Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Codruta, foarte frumoasa casutza voastra... Am luat si eu acum topicul de la capat si am vazut cum ati inceput totul si sfarsitul!!!
Imi place tare mult...
De prezentatoare ce sa mai spun...e o dulceatza mica...
Sa va bucurati de casutza!!!! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Marivic, exact cum a procedat Codruta, asa am facut si noi. Avem scara din lemn, fara contratrepte, nu scartaie, si e facuta tot de cei care ne-au ridicat casa si montata exact la sfarsit. La noi insa a durat vreo 3 zile montajul, iar de vopsit, am vopsit-o eu, de frica sa nu-mi murdareasca aia peretii. O sa caut o poza s-o atasez mai tarziu. Pupici! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Imi place ca e si open-space |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Codruta foarte frumos a iesit! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Vai ce fain arata, si ce mare e Scarile sunt cu stil, imi plac, sa nu uiti sa pui benzi antiderapante ca vad lemnul cam lucios, in rest ,sa o locuiti cu placere |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Codruta , e super frumoasa casa ! Aerisita, moderna, luminoasa si ospitaliera. Sa o stapaniti sanatosi si sa va simtiti ca acasaa !!!!! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Codruta, felicitari, frumos, am citit de la inceput, frumos, uite asa mai ai inca un copil, bravo voua. Ne-am apucat si noi de construit sau mai bine zis am deschis gura de papat paralutze, sper sa nu dureze o vesnicie.
Oricum felicitari, frumos, scumpica de prezentatoare o pupam. |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Foarte frumos a iesit casuta,mai vrem poze.Eu am optat pana la urma pentru scari de beton,casa fiind de caramida,desi am stat mult pe ganduri.Oricum probabil le vom imbraca si noi in lemn,dar mai avem muuult pana la finisaje. Codruta |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Foarte frumoasa casutza Codrutza sa o stapiniti si sa o locuiti sanatosi si fericiti . Pupici micutei prezentatoare. |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Sa o stapaniti sanatosi, s-o stropiti sa va mearga bine in ea si...spor la construit alta, ca vad ca iese superba !! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| E frumos! Sa traiti o mie de ani, sanatosi, in ea. Pupici |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Foarte finutza casa...... |
|
| Fetelor ajutati-ma cu un sfat. Acuma se izoleaza casa si trebuie sa ne hotaram la o nuanta de granit pentru glafuri.
Am aici site-ul de pe care trebuie sa aleg nuanta dar nu ma pot decide,poate ma ajutati voi cu un sfat.
Geamurile sunt de culoare venghe.
Oare pot posta site-ul?? |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Ana noi avem glafuri cam aceiasi culoare cu geamurile, un maro inchis, bine nu sant din granit...parerea mea este ca tre sa se asorteze cu geamurile ...depinde si ce decorativa alegi, oricum alb nu. |
|
| Alb nu vreau nici eu. Am gasit si noi un maro mai inchis dar ma gandeam daca da bine inauntru. |
|
|