Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| desi mai este unul, am deschis un nou topic cu acelasi subiect, doar ca aici am sa incerc sa tin un fel de jurnal de constructie, cu problemele care apar, cu sfaturi, cu "asa da" sau "asa nu". Sfaturile nu au pretentia ca sunt profesioniste, ci doar "experiente proprii".
9 august, ora 17

10 august,ora 16

Casa se ridica din panouri osb pe structura de lemn.Daca timpul ne permite,peste o saptamana e gata. Dupa care urmeaza finisajele...
sfat: chiar daca e mai scump, un contract cu o firma de constructii de scuteste de multe griji si dureri de cap.Mare atentie cand faceti contractul, sa treceti tot ce va intereseaza.
sfat: respectati proiectul!!!! eu stau acum cu morcovul undeva ca tot ce se ridica acum e dupa o schita facuta de mine si sotul meu, schita care nu prea seamana cu proiectul aprobat si pe baza caruia am primit autorizatia de constructie.Daca-mi vine vreo vizita de la inspectoratul in construcii imi cam sisteaza tot .
revin si maine ca-mi ajunge pe ziua de azi, mai ales ca medeea e calare pe mine si vrea si ea sa "chie".
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Codruta, mama, succes! Spor la treaba mesterilor si sa va vedeti curand visul implinit! |
|

|
mersi kiki, si v-asteptam la inaugurare!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multumim. Cine stie...poate venim... |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| codruta wrote:desi mai este unul, am deschis un nou topic cu acelasi subiect, doar ca aici am sa incerc sa tin un fel de jurnal de constructie, cu problemele care apar, cu sfaturi, cu "asa da" sau "asa nu". Sfaturile nu au pretentia ca sunt profesioniste, ci doar "experiente proprii".
Excelent! Experienta proprie este cea mai importanta! Mie nu-mi vine sa cred ce repede se ridica constructia! Abia astept sa o vad gata! Succes! |
|

| Miru wrote:Excelent!  Experienta proprie este cea mai importanta! Mie nu-mi vine sa cred ce repede se ridica constructia! Abia astept sa o vad gata! Succes!
miru, nici mie nu-mi vine sa cred!!n-am stare acasa, tot acolo as sta sa vad ce fain se face...iar seara, visam cu ochii deschisi, si ne imaginam cum vom mobila si decora casuta...E super |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Felicitari !! Sa mearga totul ca pe roate si sa va vad mutati ! Si sa ne uimesti cu foto de la zi la zi, ca la cum se misca lucrarile |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Codruta, bravo! Nimic nu se compara cu serile de acum, cand visati cu ochii deschisi cum va fi de Craciun, in casuta voastra! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Codruta, felicitari! In sfarsit ati ajuns sa vedeti cum visul vostru incepe sa prinda contur! Mult succes si ...mai vrem poze!
|
|

|
multumim |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Codruta, bravo! Nimic nu se compara cu serile de acum, cand visati cu ochii deschisi cum va fi de Craciun, in casuta voastra!
multumim, cute totusi, craciunul asta nu-l vom petrece in casa noua.Mare parte din finisaje le facem abia la ...primavara, ca atunci sunt liberi meseriasii cu care am vorbit.am o groaza de mesteri slabi ca mai bine astept un an dupa unul bun, decat sa-mi dau casa pe mana unui prost. |
|

| Miri wrote:Codruta, felicitari!  In sfarsit ati ajuns sa vedeti cum visul vostru incepe sa prinda contur! Mult succes si ...mai vrem poze!
multumim,miri! voi face poze,la greu, si am sa impartasesc cu voi bucuria de acum! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| codruta wrote:voi face poze,la greu, si am sa impartasesc cu voi bucuria de acum!
Codruta, va dorim mult succes, meseriasi buni si bucurii multe, pe care sa le traiti in casuta cea noua! Multumim ca ne faceti partasi la bucuria voastra! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Codruta, felicitari !!!! Se ridica super rapid casuta voastra si in curand o sa aveti un cuib nou
Asta imi demonstreaza o data in plus ca totul e posibil si ca daca chiar vrei cu adevarat ceva, poti avea (poate si cu sacrificii, nu zic, dar poti avea).
Sa ne tii la curent cu evolutia constructiei. si spor la ridicat ! |
|

| Adriana, orice s-ar intampla NU RENUNTA LA VISE!!!!! |
|
|