aici in Italia, mie imi scadea viza si trebuia sa fiu in regula cu actele.
Asa ca ne-am casatorit civil, eu am fost imbracata cu un deux pieces elegant, am facut petrecere numai cu rudele apropiate ale lui Sauro la restaurant. Am avut si cadouri.

Apoi am mers in Romania si am facut nunta acolo cu prieteni si ceva neamuri la restaurant. Asta a fost in iunie1990.
Si in Romania am primit cadouri frumoase!

Iar nunta cea mai frumoasa am facut-o in Italia, nunta religioasa, in biserica, asa cum au vrut bunicii mei, cu rochie alba de mireasa, cu petrecere mare la un alt restaurant (decit cel din aprilie) cu rude, prieteni si de data asta era si mama la noi. Am avut multe cadouri si de data asta , era 7 iulie 1990.

Au fost frumoase toate nuntile, cel mai mult mi-a placut insa ultima!
love love love
lori16ro
Scris: Sunday, January 7, 2007 12:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
in aceeasi zi totul
TatyKS
Scris: Sunday, January 7, 2007 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
In aceeasi zi am facut si cununia civila si religioasa, doar ca prima a fost la 11 ziua si la biserica la 6 seara, si bineinteles am avut tinute diferite amandoi. Totul a iesit super bine din toate punctele de vedere datorita parintilor nostripupici pupici
Miri
Scris: Sunday, January 7, 2007 9:44 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Noi am facut cununiile la distanta mare de timp, una fata de cealalta, si nu neaparat pentru ca asa am visat....
In anul in care ne-am casataorit, murise soacra mea, cu doar o luna inainte, asa ca am optat pentru o cununie civila restransa, doar cu rudele foarte apropiate(parinti, frati, cumnati....)Am stabilit ca sa facem cununia religioasa odata cu botezul primului copil.... de unde era sa stim ca vom astepta zece ani pentru asta?scratch

stele_pe_cer
Scris: Sunday, January 7, 2007 10:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Am ales numai casatoria civila acum doi ani, din cauza unui deces in familia lui Eugen.Am amanat ambele casatorii (civila si religioasa), prima pana in octombrie anul respectiv, iar pe cea religioasa am tot amant-o din cauza sarcinii ivite pe parcurs, pana anul acesta.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.