Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| De curand am descoperit torturile acoperite cu glazura oglinda. La primul tort am gresit destul, dar am inteles unde:
A urmat al doilea tort. Nici acesta nu este perfect. Neavand termometru de bucatarie( se pare ca au disparut de pe suparafata pamantului ca nu gasesc nicaieri) am turnat glazura la.o temperatura un pic cam joasa. Dar...a iesit mult mai bine decat primul. Deci, entrement cu lime, fructe de padure si lapte de cocos! Absolut divin la gust!
Continarea saptamana viitoare! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bereea, fara cuvinte! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| DIVIN arata....Eu una nici nu as manca......m-as uita la ele,fara sa le stric |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Foarte aratoase ! felicitarile mele , dar nu am inteles ce fel de glazura folosesti ? se gaseste la plic ?
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| endy wrote:Foarte aratoase ! felicitarile mele , dar nu am inteles ce fel de glazura folosesti ? se gaseste la plic ?
Multumesc. Glazura o fac eu in casa si nu e chiar simpla( si nici ieftina). |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Entrement cu mango si kalamansi
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ce sa mai zic? Am ramas cu gura cascata!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
|
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Si...aventura continua!
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Superbe ca de obicei |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
|
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ce mai aventuraaaa!!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Entrement cu ciocolata alba aromata cu busuioc si insert de capsuni cu ghimbir , blat umed de ciocolata neagra.
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| |
|
|