Cartea mea de bucate - Bereea

Options Cartea mea de bucate - Bereea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Postat: Thursday, October 21, 2010 10:15 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22769
Anabella,pupici
ingerash
Postat: Thursday, October 21, 2010 11:12 PM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 1/17/2008
Postari: 27681
Locatia: u.k.
Super retete,Bereea esti o sursa de inspiratie pentru minepupici computerlove
raly
Postat: Friday, October 22, 2010 7:44 AM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 12/17/2007
Postari: 25889
Locatia: M e d i a s
Vai ca deja imi ploua in gura!Arata f bine!bravo bravo
bereea
Postat: Friday, October 22, 2010 8:11 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22769
Ingeras, Ralycomputerlove
bereea
Postat: Friday, October 22, 2010 8:17 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22769
Bascute cu ciuperci






Pentru pure:
500 g cartofi
1 ou
2 linguri cascaval ras
50 g lapte
30 g unt
2-3 linguri faina
patrunjel verde
sare, piper

Pentru umplutura:
250 g ciuperci
1 ardei iute
3 catei de usturoi
1 ceapa
1 rosie mica
sare, piper

Se face un pure din cartofi, cascaval ras, ou, lapte, unt sare, piper si patrunjel tocat.Pure-ul trebuie s aiasa mai tare.

Se curata, spala si se toaca ciupercile.Se calesc intr-un pic de ulei impreuna cu ceapa, usturoiul si ardelul iute (eu n-am pus ca m-am gandit ca va papa si Ale).Se adauga rosia decojita si taiata cubulete mici.Se condimenteaza

se aseaza in tava in care am pus hartie de copt gramajoare de pure, iar peste s easeaza umplutura de mai sus.Se coc 25-30 minute.Cand le scoatem le ornam cu cascaval ras, o bucatica d erosie si patrunjel verde.
mariana71
Postat: Friday, October 22, 2010 8:23 AM


Nivel: Senior

Intrat: 10/14/2009
Postari: 5442
Locatia: italia
Bereea,ce bine arata cremsmit,iar la bascute pune repede si retetalove love !
La cremsmit, in loc de smantana pot pune iaurt sau panna da cucina?tu ce folosesti?

bereea
Postat: Friday, October 22, 2010 8:29 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22769
Mariana, eu folossc panna da cucinapupici
danab
Postat: Friday, October 22, 2010 8:33 AM


Nivel: Senior

Intrat: 3/13/2006
Postari: 5519
Locatia: Iasington
nervi de ce-am intrat aici? off, ce fain arata cremsnitul nervi eu am vazut foi in plus, aratau fain, dar sotului nu-i plac pt ca se farma si fac mizerie.
Berea, eu fierb cremele astea pe aburi, chiar si laptele, ca sa nu se formeze crusta pe fundul cratitei. La final o strecor prin sita sa elimin orice cocolos. Poti folosi amidon, doar ca trebuie mai mult/mai putina faina. caut imediat info.

Astept reteta la bascute, ca noua ne plac ciupercutele.

Am gasit:
Cornstarch or Corn flour (for thickening) 1 tablespoon (15 grams) = 2 tablespoons (25 grams) all purpose flour

Read more: https://www.joyofbaking.com/IngredientSubstitution.html#ixzz134DuFI6D
michi
Postat: Friday, October 22, 2010 8:43 AM


Nivel: Avansat

Intrat: 2/17/2009
Postari: 1038
Locatia: romania
Bereea- newclap newclap newclap suoer arata si mi-ai dat o idee grozava cu cremsnitul.Nu am mai mancat de ani de zile.pupici pupici pupici Fuguta si cu reteta de bascutenewclap newclap pupici
bereea
Postat: Friday, October 22, 2010 9:33 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22769
multumesc Danab si Michipupici Am adaugat si reteta la bascutele cu ciuperci
bereea
Postat: Sunday, October 24, 2010 3:29 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22769
Tort cu vacute






Tort cu ciocolata si mousse de piersici.Vacutele au fost vopsite de Ale si nu mi s-a permis sa corectez unde nu a dat bine cu pensula.
shirel
Postat: Sunday, October 24, 2010 4:21 PM

Nivel: SMARALD

Intrat: 7/22/2007
Postari: 11807
Locatia: israel
Bereea chiar vroiam sa te intreb daca Ale a vopsit vacutzele!sic Vad ca incetul cu incetul te profesionezi,eu as face torturi decorative in fiecare zi dar nu are cine sa le manance la noi.Toti ai casei prefera numai torturi de ciocolata !sic ras newclap newclap Bravo ,apreciez munca ta!!
Ti-am vazut si cremsnitul love love super delicios ,eu prepar cel putin o data pe luna imi place la nebunie plus ca am gasit niste foi in comertz care sunt de o mie de ori mai bune decat astea facute acasa sic si la cat timp am eu sunt o binecuvantare .
Esti o gospodina desarvarsita si se vede ca esti din Suceava la noi se gateste super delicios!!newclap newclap pupici
bereea
Postat: Sunday, October 24, 2010 4:28 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22769
multumesc, shirelcomputerlove .Orice tort pe care il fac are si ceva de ciocolata, altfel nu se poate pentru ca si la noi tot astea sunt preferatele
alimami
Postat: Sunday, October 24, 2010 4:35 PM

Nivel: Avansat

Intrat: 11/2/2009
Postari: 1847
Locatia: Romanica
Am citit topicul asta de la cap la coada si am ramas impresionata!!Bereea,esti fenomenala!!Nu am crezut niciodata ca se pot face minunatii din astea acasa!!
bereea
Postat: Sunday, October 24, 2010 4:43 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22769
alimami, multumesc mult.pupici Dupa cum am mai spus , eu sunt foarte la inceput, sunt fete care fac torturi de-a dreptul incredibile...si castiga bani frumosi din asta.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed