casa bantuita din apahida
Subiectul anterior · Subiectul urmator
smiley_miley_mile
Scris: Tuesday, September 29, 2009 9:25 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
nu prea cred in asa ceva.dar daca ar exista nu vreau sa patesc asa ceva.nu doresc nimanui sa li se imtample,nici celor mai mari dusmani...a aaa...am uitat sa ma prezint sunt o fata...ma rog...nu conteaza...acest forum este despre case bantuite.ati auzit de casa bantuita din apahida.legenda spune :ca acolo a trait o familie prin 1884(parca).2 copii si sotul si sotia.sotul si-a gasit sotia cu un amant si a omorat-o.ca sa nu mearga la inchisoare parca,sa spanzurat.se spune ca fetele lui,a sotului,adik copii,mai traiesc si pana akma in cluj dak nu au murit.nu invetez asta.asa scrie pe net.se spune ca se sparg ferestrele.si varumi-o(cel care mi-a zis despre asa ceva) a zis ca o data a trecut pe langa casa aia si geamurile erau puse si cand a trecut a doua oara,tot in a cea zi,erau sparte geanurile.becurile se aprind,si se sting fara motiv.vecini spun ca se aud zgomote ciudate.prin acelasi an dupa moartea parintilor,un fotograf a mesr sa cerceteze casa,si a vazut un cap alb la geam.se gaseste poza pe net.se spune ca a trait si un preot acolo...se zice ca acolo sta satana in persoana...si ca cine a incercat sa doarma acolo,nu a mai iesit a doua zi.atata am avut de zis...thankyou va multumesc ca ati citit.deci va mai zic ca nu vreau asta nici celor mai mari dusmani ai mei. ras .in fiecare vineri seara pe discoveri de la 10:00 pana la 12:00(seara) sunt fenomele paranomale.mai demult erau pe zone reality daca imi adug bine aminte...
ingerash
Scris: Sunday, January 3, 2010 1:51 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
sorry1 Infioratorpale

hades
Scris: Thursday, April 7, 2011 1:46 AM

intamplarea face sa fiu din cluj si pasionat fiind de aceste lucruri am auzit si eu la randu-mi aceleasi povesti despre aceasta casa
2 nopti la rand cu alti doi prieteni ai mei am stat cate 3 ore in ea fara sa se miste un cui.....dezamagire totala...mai mult era sa ne rupem gatul incercand noaptea sa intram pe geam dupa ce in prealabil sarisem gardul fara sa stim ca poarta nu este incuiata vreodata:018:
x3UnuuPlusDoii
Scris: Friday, November 25, 2011 12:31 PM

. Da . Vorbiim . De Acest subiiect si eu am auzit cva date despre casa asta bantuita de la o fata care sta tocmai in gherla . da presupun ca nu as vrea sa ma trezesc intro casa asa de bantuita . Oouf . closedtopic
georgyana
Scris: Friday, November 25, 2011 1:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/9/2009
ras bounce si si sotu si sotia si fetele lu sotu adica copii ras mda closedtopic
bereea
Scris: Friday, November 25, 2011 2:55 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
georgyana wrote:
ras bounce si si sotu si sotia si fetele lu sotu adica copii ras mda closedtopic

Eu una oricum n-am inteles decat ca...fata e analfabeta
georgyana
Scris: Friday, November 25, 2011 5:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/9/2009
bereea wrote:

Eu una oricum n-am inteles decat ca...fata e analfabeta
asta am inteles si euras decat ca tu ai fost mai directahohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.