Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Oana, multumim mult de tot. deci chiar este vorba despre carti adevarate.
Katy, daca vrei sa te speli de Marchizul de Sade iti recomand "La Medeleni" de Ioanel Teodoreanu. Doamne ce mult imi place acesta carte si ce sentiment de BINE imi poate lasa de fiecare data cand o citesc. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| stele_pe_cer wrote:
Cutremurator...Am toate cartile si in format electronic, pt.doritori...L-a citit cineva?Mie una mi-a placut.Acum, in preajma Craciunuui, as vrea sa recitesc aparitiile veki (vol 1-4) iar dupa 1 ian pe cele noi.
În primul rând as dori sa va salut, având în vedere ca sunt nouape aici. Da. As dori eu cartile, daca binevoiti sa mi le trimite-ti va rog sa o faceti la adresa: K_m3lissa@yahoo.com |
|
| Eu am citit ultima data Ghidul Nesimtitului-Radu Paraschivescu, mi s-a parut extraordinara. Unghiul din care naratorul priveste aceasta latura a nesimtirii ma captivat, ce sa spun, chiar e amuzanta, am râs copios, dar în acelasi timp m-am întristat deoarece am descoperit în aceasta carte realitatea.
"Ghidul nesimtitului vrea în primul rând sa amuze. Numai ca în spatele tonului ironic al cartii rasar fapte, întâmplari si buclucuri de care foarte multi dintre noi au avut parte.Si peste care n-au putut trece doar cu un dus, o caseta cu muzica de relaxare sau o înjuratura bine tintita."
Am atasat si o imagine:
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| kemell wrote:
În primul rând as dori sa va salut, având în vedere ca sunt nouape aici. Da. As dori eu cartile, daca binevoiti sa mi le trimite-ti va rog sa o faceti la adresa: K_m3lissa@yahoo.com
Bine ai venit, Kemell!
 |
|
| Multumesc kiki! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Salonul de carte si presa a ajuns la a XII-a editie
Peste 120 de edituri, importatori si distribuitori de carte, fundatii, societati si institute culturale, universitati, muzee si reprezentanti mass-media vor participa, intre 7 si 11 martie, la Salonul de carte si presa Bucuresti. Vizitatorii vor putea lua parte si la evenimentele speciale organizate cu aceasta ocazie, printre care recitaluri de poezie, muzica si maiestrie artizanala, dezbateri, lansari si simpozioane. Minoritatile nationale vor avea un stand colectiv, unde isi vor pune in valoare specificitatea. Accesul la Salonul de la Muzeul National de Istorie este liber, iar cartile prezentate au preturi promotionale.
SURSA |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| hey, nu mai cititi nimic? Eu am citit saptamana trecuta Jurnalul lui Bridget Jones si acum sunt calare La limita ratiunii tot cu domnisoara Bridget. Ce muuult mi-au placut clipele cu Bridget, ce pacat ca mai am numai cateva foi de citit. Are cineva idee daca filmele sunt la fel de bune ca si cartile? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| eu daca vind de jumatate de an carti va pot spune 80% se vind carti pentru copii, enciclopedii, 10% diverse " gen gradinarit etc, 10% sau mai putin romane |
|
| eu citesc nlp...sper sa se prinda ceva de mine, pana acum mi s-au parut doar povestiri si lauda de sine...inainte am terminat Zahei Orbul..
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Mihai wrote:eu citesc nlp...sper sa se prinda ceva de mine, pana acum mi s-au parut doar povestiri si lauda de sine...inainte am terminat Zahei Orbul..
bravo! nlp este destul de dificil! si mie imi place si cum am tangente cu psihologia (prin formatia academica) mi s-a parut extraordinar domeniul insa am "abandonat" pt ca nu am mai avut starea de spirit necesara in ultima vreme! adica, pe romaneste, neuronu' s-a atrofiat complet!
azi am pus si eu mana pe "Psihologia varstelor" a lui Emil si Florin Verza, este o carte f interesanta, mai mult pt psihologi si sociologi insa poate fi citita fara probleme de oricine este interesat de psihologie. are multe capitole dedicate dezvoltarii psihice a copiilor si e super interesanta! |
|

| g_nicoleta2000 wrote:hey, nu mai cititi nimic? Eu am citit saptamana trecuta Jurnalul lui Bridget Jones si acum sunt calare La limita ratiunii tot cu domnisoara Bridget. Ce muuult mi-au placut clipele cu Bridget, ce pacat ca mai am numai cateva foi de citit. Are cineva idee daca filmele sunt la fel de bune ca si cartile?
Superbe carti... excelent stilul "englezesc" al lui Helen Fielding! Despre ecranizari... Bridget Jones's Diary e excelent! Si Bridget Jones: The Edge of Reason e dragut, dar nu se ridica totusi la acelasi nivel. Merita vazute, oricum... Nu as recomanda sa fie vazute inainte de a citi cartile, dar asa, ca tu le-ai citit, cu siguranta o sa te delecteze. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Andismom wrote:azi am pus si eu mana pe "Psihologia varstelor" a lui Emil si Florin Verza, este o carte f interesanta, mai mult pt psihologi si sociologi insa poate fi citita fara probleme de oricine este interesat de psihologie. are multe capitole dedicate dezvoltarii psihice a copiilor si e super interesanta!
...ce coincidenta , tocmai saptamana asta studiam problema |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| sousourel wrote:...ce coincidenta  , tocmai saptamana asta studiam problema
chiar ca e interesanta coincidenta! |
|

| Niste Borges in vena?
Interesanta idee... Doar-doar, cine stie? |
|