Cum functioneaza epilarea cu laser:
|
Evolutia conceptului de corp ideal pentru femei de-a lungul timpului:
|
Diana555 wrote:Buna Aurora, eu iti recomand clinica Gynera din proprie experiena. Aproape 10 ani am incercat sa facem un bebe, asa ca sunt trecuta prin 3 fiv-uri, din care doua fara succes tot aici la noi. La Gynera am ajuns documentandu-ma peste tot: pe forumuri, reviste si vorbind cu alti oameni trecuti prin aceleasi probleme. Tratamentul si fiv-ul l-am facut cu dna doctor Dracea, o draguta si jumatate si un medic cum rar gasesti. Deja trecuta prin fiv-uri fara succes, eram destul de lipsita de speranta, insa cu ajutorul dansei, incet incet am inceput sa-mi recapat increderea. n-am avut probleme cu implantarea embrionilor si nici cu sarcina. Cand am nascut, nu mi-a venit sa cred ca in sfarsit dupa 10 ani imi tin copilasul in brate. Intr-adevar, fiecare caz difera de la o persoana la alta, insa si priceperea medicilor e foarte importanta...eu sunt convinsa ca am facut alegerea cea mai buna. Mult succes!
Poate sa-mi dea cineva informatii reale despre doamna doctor Laura Dracea? Cautand pe net am gasit si cateva acuzatii (http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2008-01-16/noi-acuzatii-de-malpraxis-la-maternitatea-giulesti.html), si nu stiu ce sa mai cred.
|
O casa curata ...
|
Mie nu mi-ar displacea nici asa ceva :
|
Harta obezitatii in Romania, pe regiuni:
Quote:Un studiu realizat de un spital bucure?tean specializat în tratarea tulburarilor metabolice scoate scoate la iveala date îngrijoratoare despre sanatatea românilor .... Un procent de 34% din popula?ie este supraponderala, 14% sunt obezi de gradul 1, 3% au obezitate de gradul 2, iar 3% sufera de obezitate morbida. Doar 44% se pot lauda cu o greutate normala, iar 3% sunt subponderali, adica au o greutate sub cea normala .... Dintre regiunile ?arii, Ardealul ?i Banatul sunt „fruncea” la obezitate. Aproximativ 21% dintre responden?ii care locuiesc în Ardeal ?i Banat au declarat ca sufera de obezitate. Pe locul urmator, cu 17,2% persoane obeze din totalul de locuitori, se regase?te Oltenia
Articolul si harta cu regiuni aici : http://www.evz.ro/detalii/stiri/harta-obezitatii-la-romani-unde-sunt-concentrati-cei-mai-grei-conationali-1042150.html Personal nu cred ca e corect studiul, pentru ca ar trebui ca una din doua persoane sa fie de la supraponderala in sus.
|
darina wrote:Astazi am exact o luna de cand am inceput dieta si am reusit sa dau jos 6,5 kg
Felicitari !!! Si multumesc de informatii. Eu tot incerc sa-mi fac curaj sa incep
|
yusss wrote:raspunsul la intrebarea ,, ce ati face daca doctorul ti ar spune ca vei avea un copil cu sindromul down", este l-as pastra, de fapt asa am si facut! povestea nostra e simpla, dar atat de complicata. am aflat dupa ce am facut aminocenteza ca are sindromul down, dar nu am vrut sa fac intrerupere de sarcina. bebica misca, i-am facut poze, era asa de dragalasa ca nu am avut puterea sa renunt la ea, desi stiam ca are o problema, avea lipsa duodenul. s-a nascut prematur, cred ca din cauza stresului etc, a avut doua operatii, dar a luptat si Dumnezeu a vegheato si traieste. acum are un an si o luna, e grozava, perfecta, dulce. nu are probleme de sanatate, se dezvolta f bine, facem terapii de recuperare pt copii prematuri, iar in rest o iubim toti enorm, mai ales fratele ei (are 16 ani). am vb si cu alti parinti care au copii cu sindromul down, si am vazut cat se exagereaza in special de catre cadrele medicale nepregatite. copii cu down nu sunt legume, cum s-a scris aici. cred ca se confunda cu autismul. fiica mea a fost f putin bolnava de cand a iesit din spital. nu are malformatii sau alte chestii periculoase sanatatii. la noi mentalitatea e gresita, suntem atat de redusi! dupa ce ii exterminam pe copii cu down, care urmeaza? cei care nu sunt olimpici la mathe? sau care nu pot juca sah??? suntem din pacate un popor ... retardat! in tariile vecine nu e sfarsitul lumii copii cu down. in olanda sunt considerati ,,copii soarelui". e grav ca ti omori copilul care nu se poate apara , nu si poate sriga mama sa nu l omoare...ce te faci daca la 5 ani dupa un accident copilul ramane in scaunul cu rotile??? sau la 20 ani??? il omori??? nu sti ce ti rezerva viata!!!!!!!
Ai perfecta dreptate, nu cred ca raspunsul la aceasta intrebare este bun la ceva (ma refer la faptul ca nu trebuie sa influenteze decizaia de a tine sarcina sau nu). Oricum, in curand aminocenteza o sa dispara, pentru ca s-a realizat un test de sange neinvaziv (la centrul Harris Birthright de la King's College London), care pe baza ADN-ului fatului (care este prezent si in sangele mamei) poate detecta cu exactitate sindromul Down (trisomia 21), precum si alte anomalii fetale genetice chiar din primul trimestru de sarcina. Acest test de sange neinvaziv, combinat cu scanarea pliului nucal (translucenta nucala) poate ajunge la o rata de detective de aproximativ 90%.
|
Adina.Marin wrote:Revin...mi-am facut astazi un beta hcg. Ulterior am simtit o durere acuta de ovare, si la doar cateva ore, inainte de raspuns mi-au venit cateva scurgeri maronii. M-am incapatanat sa cred ca se fixeaza placenta sau chestii de genul. Tin sa specific faptul ca nu mi-a intarziat niciodata 3 zile. Eram sigura ca sunt insarcinata dar se pare ca nu sunt. M-am dus ca o fraiera ce sunt si am luat cani cu cel mai bun tatic, bunica etc. cat de fraiera! Nu stiu cum am putut sa fac asa ceva fara vreo confirmare. Acum inteleg cum de altii nu-si mai bat capul si asteapta sa vina de la sine...dupa multiple dezamagiri, ti se ia de teste si de tot Gata, nu mai fac calcule cu zile fertile,etc. O sa fac doar.."ce trebuie facut" si test abia dupa muulte zile de intarziere.
Adina, nu stiu de ce spui de parca gata, ai ratat definitiv. Ai zis foarte bine "fa ce trebuie facut", si bebe o sa vina de la sine. Nu stiu daca te ajuta, dar la mine de exemplu, a durat aproximativ 6 luni pana am ramas insarcinara. Iar canile si ce ai mai luat, sunt foarte bune, pastreaza-le pentru momentul cel mare.
Si ca sa te mai inveselesti un pic, uite o chestie misto:
Este vorba de o pereche de centuri care permit viitorului tatic sa simta loviturile fatului in timp real. Din pacate este un dispozitiv experimental, dezvolat de firma Huggies in colaborare cu agentia de publicitate Ogilvy & Mather, si sunt putine sanse sa fie lansat in productia de masa.
|
Biochimistul francez, Pierre Calleja a inventat o lampa ca alge, care conform masuratorilor sale consuma de 200 de ori mai mult CO2 decat copacii
Cam asa ar arata pe strazi :
De aici : http://www.treehugger.com/urban-design/microalgae-lamp-absorbs-150-200-times-more-co2-tree-video.html
|