Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Uite, cum am ratat eu minunatiile...
WOOOWWW!!! Ca nici nu mai stiu ce sa spun... Cel de ziua ta arata de revista, de MasterChef, de ce vrei tu, nu mai conteaza - important e ca e... WOOOWWW!
Cel de capsuni mi-a lasat gura apa! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
|
daca faci in una asa mare dubleaza cantitatile altfel iti iese o turta |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Anelise wrote:Uite, cum am ratat eu minunatiile... WOOOWWW!!! Ca nici nu mai stiu ce sa spun... Cel de ziua ta arata de revista, de MasterChef, de ce vrei tu, nu mai conteaza - important e ca e... WOOOWWW! Cel de capsuni mi-a lasat gura apa!
Draga mea |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| bereea wrote:daca faci in una asa mare dubleaza cantitatile altfel iti iese o turta Bereea multumesc ! Am verificat intre timp , este de 26 tava , si o sa cumpar cate 500 ml de frisca pt fiecare tort ! Sper sa iasa bune |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Pot comanda la tine un tort? Mi-l trimiti par-avion... ,mor aici cand il vad ...piesa de muzeu nu altceva |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mioara! De comandat poti, da' trebuie sa vii personal sa-l iei. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ehhhh,am sa iau asta in calcul....mersi de pont |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Bereea , am intrat putin special sa-ti multumesc din suuuuufffflllleeeeeeeeet pentru retetele tale mirobolante ! Au iesit super torturile si super apreciate !!! Blatul de la caciula lui Mos Craciun este fenomeeeenal , m-am indragostit de el Ramane de dat mostenire mai departe!! La prajitura Alessandra nu mi s-a intarit frisca suficient , si nu s-au cunoscut la fel de bine ca la tine straturile , dar nici nu mai conta acest detaliu de acum
Scuze calitatea pozelor, dar le-am facut la repezeala, n-am avut timp sa le fac sedinta foto ca tabarau toti pe mine Eileen attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eileen, ma bucur enorm ca ti-au placut! Arata super bine! Oricand, cu multa placere1 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Bereea , nu am suficiente emoticoane |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cand am vazut prajitura cu foi cu suc de rosii la Master Chef mi-am dorit sa o fac si eu.Si am facut-o dar...e gris cu dulceata deci nu e printre preferatele mele.Prefer sa le umplu cu ce le umplem pana acum:
Si niste rulouri pe care le-a facut Ale cu un pic de ajutor:
Si un tort cu capsuni si ciocolata:
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Eileen, foarte reusite torturile, felicitari! Bereea, fara cuvinte, ai un talent nativ creativ exceptional!
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Monica , multumesc Bereea ai muncit ceva , tortul de capsuni cum e , e ceva nou ? Rulourile sunt cu foietaj ? visez de mult sa fac rulouri ...dar |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Multumesc Monica, Eileen!
Da, tortul e o reteta noua, iar rulourile din foietaj, umplute cu crema pasticciera. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Te rog ne dai si reteta de tort ? |
|
|