|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Denisa Superb tortul! La multi ani pentru pitic ! Iar vad shaorma , iar mor de pofta Am incercat lipiile tale Denisa , si mi-au si iesit . Sunt sigura ca o sa iasa si mai bune daca le fac de mai multe ori nu ? S-au semiumflat , adica se umflau doar intr-o parte , se pe mijloc , nu se umflau pe toata suprafata . Mai ai vreun pont sa ne dai legat de asta ? POate las lenea in weekend si le fac din nou |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Bereea, multumesc din suflet, cat despre umiditate da, extrem de mareeee (asta ca sa nu zic ce patesc in casa din cauza ei). Eu am pus din crema pe tort, insa asa am sa fac data viitoare, cu unt si cu zahar. Si pasta tu cand o intinzi nu o bagi si sub tort, nu? Si stratul de unt sa fie mai gros? Mersi si scuze de intrabarile astea...
Mirela,
Eileen, multumesc din suflet. Alt pont nu am ce sa zic, adica eu asa le fac si ies, insa tot ce trebuie facut este sa le framanti bine |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Multumesc Denisa , oricum au iesit foarte bune , eu asa am presupus ca ar trebui sa se umfle mai tare. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eiii, in contact cu crema de la tort se topeste , poate de aceea s-a umezit asa. Untul nu foarte gros , doar bine intins sa nu i-a deloc contact pasta cu continutul. Nu bag pasta si sub tort. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Bere mersi din suflet!!! Data viitoare sper sa iasa si mai bine |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cu siguranta |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| La multi ani lui Marw!!! Cum se impaca cu fratiorul? Tortul este foarte frumos pt ca este facut de mami |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| LA MULTI ANI,MARW!SA-TI TRAIASCA SI PITICUL SI SA VA BUCURATI DE EI.....MULTA SANATATE,IUBIRE SI FERICIRE VA DORESC! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Miriam, Mari, va multumim din suflet! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| uNELE RETETE o sa le incerc si eu,cu siguranta,....fabuloase..... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mari, multumesc! Chiar te rog! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| I-am facut si pentru 2 lunite lui Adam...(nu mi-a ajuns pasta de zahar cum trebuia, si la 5 dimineata nu era deschis nimic ca sa merg sa cumpar gelatina ca s a mai fac pasta de zahar...) denisa_rachid attached the following image(s):
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Superb tortul! Pe micul prichindel cand il vedem? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| E la avatar...am sa pun o poza cu el unde se vede mai bine... Multumesc! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| denisa_rachid wrote:Am sa incep prin a va spune cum prepar eu hummusul, sau pasta de naut. Ingrediente:2 pumni de naut zeama de la o lamie 3-4 catei de usturoi o ceasca ulei de masline sare Mod de pregatire:Pun de cu seara 2 pumni de naut in apa rece. Dimineata la trezire, schimb apa. O mai las pana pe la pranz, si schimb din nou apa. Mai sta in apa ceva timp, apoi spal bine nautul si il pun la fiert (eu il fierb in oala sub presiune si fierbe relativ repede, avand in vedere ca a stat si la inmuiat). Apa in care fierbe nautul trebuie sa fie multisoara, pentru a nu se completa cu apa rece (riscam sa nu fiarba bine). Cand a fiert, mai fierbem pana scade apa, insa nu de tot...sa mai avem 1-2 cani, caci ne folosim de ea. Dupa ce a fiert nautul, punem in blender nautul, uleiul de masline, zeama de lamaie, sare, usturoiul si putina apa de la naut. Dam la blender si mai completam cu putin apa pana nautul devine o pasta fina, insa nu sa curga. Se aseaza pe farfurie/castron (fiecare dupa imaginatie) si se poate decora fie cu boia de ardei iute, fie cu patrunjel tocat marunt...eu de data asta l-am decorat cu marar (sunt fan marar ). La servit se mai adauga putin ulei de masline (nu obligatoriu, cine doreste) Pofta mare! Denisa se poate face humus din faina de naut? |
|
|