Cartea mea de bucate - Bereea

Options Cartea mea de bucate - Bereea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LilianaD
Postat: Wednesday, September 4, 2013 9:20 AM


Nivel: Senior

Intrat: 2/22/2011
Postari: 5024
Locatia: Germania
Arata... fabulos, si poza cu sectiunea ....te face sa mori de pofta.essen essen essen
Bravoo Bravoo Bravoo
bereea
Postat: Wednesday, September 4, 2013 9:50 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22768
Lilianacomputerlove
denisa_rachid
Postat: Wednesday, September 4, 2013 12:10 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 8/13/2010
Postari: 2365
Bereea, un simplu waw!!!!! Bravoo Bravoo
bereea
Postat: Wednesday, September 4, 2013 1:03 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22768
Denisa, computerlove
bereea
Postat: Wednesday, September 4, 2013 3:41 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22768
Prajitura cu prune




Ingrediente:
-4 oua
-250 g smantana
-zahar vanilat
-3 linguri ulei
-300g faina (eu am pus doar 250 g)
-300 g zahar (ampus doar 250 g)
- prune
-scortisoara
-praf de copt

Se freaca ouale cu sare, se adauga zaharul, apoi toate celelate indrediente.Mie mi s-a parut compozitia cam groasa si am adaugat inca 3 linguri de iaurt de vailie.De asemenea am gresit ca n-am pus prune si in compozitie.
Ana
Postat: Wednesday, September 4, 2013 10:03 PM


Nivel: TOP TEAM

Intrat: 11/9/2008
Postari: 30045
Yamii sigur o incerc si eu zilele astea.Bravoo
raly
Postat: Thursday, September 5, 2013 8:00 AM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 12/17/2007
Postari: 25889
Locatia: M e d i a s
Super!Bravoo Bravoo
bereea
Postat: Thursday, September 5, 2013 8:55 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22768
Ana, Ralycomputerlove
bereea
Postat: Friday, September 20, 2013 10:11 AM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22768
Mississipi mud pie


Ori de cate ori o reteta imi face cu ochiul o scriu si , cand ii vine timpul , o incerc.Ieri am avut chef de ciocolata, doar ca eu nu mananc ciocolata decat in prajituri, asa ca a venit randul acestei retete.Am folosit ciocolata fondente 85% cacao.Astfel ca prajitura nu e deloc dulce, e perfecta pentru gustul meu.



Blatul:
-200 g biscuiti
-60 g unt
-60 g ciocolata fondente

Se topeste ciocolata impreuna cu untul, se lasa la racit , apoi se amesteca cu biscuitii sfaramati.Se pune intr-o tava cu diametrul de 26 cm si s eda la rece.

Crema::
-180 g ciocolata fondente
-180 g unt
-4 oua
-90 g zahat tos+90 g zahar brun
-200 ml frisca lichida

Se topeste ciocolata impreuna cu untul si s elas ala racit.Ouale se mixeaza foarte bine impreuna cu zahatul tos+ brun.Se toarna frisca lichida, apoi ciocolata racita.Se mixeaza cateva minute.Se toarna peste blat si se da la cuptor 45 de minute.


Cand este racita foarte bine se pune frisca batuta si se rade ciocolata deasupra.Am folosit 250 ml frisca si zahar dupa gust.
mirela74chris
Postat: Friday, September 20, 2013 11:22 AM

Nivel: Maestru

Intrat: 10/17/2009
Postari: 8601
Locatia: Constanta
Wow!love Ce bine arata!Sa o papati sanatosi,asta ,daca nu ati papat-o deja.pupici
Sa stii ca am facut tortul tau CU MOUSSE DE ZMEURA SI MOUSSE DE IAURT SI WHISKY.Am facut o reteta si jumatate pentru ca am forma mai mare.Pot sa iti spun ca a fost absolut delicios.Nu am poze, pentru ca s-a topit imediat.Si sa sti ca am pus si whisky(ceva cu aroma de cirese amare) si e fenomenal.Multumesc inca o data pentru reteta!Cheek Kiss computerlove
Ana
Postat: Friday, September 20, 2013 11:23 AM


Nivel: TOP TEAM

Intrat: 11/9/2008
Postari: 30045
Yamii ce bine arata!!!Bravoo
roxinthya
Postat: Friday, September 20, 2013 12:34 PM


Nivel: Senior

Intrat: 11/10/2009
Postari: 7233
Locatia: Bucuresti
love love
denisa_rachid
Postat: Friday, September 20, 2013 2:10 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 8/13/2010
Postari: 2365
Waw, sigur am sa o incerc pe asta! Arata si suna extraordinar!!!!!!!Bravoo Bravoo
bereea
Postat: Friday, September 20, 2013 2:43 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22768
mirela74chris wrote:
Wow!love Ce bine arata!Sa o papati sanatosi,asta ,daca nu ati papat-o deja.pupici
Sa stii ca am facut tortul tau CU MOUSSE DE ZMEURA SI MOUSSE DE IAURT SI WHISKY.Am facut o reteta si jumatate pentru ca am forma mai mare.Pot sa iti spun ca a fost absolut delicios.Nu am poze, pentru ca s-a topit imediat.Si sa sti ca am pus si whisky(ceva cu aroma de cirese amare) si e fenomenal.Multumesc inca o data pentru reteta!Cheek Kiss computerlove


Ma bucur tare mult ca v-a placut! Sa va fie de bine!

Denisa, Ana, Roxinthyacomputerlove
monica irimia
Postat: Friday, September 20, 2013 3:42 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 7/3/2010
Postari: 1948
Se vede ca e delicioasa prajitura, deci imi trag si eu o felie. angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed