Nivel: Avansat
Intrat: 11/2/2007 Postari: 2320 Locatia: RO
| in era internetului cand fiecare minut este "numarat" putina lumea mai apuca sa citeasca... eu una ADOR sa citesc, iar cand doarme sonia (si daca nu am de facut mancare sau curat) cu mare placere ma apuc de citit... imi plac cartile despre cresterea copilului si chiar daca ca orice mama mai spun k imi cunosc bine copilul prin urmare nu am nevoie de sfaturi "din afara", multe carti ma pun pe ganduri, sau ma informeaza unde as putea sa gresesc....
carti care mi s-au parut foarte bune: Copilul de la 0 la 1 an - Anne Bacus Copilul de la 1 an la 3 ani - Anne Bacus Jocuri pt. copii - Anne Bacus ......... imi place in general Anne Bacus, imi place cum scrie, imi pace cum se exprima, cum explica nevoile bebelusului
apoi
Sfaturi practice pt. parinti - Vicki Lansky - chiar mi-a fost de ajutor si mi-a usurat mult munca de mamica
si nu pot sa nu mentionez, o carte extraordinara din punctul meu de vedere, scrisa de Supernanny de la Prima: Si tu poti di SUPERNANNY - de Irina Petrea
o carte cum putine gasesti, o carte care m-a ajutat sa-mi inteleg mai bine pitica, o carte care mi-a mai luat din stresul de zi cu zi, ce sa mai, o carte care merita citita
|
|

Nivel: TOP TEAM
Intrat: 2/14/2006 Postari: 36610 Locatia: In casuta cu pitici
| Stlul Anne Bacus imi place si mie. Are si sfaturi pertinente si un stil prietenos de abordare a mamicilor zapacite si depresive uneori dupa nastere |
|
 Nivel: Senior
Intrat: 2/13/2006 Postari: 6852 Locatia: pe-aici
| Cartile dupa care m-am ghidat eu ca viitoare mamica si ma ghidez ca mamica:
-What to expect when you're expecting -un ghid despre evolutia sarcinii -de Dr. Heidi Murkoff, Dr. Arlene Eisenberg, and Sandee Hathaway -The complete book of breastfeeding - de Dr.Marvin S. Eiger & Dr.Sally Wendkos Olds ; -Caring for your baby and young child -birth to age 5- de Academia Americana de pediatrie ; -Dr. Spock's Baby and child care - de Dr. Benjamin Spock; -The first three years of life -de Dr. Nina Lief |
|

Intrat: 2/14/2006 Postari: 5089
| Kiki wrote:Stlul Anne Bacus imi place si mie. Are si sfaturi pertinente si un stil prietenos de abordare a mamicilor zapacite si depresive uneori dupa nastere
unde se gasesc aceste carti? ma intereseaza si pe mine. |
|

Intrat: 2/13/2006 Postari: 6678
| Andismom wrote:unde se gasesc aceste carti? ma intereseaza si pe mine.
In librarii. |
|

| Recomad colectia de carti de la Editura Curtea Veke (toate cele de la sectiunea familie). |
|

Intrat: 2/14/2006 Postari: 5089
| mersi, hai ca ma apuc si eu de cautat. |
|

| Andismom wrote:mersi, hai ca ma apuc si eu de cautat.
Vezi ca le poti gasi si online!Spor la cautat ! |
|
 Nivel: SMARALD
Intrat: 7/22/2007 Postari: 11809 Locatia: israel
| Eu recomand o serie de cartii(pe virste),sint la noi in ebraica si engleza ,nu am idee daca se gasesc si in Rominia.-SECRETS OF THE BABY WHISPERER by TRACY HOGG and MELINDA BLAU Foarte buna de aplicat si foarte interesante reguli. |
|

Nivel: Grupa mica
Intrat: 2/8/2008 Postari: 240 Locatia: Bucuresti
| Vin si eu cu o carte pe care am primit-o de la o mamica in format electronic: KAI KUZMA - Intelege-ti copilul. Daca sunt mamici interesate le-o pot trimite pe mail. |
|

Nivel: DIAMANT
Intrat: 1/17/2008 Postari: 27681 Locatia: u.k.
| celena wrote:Vin si eu cu o carte pe care am primit-o de la o mamica in format electronic: KAI KUZMA - Intelege-ti copilul. Daca sunt mamici interesate le-o pot trimite pe mail.
Am cumparat-o din librarie,e foarte interesanta |
|

Intrat: 6/20/2007 Postari: 7309 Locatia: Printre probleme......
| celena wrote:Vin si eu cu o carte pe care am primit-o de la o mamica in format electronic: KAI KUZMA - Intelege-ti copilul. Daca sunt mamici interesate le-o pot trimite pe mail.
Eu as dori!!!!! |
|
Intrat: 2/3/2008 Postari: 1467 Locatia: Craiova
| Andismom wrote:unde se gasesc aceste carti? ma intereseaza si pe mine.
Desi subiectul e de anul trecut si poate Andismom a gasit carticelele scriu si eu pt cine ar mai cauta carticelele de Anne Bacus - au aparut la Ed. Teora.
Apropos de Kay Kuzma, chiar e grozava cartea.
Jaques Salome - Mami, tati ma auziti?(tot Curtea Veche) mi-a placut foarte mult.
Daca intereseaza pe cineva, pot sa va trimit pe e mail : TOTUL SE ÎNTAMPLA ÎNAINTE DE 6 ANI PSIHOLOGIA COPILULUI de Ana Savin si Francoise Dolto - Cand apare copilul
|
|

Intrat: 10/14/2006 Postari: 1445 Locatia: Micul Paris romanesc, de cosmar...
| Si pe mine m-ar interesa ambele carti in foemat electronic! |
|

Intrat: 6/20/2007 Postari: 7309 Locatia: Printre probleme......
| mamiemi wrote:
Daca intereseaza pe cineva, pot sa va trimit pe e mail : TOTUL SE ÎNTAMPLA ÎNAINTE DE 6 ANI PSIHOLOGIA COPILULUI de Ana Savin si Francoise Dolto - Cand apare copilul
Si eu sunt interesata!!!! |
|
|