Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Miha15 wrote:
Te rog,poti sa-mi spui unde ai gasit cartea?
Am luat-o cam in urma cu 4 ani din Piata Dorobanti, chiar din piata unde se vand carti. Dar cred ca poti gasi si de pe net. Mult succes.
Edit: Acum am vazut ca esti din TM. Eu stau in Buc. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Cred ca o sa ma reapuc si eu serios de citit. O sa reiau Jocul cu margele de sticla a lui Hesse si apoi Lupul de stepa. Apoi, mai vedem... |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Si eu citesc ''Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice'"! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| KRYS85 wrote:Si eu citesc ''Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice'"!
Reiau si eu ce am citit de mult timp si am uitat. Am ajuns la Stendhal: rosu si negru. Pentru noptile cu insomnii |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| Eu tocmai am terminat o carte care m-a impresionat foarte mult.Se numeste "Arsa de vie" si este scrisa de Suad. A citit-o cineva? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Eu acum citesc 3 carti in paralel: in primul rand am inceput Vechiul Testament, pe care, spre rusinea mea, nu l-am citit pana acum, apoi "Quo vadis" (Henryk Sienkiewicz) si "Ortodoxia si religia viitorului" (Seraphim Rose). Sper sa le termin pe toate, ca mai am muulte in plan. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Tocami am terminat "Peccati nascosti " - pacate ascunse .Este despre sutele de cazuri de pedofilie savarsite de preotii catolici.M-a ingrozit pur si simplu. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Tocmai am terminat de citit Corpus Hermeticum |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu mi-am luat colectia Hesse. Am inceput cu Pe urmele visului, colectie de basme. Clar, sub Jocul cu margele de sticla sau Narcis si Gura-de-Aur. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ce-mi place Magicianul. Pur si simplu nu o pot lasa din mana. Intre timp am mai citit si "Intre doua tarmuri", cunoscuta si ca "Americanul". Partea asta a literaturii e plina de surprize extrem de placute pentru mine |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| deci se mai citeste si in ziua de azi.si cine? femei cu copii, care isi fac timp de citit , in mijlocul grijilor. BRAVO eu acum citesc o carte de Jack&Judith Balswick, intitulata Familia. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Practical wisdom for parents- Nancy Shullman. O carte practica, asa cum ii e denumirea; Interesant de stiut cum sa introduci copilul in societate, pe ce criterii sa alegi gradinita, ce asteptari sa ai si pana la cum sa abordezi situatii dificile. Setting limits - Mac Kenzie. Sfaturi foarte bune, usor de pus in practica la prima vedere, dar trebuie antrenament consistent cu parintii inaintea aplicarii lor la copii . Your 5-year-old- Louise Bates Ames. Cine doreste sa stie la ce sa se astepte la copiii de anumite varste, recomand cartile ei de parenting. Alt gen de carti pe care le-am mai citit: The girl with the dragon tatoo - Stieg Larsson Mi-a placut Divine justice, asa ca am inceput True blue, tot de Baldacci. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| AlexandraL wrote:Eu acum citesc 3 carti in paralel: in primul rand am inceput Vechiul Testament, pe care, spre rusinea mea, nu l-am citit pana acum, apoi "Quo vadis" (Henryk Sienkiewicz) si "Ortodoxia si religia viitorului" (Seraphim Rose). Sper sa le termin pe toate, ca mai am muulte in plan.
Nici eu nu am citit Vechiul Testament De Henryk Sienkiewicz tocmai am inceput "Prin foc si sabie", cam greoiae ca are nume si denumiri de localitati polonezo-ucrainene, si trebuie sa ma chinui (acum, ca sunt la inceput)sa inteleg cine si cum a facut ceva. Quo vadis e cu actiunea in Roma lui Nero, trebuie sa fie mai usor.
|
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Am terminat "Quo vadis" Este superba cartea, o frumoasa poveste de dragoste intre o crestina si un augustan pagan, pe fondul prigoanei lui Nero. Mi-a placut mult. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu am citit toate volumele ale lui Lazarev.Chiar a reusit sa imi schimbe modul de viata,de gandire...in bine. Acum citesc :"Protocoalele Inteleptilor Sionului" |
|
|