Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Uitati aici un articol despre carti care au fost interzise de-a lungul istoriei si cunoasterea despre care vorbesc ele: http://www.formula-as.ro/2012/1016/enigme-16/carti-rare-carti-interzise-carti-blestemate-14993
Credeti ca a fi informat si a cunoaste si lucruri de acest gen poate dauna individului? Astfel de carti il fac pe om sa isi puna intrebari, sa iasa din tiparele clasice ale cunoasterii si sa exploreze domenii si ipoteze noi. Alchimia a fost interzisa pentru ca includea si un aspect ritualic similar ritualurilor magice. Alchimistii cautau Piatra Filosofala, dar in cautarea lor au descoperit multe alte lucruri utile care folosesc si azi cum ar fi substante noi si vaccinuri. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Daaa, pai sigur dauneaza, stii tu vorba aia "Ignoranta e o binecuvantare" Obisnuiam sa cred in chestii din astea magice si misterioase pe la 14-16 ani, acum e alta poveste, mai reala
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mie una mi-ar place sa le am si citesc pe toate. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mi-ar place sa le citesc! |
|
| ingerash wrote:Mi-ar place sa le citesc!
Noi doua nebunele ,ce ne-ar mai incanta!Oare sunt undeva pe net? |
|
| shirel wrote:Noi doua nebunele ,ce ne-ar mai incanta!Oare sunt undeva pe net?
Ma provoci??? Nu-mi trebuie mult sa intreb gugalu` |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Eu am citit tablitele lui Thoth. Le-am gasit si pe net aici: http://ezoteric.50megs.com/diverse/thoth_partea_unu.htm |
|
|
Scumpa mea ,spune-mi ce ne facea fara tine!! Multumesc mult ,am plecat sa citesc cartea interzisa. |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Mai, da nenea sau tanti iacaca a intrat pe forum doar ca sa faca reclama la stafii! Interesant nickname! Iertati-ma, fetelor, nu ma pot abtine! Shirel, am vazut ca erai ultima care raspunsese si dupa ce am citit primul post eram sigura ca tu te abonezi! Smarandita popii! |
|
|
zaza multumesc! |
|
| mamiemi wrote:Mai, da nenea sau tanti iacaca a intrat pe forum doar ca sa faca reclama la stafii! Interesant nickname! Iertati-ma, fetelor, nu ma pot abtine! Shirel, am vazut ca erai ultima care raspunsese si dupa ce am citit primul post eram sigura ca tu te abonezi! Smarandita popii!
Pai eu sunt foarte incantata de asa niste reclama plus ca si stafiile tot sufletele ratacite sunt si ele nu si uite cum Shirel incearca sa le ajute sa ajunga acasa! Macar asa sa le citesc peripetiile si sa prind experientza .Auzi sa vedeti ca si dupa moartea mea eu o sa mai bantui pe forum si am sa va mai dau cate un semn . |
|
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| mamiemi wrote:... Interesant nickname!...
Si mie mi-a sarit in ochi nickname-ul,YKK e cea mai cunoscuta marca de fermoare. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Acuma fiecare cu ce-l doare...una cu stafiile, alta cu fermoarele... |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| m-am apucat sa citesc din nou "Tablitele...". Sincer, prima citire, a fost ca rata prin balta. N-a ramas nimic prin creier. La a doua, parca mi-as lua notite. Desi de la primele randuri, ce-i drept nu din scrierea in sine, ci din prefata, ca sa zic asa, am inceput sa fac grimase. ntai spun ca au fost 10 tablite, apoi incep descrierea celor 12 tablite.... Si enervant ca ultimele doua parti din scriere nu sunt pentru toata lumea! Fuck! Iarasi suntem impartiti in prosti si mai putin prosti... |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Asa vom fi impartiti mereu .... |
|
|