Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| "Terapia durerii", "Mintea absorbanta". "The hunger of heart", "Women and stress" si "The wide-eyed wonder years", alternez dupa starea de spirit. Ca sa nu mai zic de lectura prescolara pe care vreau nu vreau tre' s-o citesc |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Si eu am descarcat de pe net:"Totul se intampla inainte de 6 ani".Urmeaza sa o citesc maine |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu mi-am rasfatat sufletelul cu 3carti pe care urmeaza sa le citesc : -Juriul de J.Grisham; -Apelul de J.Grisham: - Dragoste in vremea holerei de Gabriel Garcia Marquez-asta am auzit ca e o capodopera si abia astept s-o citesc. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| In ultimul timp am citit toate cartile lui Aryana Havah. M-au impresionat ff mult si am inteles multe lucruri. |
|

| oanamaria wrote:- Dragoste in vremea holerei de Gabriel Garcia Marquez-asta am auzit ca e o capodopera si abia astept s-o citesc.
Oana am vazut si filmul si am citit si cartea.O sa iti placa la nebunie .Ai citit "Un veac de singuratate" ?Mie mi-a placut si acest roman |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Giulia nu am citit decat 2carticele de Marquez -,,Ceasul rau''si alta si am fost foarte dezamagita atunci si nu am mai citit nimic de el cu toate ca am si Un veac de singuratate si ,,Traind ca sa-ti povestesti viata ''etc . Asta cu ,,Dragoste in vremea holerei''imi place pana acum ,am citit vreo 80de pagini. |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Eu citesc acum "Intoarcerea la Hristos" de Ioan Ianolide. Este cutremuratoare cartea, imi dau seama ca la orele de istorie si limba si literatura romana nu ni s-a spus NIMIC despre inchisorile comunismului, despre torturile ingrozitoare, trupesti, dar mai ales sufletesti, la care au fost supusi oameni simpli sau intelectuali...
Cand ajung in tara sper sa gasesc si "Marturii din mlastina disperarii" de Dumitru Bordeianu. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| AlexandraL wrote:
Cand ajung in tara sper sa gasesc si "Marturii din mlastina disperarii" de Dumitru Bordeianu.
Am gasit-o eu si in format electronic aici: http://www.scribd.com/doc/69244/Dumitru-Bordeianu-Marturii-din-mlastina-disperarii |
|

|
Multumesc mult |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Cu placere, o s-o citesc si eu. |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Am experimentat zilele astea Kobo Abe cu ale lui "Femeia nisipurilor" si "Harta arsa" Foooooooarte multa descriere si totul e povestit mai mult, dialogul antrenant lipsind aproape cu desavarsire. Plictisitor pentru mine, sincer...macar daca erau mai mult si mai interesant descrise sentimentele, starile, nu doar actiunile. Acum m-am repus a mia oara sa recitesc cartile lui John Grey, preferatul meu, pe care il recomand oricui, oricand |
|

| Eu azi mi am cumparat o carte din Psihologia copilului:Parintele perfect de Emma Sargent.Am mai pus ochii pe doua carti dar offtopic vorbind,la noi in Romania sa ti cumperi carti e un lux.Au un pret... .Ma gandesc sa mi fac iar abonament la biblioteca judeteana... |
|

| Eu am revenit la "Highway code", plus "Learning to drive-the essential skills", la care adaug, printre picaturi, "You are your child's first teacher". Combinatia perfecta, nu? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu mi-am propus sa merg la Targul de carte Gaudeamus,....vad ce a mai aparut nou si bineinteles ca nu voi pleca cu mana goala |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| alinus wrote:In ultimul timp am citit toate cartile lui Aryana Havah. M-au impresionat ff mult si am inteles multe lucruri.
A scris cumva "Magul din Carpati"? |
|
|