Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Am terminat "Bebelusul este o persoana", mai am putin si termin si "Educatia prin iubire" , in paralel citesc "Potty training in one week" (sper sa functioneze ) si "Mama, ai grija!". Si mai am muuulte in plan, dar timpul asta... |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu astept sa imi vina "razboi si pace". de abia astept!!! |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Alexandra ce carti frumoase citesti te-as ruga daca le ai in format electronic sa mi le trimiti si mie cele legate de copii |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Spor la citit, Alexandra! Am si eu in lucru acum Ben Hur(in romaneste) http://books.google.ro/books?id=DolHWPBKOaoC&lpg=PP1&ots=QggV0DM0I7&dq=ben%20hur&pg=PR3#v=onepage&q&f=false |
|

| Ilioara, toate cartile pe care le-am insirat sunt legate de copii. Din pacate, doar "Educatia prin iubire" o am in format electronic (dintre cele 4), dar mai am si "Cunoaste-ti copilul", "Totul se intampla inainte de 6 ani", "Dati copilului o inteligenta superioara" si "Cand apare copilul". Ti le pot trimite pe mail, lasa-mi doar un PM cu adresa ta
Danab, eu am vazut filmul "Ben Hur", este deosebit, mi-a placut foarte mult. Lectura placuta
Am terminat "Educatia prin iubire", mi-a schimbat putin perspectiva asupra lucrurilor, totusi mi se pare destul de greu sa aplic zi de zi, in orice situatie, recomandarile din carte |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Abia ce-am terminat trilogia "Blestemul Chalionului". Foarte placuta lectura Fiction, pentru cei interesati |
|

| sousourel wrote:Abia ce-am terminat trilogia "Blestemul Chalionului". Foarte placuta lectura Fiction, pentru cei interesati Lectura fiction am savurat si eu in seria DUNE si Fundatia, si am recunoscut multe din ideile "originale" din filmul Razboiul stelelor (George Lucas ar trebui sa plateasca drepturi de autor pt ideiile furate din FUNDATIA |
|

| danab wrote:Lectura fiction am savurat si eu in seria DUNE si Fundatia, si am recunoscut multe din ideile "originale" din filmul Razboiul stelelor (George Lucas ar trebui sa plateasca drepturi de autor pt ideiile furate din FUNDATIA
No, hai ca mai pus pe ganduri sa-mi amintesc punctele comune...indicii? |
|

| sousourel wrote:No, hai ca mai pus pe ganduri sa-mi amintesc punctele comune...indicii? In Fundatia era un imperiu format din mai multe planete, lupta pentru putere a dus la distrugerea lui, armele, clonele, robotii, episoade din carti le regasesti in film. |
|

| danab wrote: In Fundatia era un imperiu format din mai multe planete, lupta pentru putere a dus la distrugerea lui, armele, clonele, robotii, episoade din carti le regasesti in film.
O aha, la asta te refereai? Eu din lectura "fundatiei" mi-amintesc in masura mai clara, ca sa zic asa, partea cu matematica, conspiratiile si planul pe termen lung |
|

| Am inceput "20.000 de leghe sub mari", mai am cam o treime din carte. Spre surprinderea mea, chiar imi place (pana acum am mai incercat sa citesc Jules Verne, dar nu am reusit a-l diger ). |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7235
| Alexandra ce amintiri mi-ai trezit cu Jules Verne... Ce parfum de copilarie... Iti mai recomand "2 ani de vacanta" si "Prichindel" |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Cred ca am citit tot ce inseamna Jules Verne si tare mi-ar place sa-l recitesc |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Acum citesc Psihologia persuasiunii. Cer repede un sfat.Ce recomandati sa citesc 7 zile la mare?Ceva relaxant |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Eu am terminat de citit Lew Wallace : Ben Hur O poveste despre Hristos, William Makepeace Thackeray : Balciul desertaciunilor , Wilbur Smith Il Dio Del Fiume si simbolul pierdut Dan Brown. |
|
|