Cartea mea de bucate - Bereea

Options Cartea mea de bucate - Bereea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Postat: Sunday, September 26, 2010 6:27 PM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 12/17/2007
Postari: 25889
Locatia: M e d i a s
Bereea jos palaria!newclap newclap newclap Ma gandesc ca sotul a fost incantat ca arata demential,asa da surpriza!Si in plus vad ca ai idei creative!Data vitoare poate i faci si altcevaras hohot hohot
carla
Postat: Sunday, September 26, 2010 6:31 PM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/8/2007
Postari: 14165
Bereea,asa, ia-l incethohot data viitoare ce-i faci?Ca dupa tzaza,...
bereea
Postat: Sunday, September 26, 2010 7:07 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22766
Raly, Carla multumesc.Cum aveam si musafiri am mers cu tortul in salon si am intrebat cine vrea o tzatza? apoi bineinteles ca m-au intrebat cand fac...continuarea? Iar fetele au sarit ca vor continuarea ...masculina.Asa ca vad eu ce fac, numai sa ce ma fac cu fiica-mea
shirel
Postat: Sunday, September 26, 2010 8:14 PM

Nivel: SMARALD

Intrat: 7/22/2007
Postari: 11807
Locatia: israel
bereea wrote:
Raly, Carla multumesc.Cum aveam si musafiri am mers cu tortul in salon si am intrebat cine vrea o tzatza? apoi bineinteles ca m-au intrebat cand fac...continuarea? Iar fetele au sarit ca vor continuarea ...masculina.Asa ca vad eu ce fac, numai sa ce ma fac cu fiica-mea



Tortul cu tzitze superb,continuarea masculina este foarte usoara de facut am facut-o eu odata la o petrecere de gagici dar ce-l mai misto este un fund de gagica apetisant .Ti-a iesit foarte misto si cred ca a fost si foarte delicios!pupici pupici pupici
bereea
Postat: Sunday, September 26, 2010 8:33 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22766
gustul a fost foarte buna, aspectul...se putea si mai bine, la fund nu ma gandisem, dar cum am mai spus, avem copii in preajma si mai bine ma abtin
teea09
Postat: Monday, September 27, 2010 1:58 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 10/31/2008
Postari: 4262
Locatia: Gradina iubirii
Superb tortul delicios si ingenios firstprize newclap
bereea
Postat: Monday, September 27, 2010 8:30 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22766
teeacomputerlove
delfinasa
Postat: Monday, September 27, 2010 9:33 PM

Nivel: Senior

Intrat: 2/13/2006
Postari: 6852
Locatia: pe-aici
bravo bravo bravo Absolut demential tortul pentru sot cool cool cool Bereea, de curiozitate, cat ti-a luat sa-l faci?
bereea
Postat: Monday, September 27, 2010 9:54 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22766
Delfineasa, multumesc.pupici nu stiu exact cat mi-a luat pentru ca mai intai am copt blatul, apoi am facut prima crema (5 minute), am lasat sa se intareasca, apoi am facut a doua crema (10 minute plus timpul de fierbere).Ornatul a durat mai bine de o ora, poate chiar o ora si jumatate
delfinasa
Postat: Tuesday, September 28, 2010 9:19 PM

Nivel: Senior

Intrat: 2/13/2006
Postari: 6852
Locatia: pe-aici
Da, ma gandeam eu ca ai muncit ceva la el...dar arata super cool
delfinasa
Postat: Thursday, October 14, 2010 6:29 PM

Nivel: Senior

Intrat: 2/13/2006
Postari: 6852
Locatia: pe-aici
Bereea, ce mai bucataresti bun?

Nu ramane si tu in urma cu cartea ta...vrem sa vedem bunatatile pe care le tii secretesic pupici.
bereea
Postat: Friday, October 15, 2010 10:32 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22766
Vai, Delfineasa, nu mai am timp de nimic.Gatesc chiar putin in ultima vreme.
bereea
Postat: Saturday, October 16, 2010 3:35 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22766
PATEURI UMPLUTE




Pentru umplutura:
-se caleste un pic de ceapa cu ardel , apoi se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba pana scade apa.Se adauga sunca de pui taiata cubulete , sare , piper , un pic de branza telemea si patrunjel verde si se inchide focul.
Pasta sfoglia se taie patratele , se umple cu aceasta compozitie , apoi se unesc doua din colturile opuse.Se da la cuptor.
bereea
Postat: Saturday, October 16, 2010 3:44 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22766
Pizza


Aluatul pentru pizza il fac aproximativ la fel ca cel pentru paine, doar ca il framant cu ulei d emasline in loc d efaina.Astfel devine foarte elastic.Il pun in tava , dar nu-l las deloc la crescut , ci il ung cu suc de rosii si pun deasupra ceea ce prefer.Nici prea multe ingrediente la un loc nu se recomanda.Daca se pun ciuperci, vinete, zucchine, ardei acestea trebuie muiate dinainte in cuptor sau chiar in tigaie.Deasupra se pune mozzarella sau altfel de branza.Aceasta se adauga cu 1-2 minute inainte de a fi scoasa pizza din cuptor.

Pizza cu zucchine , salsiccea si mozzarela



Pizza cu ciuperci, ardel si mozzarela



Pizza cu ciuperci, boabe de porumb dulce, carciofi (anghinare) si mozzarela




Pizza cu vinete si branza afumata



Pizza cu rosii ciliegine si mozzarela


ioana0023
Postat: Saturday, October 16, 2010 3:47 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 3/24/2010
Postari: 2383
Locatia: Romania
mmmmm...ce pofta mi-ai facut, deja simt mirosul pupici newclap newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed