|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Acum cateva luni socrul meu a facut o criza de epilepsie in timp ce facea cumparaturi.A fost dus de urgenda la spital si in urma examinari i sa depistat ceva la plamani ca si cum ar fi cancer si doctorii au decis sa-l opereze.Inainde, ia-m dat in carti normale si cartile mi-au spus ca nu are cancer si chiar asa a fost.Se pare ca am ceva talent ascuns pe undeva am fost anunta de socrul meu ca mi-a luat niste carti de tarot de Marseille.O incep sa studiez mai serios cu noile carti,ma intreb ore e bine sau nu Voi ce ziceti sa incep sa studiez mai mult sau sa o las balta??? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Rody, cunosc pe cineva care a renuntat la dat in Tarot pentru ca ii mergea din ce in ce mai rau...sau cel putin asa sustinea ea....Cred ca in definitiv e ceea ce simti tu si cum crezi tu... |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Rody, tu stii ca eu sunt atee deci faptul ca e pacat pica la mine.INsa am eu teorie,nu face bine sa stii prea multe despre oameni cu atat mai multe energii negative acumulezi( poate vezi ca eu nu vizitez jurnalele mai deloc ).Daca te hotarasti sa incerci tarotul tre sa ai un plan de curatire dupa sedinte ,sa elimini energiile oamenilor,sa lasi necazurile lor tot ce au ei .Asta o faci cu diferite tehnici ,te documentezi tu .Eu cred ca toti suntem capabili sa dam in tarot,doar trebuie concentrare si multa daruire. |
| t-mihaela wrote:Rody, tu stii ca eu sunt atee deci faptul ca e pacat pica la mine.INsa am eu teorie,nu face bine sa stii prea multe despre oameni cu atat mai multe energii negative acumulezi( poate vezi ca eu nu vizitez jurnalele mai deloc ).Daca te hotarasti sa incerci tarotul tre sa ai un plan de curatire dupa sedinte ,sa elimini energiile oamenilor,sa lasi necazurile lor tot ce au ei .Asta o faci cu diferite tehnici ,te documentezi tu .Eu cred ca toti suntem capabili sa dam in tarot,doar trebuie concentrare si multa daruire. Da Miha,pote ai dreptate,eu vreoam dor sa stiu asa pt mine,chiar nu ma asteptam sa invata asa de repede.Da ai dreptate,sunt energi negative multe,nu mai zic de disperare cum era socruyl meu de frica sa nu aiba cancer.Oricum nu-s nebuna sa ma apuc de tarot dar era doar pt mine! |
| praslea_cel_voinic wrote: asaha,bine de stiu,oricum eu nu ma apuc sa dau in carti,tot poate doar asa pt familie |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Rody sa stii ca eu nu sunt impotriva tarotului.E interesant,tre sa studiezi ca am vazut fiecare chichita conteaza si se interpreteaza altfel.Pe mine ma fascineaza , e un mister nedezlegat...cum e posibil ca niste carti cu imagini sa-mi arate ce nu se poate vedea.INsa nu am timp, e mult de studiu si tre sa intri in cluburi ca sa mai inveti si de la experti .Apoi mi-e si frica sa nu intru in ceva nebuloase ale oamenilor si sa ma incarc cu tot felul de energii...Oricum ,tu vezi daca te afecteaza negativ, cum iti merge ...bafta orice ai alege |
| t-mihaela wrote:Rody sa stii ca eu nu sunt impotriva tarotului.E interesant,tre sa studiezi ca am vazut fiecare chichita conteaza si se interpreteaza altfel.Pe mine ma fascineaza , e un mister nedezlegat...cum e posibil ca niste carti cu imagini sa-mi arate ce nu se poate vedea.INsa nu am timp, e mult de studiu si tre sa intri in cluburi ca sa mai inveti si de la experti .Apoi mi-e si frica sa nu intru in ceva nebuloase ale oamenilor si sa ma incarc cu tot felul de energii...Oricum ,tu vezi daca te afecteaza negativ, cum iti merge ...bafta orice ai alege Deocamdata nu ma afectat negativ finca am vazut,simtit treistetea socrului meu,ca drept raspalata el a facut rost de adevarate carti de tarot.O sa le recuperez in vacanta de Craciun cand mergem.Eu o sa folosec probabil doar in familie. P.S nici eu nu stiu cum de stiu |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Eu as lasa-o balta . |
|
|