casa noastra.sfaturi,pareri,greseli
Subiectul anterior · Subiectul urmator
codruta
Scris: Friday, August 10, 2007 9:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
desi mai este unul, am deschis un nou topic cu acelasi subiect, doar ca aici am sa incerc sa tin un fel de jurnal de constructie, cu problemele care apar, cu sfaturi, cu "asa da" sau "asa nu". Sfaturile nu au pretentia ca sunt profesioniste, ci doar "experiente proprii".

9 august, ora 17

10 august,ora 16

Casa se ridica din panouri osb pe structura de lemn.Daca timpul ne permite,peste o saptamana e gata.
Dupa care urmeaza finisajele...

sfat: chiar daca e mai scump, un contract cu o firma de constructii de scuteste de multe griji si dureri de cap.Mare atentie cand faceti contractul, sa treceti tot ce va intereseaza.

sfat: respectati proiectul!!!! eu stau acum cu morcovul undeva ca tot ce se ridica acum e dupa o schita facuta de mine si sotul meu, schita care nu prea seamana cu proiectul aprobat si pe baza caruia am primit autorizatia de constructie.Daca-mi vine vreo vizita de la inspectoratul in construcii imi cam sisteaza tot .

revin si maine ca-mi ajunge pe ziua de azi, mai ales ca medeea e calare pe mine si vrea si ea sa "chie".
Kiki
Scris: Friday, August 10, 2007 9:20 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Codruta, mama, succes! Spor la treaba mesterilor si sa va vedeti curand visul implinit! firstprize firstprize firstprize
codruta
Scris: Friday, August 10, 2007 9:24 PM
Nivel

Kiki wrote:
Codruta, mama, succes! Spor la treaba mesterilor si sa va vedeti curand visul implinit! firstprize firstprize firstprize

mersi kiki, si v-asteptam la inaugurare!!!
Kiki
Scris: Friday, August 10, 2007 9:25 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Multumim. Cine stie...poate venim...ras
mommy
Scris: Friday, August 10, 2007 9:30 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
codruta wrote:
desi mai este unul, am deschis un nou topic cu acelasi subiect, doar ca aici am sa incerc sa tin un fel de jurnal de constructie, cu problemele care apar, cu sfaturi, cu "asa da" sau "asa nu". Sfaturile nu au pretentia ca sunt profesioniste, ci doar "experiente proprii".

Excelent!thumleft Experienta proprie este cea mai importanta! Mie nu-mi vine sa cred ce repede se ridica constructia! Abia astept sa o vad gata! Succes!flowers
codruta
Scris: Friday, August 10, 2007 9:33 PM
Nivel

Miru wrote:

Excelent!thumleft Experienta proprie este cea mai importanta! Mie nu-mi vine sa cred ce repede se ridica constructia! Abia astept sa o vad gata! Succes!flowers

miru, nici mie nu-mi vine sa cred!!n-am stare acasa, tot acolo as sta sa vad ce fain se face...iar seara, visam cu ochii deschisi, si ne imaginam cum vom mobila si decora casuta...E super
Maria & Mario
Scris: Friday, August 10, 2007 9:37 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Felicitari !! Sa mearga totul ca pe roate si sa va vad mutati ! Si sa ne uimesti cu foto de la zi la zi, ca la cum se misca lucrarile love bravo bravo bravo
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, August 10, 2007 9:45 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Codruta, bravo! Nimic nu se compara cu serile de acum, cand visati cu ochii deschisi cum va fi de Craciun, in casuta voastra!pupici pupici
Miri
Scris: Friday, August 10, 2007 9:53 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Codruta, felicitari!bravo bravo bravo In sfarsit ati ajuns sa vedeti cum visul vostru incepe sa prinda contur!
Mult succes si ...mai vrem poze!sic
codruta
Scris: Friday, August 10, 2007 10:14 PM
Nivel

Maria & mami wrote:
Felicitari !! Sa mearga totul ca pe roate si sa va vad mutati ! Si sa ne uimesti cu foto de la zi la zi, ca la cum se misca lucrarile love bravo bravo bravo

pupici multumim
codruta
Scris: Friday, August 10, 2007 10:17 PM
Nivel

cute_baby_of_mine wrote:
Codruta, bravo! Nimic nu se compara cu serile de acum, cand visati cu ochii deschisi cum va fi de Craciun, in casuta voastra!pupici pupici

multumim, cutepupici
totusi, craciunul asta nu-l vom petrece in casa noua.Mare parte din finisaje le facem abia la ...primavara, ca atunci sunt liberi meseriasii cu care am vorbit.am o groaza de mesteri slabi ca mai bine astept un an dupa unul bun, decat sa-mi dau casa pe mana unui prost.
codruta
Scris: Friday, August 10, 2007 10:20 PM
Nivel

Miri wrote:
Codruta, felicitari!bravo bravo bravo In sfarsit ati ajuns sa vedeti cum visul vostru incepe sa prinda contur!
Mult succes si ...mai vrem poze!sic

multumim,miri!
voi face poze,la greu, si am sa impartasesc cu voi bucuria de acum!pupici
Miri
Scris: Friday, August 10, 2007 10:22 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
codruta wrote:

voi face poze,la greu, si am sa impartasesc cu voi bucuria de acum!pupici

Codruta, va dorim mult succes, meseriasi buni si bucurii multe, pe care sa le traiti in casuta cea noua!pupici
Multumim ca ne faceti partasi la bucuria voastra!yes
AdrianaC
Scris: Friday, August 10, 2007 11:27 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Codruta, felicitari !!!! Se ridica super rapid casuta voastra si in curand o sa aveti un cuib nou pupici

Asta imi demonstreaza o data in plus ca totul e posibil si ca daca chiar vrei cu adevarat ceva, poti avea (poate si cu sacrificii, nu zic, dar poti avea).

Sa ne tii la curent cu evolutia constructiei.pupici si spor la ridicat !
codruta
Scris: Friday, August 10, 2007 11:31 PM
Nivel

Adriana, orice s-ar intampla NU RENUNTA LA VISE!!!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.