Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Frumos a iesit,Codruta,dar mai frumoasa prezentatoarea.Spune-mi te rog,vad ca tu ai facut scara de lemn,este scumpa?ai facut-o prin firma sau sotul?sotul meu se incumeta sa o faca pe cea de beton,dar nu stim intre care sa optam?as vrea daca ai poze si de sus sa vad si eu cum vine la tine caci as vrea mai multe idei de la voi cele care v-ati facut casele nu din reviste.multumesc,si felicitari pt.minunata realizare |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Frumoasa casa, Codruta! Pupam si fetita desteapta si primitoare! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Frumoasa casa Codruta.sa o stapaniti sanatosi si fericiti.Pupici pentru micuta prezentatoare . |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Foarte frumos, Codruta. Ce prezentatoare scumpica! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| O casa superba cu un ghid si mai si Codruta, frumos ati amenajat casuta! Scarile imi plac tare mult Felicitari, dragilor! Ati realizat un mare vis |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Foarte frumos Codruta! Imi place la nebunie scara...Imi poti da mai multe detalii despre ea?( material, ce lemn ati folosit, cat, etc.) |
|

Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumoasa casuta!!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Codruta, e superba casa voastra !Felicitari pentru realizarea ei, pupam micutul ghid , multumim pentru prezentate si voua va dorim sa o stapaniti sanatosi!:018: !
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Codruta, minunata casuta voastra! S-o stapaniti sanatosi, sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de clipe de neuitat acolo! Pupacim si noi micul ghid! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| multumim,multumim intoarcem pupicii si gandurile bune pozele nu sunt foarte relevante pt ca scopul principal al sedintei foto a fost medeea ori cum ea fugea de colo colo am reusit sa bag in cadru si casa.
scara e facuta de aceeasi firma care ne-a ridicat casa, din lemn de carpen uscat natural, iar treptele sunt triplustratificate. Initial am vrut sa facem scara plina, adica cu contratrepte pline iar spatiul de sub scari sa-l inchidem si sa facem un fel de debara.Dar cand am vazut mai multe modele,stiluri,feluri am renuntat si am facut semi-contratrepte si am lasat spatiul deschis.Costul scarilor a fost 20 de milioane (lei vechi) si montarea lor a durat cam o jumate de zi. Pentru noi a fost "last frontier" pt ca scarile sunt cireasa de pe tort, elementul final,ultimul obiectiv ...de la inceput ni s-a spus ca scarile se pun ultima data

|
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Felicitari, Codruta, frumoasa casuta ati facut! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| felicitari..frumoasa casuta si mai ales prezentarea |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Scara, asa cum este ea, arata super. Daca era din aia plina si sa faci ceva dedesubt, pt depozitat, cred ca nu ar mai fi avut farmec. Bravo voua! Aveti o casa super! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Super a iesit casa! Felicitari si sa aveti numai bucurii in ea! Medeea e o scumpa Scara e intr-adevar elementul cheie, si a voastra e eleganta |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Super casuta aveti, Codruta Ce fericita e Medeea, draga de ea -acum sa te tot joci, la cat spatiu ai, nu ca in "ghetou" (bloc). Sa fiti sanatosi si fericiti |
|
|