Cartea mea de bucate - denisa_rachid
Subiectul anterior · Subiectul urmator
flori1972
Scris: Sunday, July 31, 2011 8:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
denisa ,ma bucur enorm ca ai deschis acest topic yes yes

am lucrat un timp la un restaorant marocan si aveau niste mancari de te dadeau pe spate ,dar nu vroiau sa dea reteta poate ma ajuti tu yes yes

ce-mi placea cel mai mult era un orez cu fructe de mare se facea aproape la toate nuntile ,pus la cuptor intre doua foi de placinta essen
denisa_rachid
Scris: Sunday, July 31, 2011 8:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
shirel wrote:
Ei,ia uite ce gasesc aici mancare marocana!Eu una sunt innebunita dupa mancarea voastra ,am aici multi prieteni care parinti lor au venit din Maroco si gatesc superb si am invatat multe de la ei.
eu in humus pun si Thina (pasta de susan)care-i da un gust deosebit.Am postat si eu pe undeva retete parca la retete arabesti daca nu ma insel.Daca ai pune si reteta cu couscous traditionala este o minune si gustoasa yamiii!
Eu voi fi prezenta mereu aici sa stii chiar daca fac dieta!ras alcool

Pitele cred ca le faci la cuptorul(plita aceea traditionala ),eu am facut odata la niste prieteni arabi!

Shirel, eu nu pun pasta de susan, caci mi se pare ca devine un pic mai gretos...poate ca e chestie de gust si de obisnuinta.

Cous-cous-ul...dupa Ramadan, promit ca intr-o vineri ( e ziua in care se manaca cous-cous in Maroc)sa fac si sa postez reteta.

Eu am un cupotr electric acasa....dar am mancat paine facuta la cuptor de pamant afara....o nebunie!!!
raly
Scris: Sunday, July 31, 2011 8:35 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
shirel wrote:

Raly,vrei sa-ti aduc la pachet?hohot hohot Sau daca nu aduc ingrdientele si ti-l prepar in hotel? ras hohot
Este si in Romania la supermarketurile mari sau la restaurantele arabesti.
Denisa,scuze ptr.offf topic!

daaaaa...pe cuvant ca vreau sa gust!hohot hohot hohot
denisa_rachid
Scris: Sunday, July 31, 2011 8:42 PM
Nivel

Salata mea de fructe

fructe de prin frigider...in salata din poza am pus asa:
1/2 pepene galben
2 prune galbene
2 prune rosii
2 prune negre
struguri
zeama de la 2 portocale

Se taie fructele in dimensiunile dorie, se pune sucul de la portocale si se serveste alaturi de jumatatea voastra!

Pofta mare!

P.S. Ce e cel mai frumos, este ca mereu schimb fructele si niciodata nu adaug zahar, miere, frisca...gustul este foarte natural si foarte bun, avand aromele fructelor, legate de sucul de portocala.

denisa_rachid attached the following image(s):
marwan 416.jpg

denisa_rachid
Scris: Sunday, July 31, 2011 8:57 PM
Nivel

flori1972 wrote:
denisa ,ma bucur enorm ca ai deschis acest topic yes yes

am lucrat un timp la un restaorant marocan si aveau niste mancari de te dadeau pe spate ,dar nu vroiau sa dea reteta poate ma ajuti tu yes yes

ce-mi placea cel mai mult era un orez cu fructe de mare se facea aproape la toate nuntile ,pus la cuptor intre doua foi de placinta essen

Flori...imi pare rau dar nu stiu despre ce e vorba. Insa promit sa le intreb pe prietenele mele, care, zic, eu, trebuie sa stie. Si am sa revin cu reteta, dupa ce am sa o incercpupici

Fetele, va multumesc tuturor pentru cuvintele voastre. Si sa stiti ca u nu gatesc numai ca aici...adica, gatesc destul de rar mancare marocana...eu gatesc in generalras
michi
Scris: Monday, August 1, 2011 12:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Denisa - deabia astept sa fac zacusca aceea si puiul.Am sa te anunt cum le fac si ce succes am avut .pupici
denisa_rachid
Scris: Monday, August 1, 2011 12:58 PM
Nivel

Michi, sa ai spor si sa ma anunti cum v-au placutpupici
ingerash
Scris: Monday, August 1, 2011 3:02 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Denisa,uite cum ma trimiti pe la magazinele "exotice".o sa incerc si eu retetele taletopai
denisa_rachid
Scris: Monday, August 1, 2011 3:20 PM
Nivel

Ingerash, sa ma anunti cum va placpupici
marivic
Scris: Monday, August 1, 2011 4:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
DENISA,tare apetisante retetele postate de tine;imi lasa gura apa,nu altasic
shirel
Scris: Monday, August 1, 2011 4:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Denisa,iubita atunci vrei lectii de mancare marocaneasca fiindca eu gatesc tare mult mancare arabeasca mai putin fac mancare romaneasca care in afara de mamaliga,sarmale mititei si ciorbe nu gatesc nimic .ras alcool
denisa_rachid
Scris: Monday, August 1, 2011 5:31 PM
Nivel

Marivic, daca vrei le poti si incerca...sunt usor de realizat!pupici

Shirel, sincer m-ar interesa sa stiu cam ce gatesc israelienii...ce mancaruri specifice au...sunt apropiate de cele arabesti, nu?pupici Si normal ca vreau lectii...cine nu vrea?sic
delfinasa
Scris: Monday, August 1, 2011 6:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Denisa, mi-a venit apa-n guraessen...ma abonez la retetele tale...zacusca si puiul cu pite vreau sa le fac primele...daca faci si dulciuri arabesti, sa ne pui retetele si de la ele, ca imi plac de mooor.
serarg
Scris: Monday, August 1, 2011 6:30 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
Denisa!super topic!ador mancarea marocana,arabeasca,turceasca!
michi
Scris: Tuesday, August 2, 2011 11:28 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Denisa , bineinteles ca nu m-am putut abtine si aseara am incercat zacusca (nu am pus curcuma care nu stiu ce este ) dar oricum a iesit super gustoasa.Puiul am sa-l incerc imediat ce iesim din post,dar zacusca cu siguranta am sa o mai fac zilele acestea ca a fost taare buna.Banuiesc ca daca avea si curcuma aceea avea o alta savoare dar chisr si fara a mers de minune pupici pupici Astept cu nerabdare sa treaca postul ca sa incerc si puiul.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.