Cartea mea de bucate - Bereea

Options Cartea mea de bucate - Bereea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Postat: Tuesday, May 6, 2014 4:24 PM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 1/17/2008
Postari: 27681
Locatia: u.k.
Ce bine arata!!!! love coeur
bereea
Postat: Wednesday, May 7, 2014 9:17 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22767
Ingerascomputerlove
bereea
Postat: Wednesday, May 7, 2014 9:19 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22767
Eileen wrote:
Te rog ne dai si reteta de tort ?Blushing Blushing Cheek Kiss


https://www.bucataras.ro/retete/tort-cu-ciocolata-mascarpone-si-capsuni-46453.html
bereea
Postat: Monday, May 26, 2014 9:31 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22767
Ieri am facut un cheesecake cu branza de capra, miere si lapte de cocos. Nu m-am asteptat sa iasa atat de fina, racoroasa si buna.



Blat: 150 g biscuiti digestivi
130 g unt

Crema: 300 g branza de capra
200 g frisca
miere de albine
zahar dupa gust
200 ml lapte de cocos
8 g gelatina
vanilie

Am hidratat gelatina si am dizolvat-o in laptele de cocos. Branza de capra am amestecat-o bine cu miere de albine , am adaugat laptele de cocos , apoi frisca batuta cu zahar (dupa gust).Se pune peste blatul de biscuit si se da la frigider.

bereea
Postat: Friday, June 13, 2014 9:35 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22767
Pentru ca ieri am aniversat 15 ani de casnicie m-am gandit si la un tortulet mic, micut care sa ne reprezinte. Pentru mine casnicia e ca un joc de puzzle unde piesele trebuie imbinate cu atentie altfel jocul nu iese cum trebuie, asa ca doua piese de puzzle ne reprezinta pe mine si pe sotul meu.
Tortul este departe de a fi perfect, e decorat practic in 5 minute pentru ca era foarte cald si umed afara, aproape imposibil de lucrat cu pasta de zahar (care mi-a facut bule de aer pe care n-am reusit sa le scot)



monica irimia
Postat: Friday, June 13, 2014 10:09 AM


Nivel: Avansat

Intrat: 7/3/2010
Postari: 1948
Vai, ce aspectuos este si ce buna comparatia casniciei cu piesele de puzzle! Bravoo Sa fiti fericiti si sanatosi! dance majoreta
Eileen
Postat: Friday, June 13, 2014 10:12 AM


Nivel: Avansat

Intrat: 1/16/2013
Postari: 3201
Hahaha...ce-am ras ...decorat in 5 minute Haha Haha Haha
Noua ne-ar lua 50 hohot hohot
Arata f bine , ca de la tine nici nu se poate altfel Bravoo Bravoo Bravoo
La multi ani inca o data floare2 floare2 floare2 sarbatoare sarbatoare sarbatoare confeti confeti confeti !
bereea
Postat: Friday, June 13, 2014 10:13 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22767
Multumesc fetele!computerlove
Ana
Postat: Saturday, June 14, 2014 10:09 PM


Nivel: TOP TEAM

Intrat: 11/9/2008
Postari: 30045
YamiiiiiLumanari Lumanari multi ani inainte!!!DistanceKiss
Eileen
Postat: Thursday, June 26, 2014 6:55 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 1/16/2013
Postari: 3201
Bereea am o rugaminte la tineBlushing Cheek Kiss
La prajitura Alessandra cu ce as putea inlocui frisca, un altfel de crema bunuta ?
Am gasit doar un fel de smantan cu 32% grasime, din care nu am incercat niciodata , si ma tem sa iau acum sa fac prima dta experimente, fiindca fac din nou tortul pentru musafiri.
Data trecuta am pus Hulala dar aia are amoniac in ea, si tata nu poate sa manance din cauza asta, mai ales ca el e sarbatoritul acum.
Nu stiu ce alta crema sa pun in loc, mai gugalesc acum dar poate imi dai si tu o sugestieCheek Kiss Cheek Kiss
Eileen
Postat: Friday, June 27, 2014 8:49 AM


Nivel: Avansat

Intrat: 1/16/2013
Postari: 3201
Dupa ce m-am enervat ca gaseam tot felul de creme bune-bune care aveau frisca , am gasit o crema de cocos , pe care am sa o fac .
Am cumparat ce imi mai trebuia , asa ca o sa revin cu impresii. De data asta sper sa prind si eu o poza buna , nu numai pe graba Lol Lol Lol
bereea
Postat: Friday, June 27, 2014 9:40 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22767
Eilee, scuza-ma, nu vazusem intrebarea ta.Sa-mi spui cum a iesit cu crema de cocosCheek Kiss
Eileen
Postat: Monday, June 30, 2014 8:55 AM


Nivel: Avansat

Intrat: 1/16/2013
Postari: 3201
Bereea a fost divin tortuliloveyou iloveyou iloveyou ...din nou, crema de cocos foarte buna , apreciat de toata lumea , tati meu a papat si el fara probleme, doar ca nu a apucat mai mult de o feliuta Lol Lol Lol


Eileen attached the following image(s):
dsc01432.jpg

bereea
Postat: Monday, June 30, 2014 9:10 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22767
Arata super bine! Daca scrii si reteta cremei de cocos ar fi minunat!Cheek Kiss
Eileen
Postat: Monday, June 30, 2014 9:21 AM


Nivel: Avansat

Intrat: 1/16/2013
Postari: 3201
Bereea , reteta de crema de cocos am adaptat-o dupa tortul meu pana la urma .

Am pus 500 ml lapte la incalzit , cand s-a infierbantat se pun 100 gr fulgi de cocos, se inchide aragazul ,se acopera si se lasa 10-15 minute.
APoi se pune din nou pe foc , cu jumatate plic de budinca sau 50 gr amidon , si se amesteca continuu cateva minute , pana se ingroasa putin de la amidon .
Separat am pus un plic de gelatina in 100ml lapte, am lasat sa se umfle , am pus-o putin sa se incalzeasca , si am adaugat-o in crema de cocos rece.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed