casatoria
Subiectul anterior · Subiectul urmator
patypaty
Scris: Thursday, April 19, 2012 5:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/19/2012
buna fetelor...........HRISTOS A INVIAT!offfff....nu stiu cum sa incep........in primul rand as vrea sa va intreb daca ati avut parte de vreun ajutor sau vreo minune din partea SF NICOLAE.sau daca ati auzit la cineva..........in al 2lea rand imi doresc f mult sa devin mireasa sunt casatorita doar civil......am auzit ca e bine sa citesc acatistul Sf Nicolae pt casatorie.voi ce spuneti?angel
patypaty
Scris: Thursday, April 19, 2012 7:28 PM
Nivel

NU IMI RASPUNDE NIMENI?????cry
dyenutza67
Scris: Friday, April 20, 2012 10:31 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/30/2012
eu nu prea am inteles.... tu vrei cununie religioasa si sotul nu considera necesar, sau cum? eu consider ca religia si credinta sunt f importante... dar astept sa scrii un pic mai explicit ca sa pot intelegepupici pupici
vali horhoianu
Scris: Friday, April 20, 2012 12:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/26/2010
Cred ca cel mai nimerit ar fi sa te satuiesti cu un preot care te va indruma cel mai bine.
patypaty
Scris: Friday, April 20, 2012 1:10 PM
Nivel

dyenutza67 wrote:
eu nu prea am inteles.... tu vrei cununie religioasa si sotul nu considera necesar, sau cum? eu consider ca religia si credinta sunt f importante... dar astept sa scrii un pic mai explicit ca sa pot intelegepupici pupici
deci..........eu imi doresc din suflet sa fiu mireasa.....in primul rand pt ca traiesc in pacat de 7 ani.in al 2lea rand pt ca imi e frica sa nu recidiveze cancerul pe care l-am avut.....sotul meu spune ca avem noi timp sa facem nunta ca nu este momentul acum...........cry cry cry cry cry cry
aurishta
Scris: Friday, April 20, 2012 4:52 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Daca pentru tine este o problema asa de serioasa, incearca sa vorbesti cu sotul tau si puteti face doar ceremonia religioasa, fara petrecerea obisnuita. Cred si eu ca un preot serios te poate sfatui cum sa procedezi.
bereea
Scris: Friday, April 20, 2012 7:20 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
patypaty wrote:
deci..........eu imi doresc din suflet sa fiu mireasa.....in primul rand pt ca traiesc in pacat de 7 ani.in al 2lea rand pt ca imi e frica sa nu recidiveze cancerul pe care l-am avut.....sotul meu spune ca avem noi timp sa facem nunta ca nu este momentul acum...........cry cry cry cry cry cry

A fi mireasa nu inseamna doar sa imbraci o rochie alba, ci mult mai mult.Nu ma intelege gresit, dar mireasa poti fi doar daca nu ai trait cu el dinainte, dupa...nu vad ce rost mai are.
Sanatate iti doresc.
dyenutza67
Scris: Friday, April 20, 2012 7:49 PM
Nivel

pai intradevar este pacat in fata lui Dumnezeu. tocmai de aceea eu tea-s sfatui sa vb cu sotul si saaii explici . pt ca la urma urmei este si pacatul lui. mai mult al lui pt ca u iti doresti f mult din cate vad sa va casatoriti religios. spunei ca nui kiar asa mare branza si ca daca ati facut un pas dc sa nu-l duceti pana la capat..dc sa nu fie toate assa cum trebuie... ca nu-i bn sa traiti in pacat. si sa te rogi e foarte bine si te ajuta mult... dar vporbeste si cu un preot. el e mai intelept si te poate sfatui cum sa-ti convingi sotul. sau poate chiar ar trebui sa vorbiti amandoi cu un preot.. pupici
LilianaD
Scris: Friday, April 20, 2012 7:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Mie mi se pare caraghios sa te apuci sa faci nunta, dupa sapte ani de casatorie, dar pentru linistea sufletului tau poti face ceremonia religioasa, asa cum spunea si Aurishta,alaturi de un grup restrans de apropiati, ma refer la nasi, parinti.
Cunosc o familie care au infaptuit si sarbatorit aceasta ceremonie odata cu iesirea la pensie a sotului, cei trei baieti ai lor fiind deja casatoriti .
Daca simti ca e important pentru sufletul tau, probabil ca niciodata nu e tarziu, dar fara nunta si rochie de mireasa, ca deja devine ridicol.
Iar boala nu revine din cauza asta,chiar crezi ca daca imbraci o rochie alba si faci o chermeza esti ferita de boli in general?
bereea
Scris: Friday, April 20, 2012 8:25 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
dyenutza67 wrote:
pai intradevar este pacat in fata lui Dumnezeu.

Eu nu cred ca traieste in pacat odata ce este casatorita legal .Cununia religioasa este o ceremonie prin care se cere binecuvantarea lui Dumnezeu pentru casatorie si se face doar dupa casatoria civila.
t-mihaela
Scris: Friday, April 20, 2012 9:05 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
patypaty wrote:
imi doresc f mult sa devin mireasa sunt casatorita doar civil......am auzit ca e bine sa citesc acatistul Sf Nicolae pt casatorie.voi ce spuneti?angel

Pai esti casatorita ,ce acatist sa citesti?Nu spui nimic de motivele sotului, de ce nu vrea el cununie religioasa .
LilianaD
Scris: Friday, April 20, 2012 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Miha , dupa cate vad eu nu-i vorba numai de cununia religioasa, aici e vorba de nunta.
Quote:
.sotul meu spune ca avem noi timp sa facem nunta ca nu este momentul acum.........
dyenutza67
Scris: Saturday, April 21, 2012 11:42 AM
Nivel

eu zic sa discuti cu sotul si sa faceti cununia religioasa. petrecerea aceea fastuasa cu nu stiu cati invitati e mai putin importanta. principalul e sa fiti in ordine in fata lui Dumnezeu. la urma urmei ar trebui sa procedezi cum iti doresti tu, sa faci ceea ce te face sa te simti bine. daca sotul accepta sa faceti pasul asta poti face petrecere cu 300 de invitati daca asta iti doresti si te face fericita. dar pana acolo mai e . important e sa-l convingi si sa fiti cununati in fata lui Dumnezeu. te pupik. succes!pupici
dyenutza67
Scris: Saturday, April 21, 2012 11:43 AM
Nivel

eu zic sa discuti cu sotul si sa faceti cununia religioasa. petrecerea aceea fastuasa cu nu stiu cati invitati e mai putin importanta. principalul e sa fiti in ordine in fata lui Dumnezeu. la urma urmei ar trebui sa procedezi cum iti doresti tu, sa faci ceea ce te face sa te simti bine. daca sotul accepta sa faceti pasul asta poti face petrecere cu 300 de invitati daca asta iti doresti si te face fericita. dar pana acolo mai e . important e sa-l convingi si sa fiti cununati in fata lui Dumnezeu. te pupik. succes!pupici
aurishta
Scris: Monday, January 27, 2014 6:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
bebe wrote:
daca tot vorbim despre religie si casatorie, ce sfaturi ati avea voi pt o crestin-ortodoxa indragostita nebuneste de un musulman (evident si el de ea)? iloveyou

Problema asta are niste zone sensibile. Mai intai ar fi: care este pozitia lui fatza de aceasta situatie, iti impune sa devii musulmana sau nu are importanta religia ta?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.