Carucioare sport
Subiectul anterior · Subiectul urmator
zaza_
Scris: Monday, March 29, 2010 2:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Noi avem un carucior de la Primii Pasi. Sport, cu trei roti. Am fost foarte multumiti de el. Cu cos foarte incapator(cumparaturile de la Kaufland pentru o saptamana incapeau in el).Acum nu stiu ce sa facem cu el. Poate reusim sa-l vindem, sa vorbesc si cu Mircea...
Asa arata.
PORTOCALIU CU ALBASTRU

zaza_ attached the following image(s):
produs-carucior_sport_3_roti_1463p_379.jpg

sweet angel
Scris: Monday, March 29, 2010 5:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
zaza ce frumos e carutul
cat ceri pe el?
zaza_
Scris: Thursday, April 1, 2010 2:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Sweet Angel, o sa-l scot din dulap si o sa-i fac niste poze si o sa postez un anunt in Bazar.
bulibuli
Scris: Thursday, May 10, 2012 11:11 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008

fetele.. ce parere aveti de modelul asta?

3 roti, f mari, pare solid dar nu stiu cum e ca manevrabilitate si stabilitate, plus ca pare greut si nu stiu daca incape bine in portbagaj, roata din fata din cate se vede nu e pivotanta, ma gandesc ca-i greu la curbe... ceva pareri, opinii, experiente??
oanamaria
Scris: Thursday, May 10, 2012 11:24 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
E greu de strans?Incape si altceva in portbagaj inafara de el?
Pare prea butucanos asa .As prefera ceva mai usor si care sa strange extem de repede si nu ocupa mult loc in portbagaj.
Sa te gandesti ca-l vei folosi vreo 2 ani minim ,daca nu vrei sa schimbi caruciorul cu sezonul,ca am vazut mamici care vara isi cumpara alt carucior.
Eu nu l-as lua pentru mine !Daca gol e greoi cand mai umpli si spatiul de jos si-l mai pui si pe bebe abia il mai urnesti.
Eu pe asta il am -doar culoare difera -e verde neon foarte bun si o sa-l folosesc si la bebelusa deci in total peste 4ani de caruteala peste tot deci merita 18mil.ca are si scaunul de masina super .

oanamaria attached the following image(s):
watermark.jpg

bulibuli
Scris: Thursday, May 10, 2012 11:30 AM

pare super al tau, ce firma e? gata am vazut..
iti impartasesc opiniile, stau in dubii .. nu as vrea sa ma grabesc
dyenutza67
Scris: Monday, May 14, 2012 5:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/30/2012
oanamaria
Scris: Monday, May 14, 2012 7:08 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Arata tare bine si pretul e super ok!cool
mamiemi
Scris: Wednesday, May 16, 2012 4:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Eu am primit un inglesina. E foarte usor, se strange bine, manevrabil.
Al tau, Oana e super, ca are si landou si scaun de masina.
iasmina_ioana
Scris: Thursday, May 17, 2012 2:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
Oana maria,eu am unul identic cu al tau dar e de la alta firmamajoreta si a meritat.... mai merge la un copil, cel putin landoul.....la mai multi.
adinutzaaditza
Scris: Thursday, May 17, 2012 5:53 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/21/2012
as vrea si eu sa iau unul ca al dyenutzei dar dupa cum lam vazut eu mi se pare cam jos avand in vedere ca eu am 1.73 . voi fetelor ce parere aveti? pt ca daca ar fi sal iau las comanda de pe internet si daca nu miar fi comod sal conduc nas putea sal mai returnez... asteopt o parere. va rog...pupici
bulibuli
Scris: Friday, July 27, 2012 10:39 PM

dupa indelungi cautari si sapaturi, am ajuns la 2 modele:

1. Vigorkids viki s 500:

http://zanesizmei.ro/product.php?id_product=210

2. Bertoni Vector

http://www.bebebliss.ro/bertoni-carucior-wector.html

Ambele intrunesc niste conditii la care tin: pliere tip umbrela, reversibil, roti pivotante, ham in 5 pct.. etc. dar:

1. 9,5 kg, cam 120 cm pliat, suspensii pe toate rotile, roti duble pe fatza, design f ergonomic, cand e pliat sta singur in picioare, plus ca l-am vazut si mi se pare super usor de manevrat, nu mi-a placut ca suportul de picioare nu e reglabil (scrie ca e dar in realitate il ridici tu si-l pui dupa bara, copilul il impinge f usor cu picioarele ca nu e intarit cu nimic), cand e la orizontala copertina la spate e bagata ca intr-un buzunar si prinsa cu scai.

2. 10,5 kg, 105 cm pliat, suspensii doar pe spate, toate rotile duble, maner reglabil pe inaltime, copertina reglabila (cand doarme bb poti sa o tragi mult sa nu-l supere lumina).. nu l-am vazut, nu stiu cum merge, scrie ca suportul pt picioare e reglabil dar.. nu stiu

cam asta.. daca mai stiti ceva info despre aceste marci/modele.. astept pareri. sunt deschisa si la alte sugestii daca aveti..
S.ELENA
Scris: Friday, July 27, 2012 11:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Ana, eu am avut carut de la Bertoni si am fost foarte multumita de el (nu era din acesta care se pliaza tip umbrela si avea un singur maner, nu doua).
Singurul inconvenient a fost greutatea: madelul pe care l-am avut eu cantarea 14,5 kg. Oricum eu l-am vandut cand Denis avea 1 anisor si ceva, ptr ca nu mai aveam loc de el (primisem intre timp unul sport si ill foloseam numai pe acela ptr ca era mult mai usor) in rest am fost foarte multumita!!!!cool Asa ca daca ar fi dupa mine, as opta ptr Bertoni. Totusi, acesta este un model care merge de la 0 luni. Avand in vedere ca Bibi are deja 5 lunite, poti opta ptr unul mult mai usor, tot in acest gen (vezi ca Bertoni au o gana larga de carucioare sport, care coboara ca si greutate pana la 4,5 kg).

Bafta multa si sa faci alegerea cea mai buna ptr Bibi cel frumusel!!!!pupici
bulibuli
Scris: Friday, July 27, 2012 11:52 PM

da, dar el inca sta la orizontala si cu fatza la mine, la cele mai usoare si mai.. sport fundul nu are intaritura aia ca sa stea bb ca in landou, sunt facute pt bbi mai mari care stau bine in fundulet.. ori noi mai avem pana la stat in fundulet si landoul pe care il am acum trebuie sa-l predau.. poimaine ras

si apoi, iau un transformabil in ideea ca la bb2 o sa-l am tot pe asta si o sa-l folosesc de la bun inceput pe post de landou ras ca bibi cine stie cat o sa stea in el, nu cred ca-l voi uza incat sa nu poata fi folosit de inca un bb..
S.ELENA
Scris: Saturday, July 28, 2012 12:20 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Acum am inteles.

Insa eu nu ma refeream strict la cele din panza fara intaritura. Mai sunt si in genul celui pe care il am eu de la Primii pasi, care au intaritura si se lasa foarte aproape de orizontala (inclinatia sa fie de vreo 20 de grade). Intr-adevar, nu au manere reversibile.

Abia astept sa-l vad pe Calin in noul lui carucior!!!!topai topai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.