Cartea mea de bucate - denisa_rachid
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Eileen
Scris: Friday, January 31, 2014 1:24 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Mesaje: 3201
Denisa love love
Superb tortul! La multi ani pentru pitic !
Iar vad shaorma , iar mor de pofta ras
Am incercat lipiile tale Denisa , si mi-au si iesit . Sunt sigura ca o sa iasa si mai bune daca le fac de mai multe ori nu ? S-au semiumflat , adica se umflau doar intr-o parte , se pe mijloc , nu se umflau pe toata suprafata . Mai ai vreun pont sa ne dai legat de asta ?DistanceKiss DistanceKiss
POate las lenea in weekend si le fac din nou bounce
denisa_rachid
Scris: Friday, January 31, 2014 1:37 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Mesaje: 2365
Bereea, multumesc din suflet, cat despre umiditate da, extrem de mareeee Argue (asta ca sa nu zic ce patesc in casa din cauza ei). Eu am pus din crema pe tort, insa asa am sa fac data viitoare, cu unt si cu zahar. Si pasta tu cand o intinzi nu o bagi si sub tort, nu? Si stratul de unt sa fie mai gros? Mersi si scuze de intrabarile astea... Cheek Kiss

Mirela, Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

Eileen, multumesc din suflet. Alt pont nu am ce sa zic, adica eu asa le fac si ies, insa tot ce trebuie facut este sa le framanti bine Cheek Kiss
Eileen
Scris: Friday, January 31, 2014 1:43 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Mesaje: 3201
Multumesc Denisa , oricum au iesit foarte bune , eu asa am presupus ca ar trebui sa se umfle mai tare.
bereea
Scris: Friday, January 31, 2014 1:44 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Eiii, in contact cu crema de la tort se topeste , poate de aceea s-a umezit asa. Untul nu foarte gros , doar bine intins sa nu i-a deloc contact pasta cu continutul. Nu bag pasta si sub tort.
denisa_rachid
Scris: Friday, January 31, 2014 2:59 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Mesaje: 2365
BereCheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss mersi din suflet!!! Data viitoare sper sa iasa si mai bine Clap
bereea
Scris: Friday, January 31, 2014 3:22 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Cu sigurantaCheek Kiss
miriam
Scris: Saturday, February 1, 2014 8:46 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Mesaje: 4992
La multi ani lui Marw!!!
Cum se impaca cu fratiorul?
Tortul este foarte frumos pt ca este facut de mamicoeur coeur
marivic
Scris: Saturday, February 1, 2014 11:39 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mesaje: 13449
LA MULTI ANI,MARW!SA-TI TRAIASCA SI PITICUL SI SA VA BUCURATI DE EI.....MULTA SANATATE,IUBIRE SI FERICIRE VA DORESC!computerlove computerlove computerlove
denisa_rachid
Scris: Saturday, February 1, 2014 11:55 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Mesaje: 2365
Miriam, Mari, va multumim din suflet!Cheek Kiss Cheek Kiss
marivic
Scris: Saturday, February 1, 2014 12:55 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mesaje: 13449
uNELE RETETE o sa le incerc si eu,cu siguranta,....fabuloase.....Bravoo Bravoo Cheek Kiss
denisa_rachid
Scris: Saturday, February 1, 2014 3:02 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Mesaje: 2365
Mari, multumesc! Chiar te rog!Cheek Kiss
denisa_rachid
Scris: Thursday, February 6, 2014 3:35 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Mesaje: 2365
I-am facut si pentru 2 lunite lui Adam...(nu mi-a ajuns pasta de zahar cum trebuia, si la 5 dimineata nu era deschis nimic ca sa merg sa cumpar gelatina ca s a mai fac pasta de zahar...)


denisa_rachid attached the following image(s):
100_3720.jpg100_3722.jpg

roxinthya
Scris: Thursday, February 6, 2014 5:39 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Mesaje: 7238
Superb tortul!
Pe micul prichindel cand il vedem?Cheek Kiss
denisa_rachid
Scris: Thursday, February 6, 2014 5:47 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Mesaje: 2365
E la avatar...am sa pun o poza cu el unde se vede mai bine...
Multumesc!
miriam
Scris: Thursday, February 20, 2014 3:28 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Mesaje: 4992
denisa_rachid wrote:
Am sa incep prin a va spune cum prepar eu hummusul, sau pasta de naut.


Ingrediente:
2 pumni de naut
zeama de la o lamie
3-4 catei de usturoi
o ceasca ulei de masline
sare

Mod de pregatire:
Pun de cu seara 2 pumni de naut in apa rece. Dimineata la trezire, schimb apa. O mai las pana pe la pranz, si schimb din nou apa. Mai sta in apa ceva timp, apoi spal bine nautul si il pun la fiert (eu il fierb in oala sub presiune si fierbe relativ repede, avand in vedere ca a stat si la inmuiat). Apa in care fierbe nautul trebuie sa fie multisoara, pentru a nu se completa cu apa rece (riscam sa nu fiarba bine). Cand a fiert, mai fierbem pana scade apa, insa nu de tot...sa mai avem 1-2 cani, caci ne folosim de ea.
Dupa ce a fiert nautul, punem in blender nautul, uleiul de masline, zeama de lamaie, sare, usturoiul si putina apa de la naut. Dam la blender si mai completam cu putin apa pana nautul devine o pasta fina, insa nu sa curga.

Se aseaza pe farfurie/castron (fiecare dupa imaginatie) si se poate decora fie cu boia de ardei iute, fie cu patrunjel tocat marunt...eu de data asta l-am decorat cu marar (sunt fan mararfirstprize ). La servit se mai adauga putin ulei de masline (nu obligatoriu, cine doreste)ras

Pofta mare!

Denisa se poate face humus din faina de naut?oare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.