Cartea mea de bucate - Bereea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Wednesday, October 7, 2015 9:25 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
Bereea, ma bucur mult! computerlove Doar stii ca si noi ti-am spus de atatea ori sa faci un business la cat de priceputa si pasionata esti! Clap Tin pumnii! pupici
bereea
Scris: Wednesday, October 7, 2015 9:25 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Multumesc!coeur Cine stie, poate-poate...
monica irimia
Scris: Monday, October 12, 2015 8:46 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Mesaje: 1948
Bereea, jos palaria, esti perfectionista, creatoare cu deosebit simt artistic culinar. Bravoo Bravoo Bravoo Bravo! angel computerlove
bereea
Scris: Tuesday, October 13, 2015 9:14 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
monica irimia wrote:
Bereea, jos palaria, esti perfectionista, creatoare cu deosebit simt artistic culinar. Bravoo Bravoo Bravoo Bravo! angel computerlove


pupici pupici
roxinthya
Scris: Tuesday, October 13, 2015 12:45 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Mesaje: 7238
Bere eu zic sa-i dai drumu' la treaba.
Felicitari
bereea
Scris: Tuesday, October 13, 2015 1:49 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
roxinthya wrote:
Bere eu zic sa-i dai drumu' la treaba.
Felicitari


computerlove
Eileen
Scris: Tuesday, November 3, 2015 1:41 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Mesaje: 3201
Bereea, te rog tare mult, caut de vreo 20min si netul imi merge f prost, stiam ca ai scris undeva cum faci tu pasta de zahar, fondantul dar numai nu mai gasescCray Cand ai tu timp poti sa mi-o dai si mie te rog DistanceKiss DistanceKiss

Edit : In final...am gasit dance dance

Asta este , nu ?

Quote:
550 g zahar pudra, 60 g miere de albine, 10 g gelatina hidratata.Se amesteca , dar atentie, e posibil sa nu intre tot zaharul sau sa mai trebuiasca.de asemnea, daca zaharul pudra nu contine amidon, trebuie sa adaugi tu un pic.


Acum intrebarea vine,gelatina granule, hidratata in 100ml apa rece ca pe plic, si apoi topita ?
bereea
Scris: Tuesday, November 3, 2015 3:26 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Gelatina granule sau sub forma de foi o hidratezi in cate apa vrei, dar - atentie- nu o topesti decat cu 30 ml de apa.
bereea
Scris: Thursday, February 11, 2016 4:12 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Ne-am mai distrat si noi cu o torat de carnaval, coloratissima, facuta aproape in intregime de Ale:



O alta torta din ciocolata fondente pentru cei aflati la dieta :





Flori de zucchine cu mozzarella in pastella si coapte la cuptor:



Supa crema de conopida si broccoli:

img
bereea
Scris: Monday, September 26, 2016 9:09 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Cheesecake cu kiwi



img
bereea
Scris: Monday, September 26, 2016 9:11 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
...si ratatouille!



img
Eileen
Scris: Friday, December 16, 2016 1:52 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Mesaje: 3201
Bereea te rog tare mult da mi si mie o idee de prajiturica buna buna si ultra rapida. Pe net sunt multe dar nu am timp sa testez uff
Multuuuucomputerlove campfire
bereea
Scris: Sunday, December 18, 2016 5:31 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
bereea wrote:


Zilele trecute am gasit tot la doamna Gabriela o prajitura care arata grozav si are o denumire pretentioasa:" Le Moelleux au Chocolat". Bineinteles ca n-am rezistat sa nu o fac si mi-am dat seama - in momentul in care am gustat-o - ca este umplutura pastii mele cu ciocolata.

img

reteta este extraordinar de simpla:
-250 g ciocolata fondente
-250 g unt
-6 oua
-250 g zahar (eu am pus brun)
-40 g faina
Se topeste ciocolata pe bain-marie, se adauga untul. Intre timp se freaca galbenusurile cu zaharul si , cand sunt gata,se adauga ciocolata.Se pune faina si albusurile batute cu un strop de sare.Se coace circa 20 minute.Se serveste rece.



Uite, prajitura aceasta o recomand. Se face repede, se coace repede si, in combinatie cu inghetata de vanilie, e divina.
Eileen
Scris: Thursday, December 22, 2016 8:50 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Mesaje: 3201
Mul?umesccomputerlove
Pana la urma ma hotarasem la prajitura bounty. Dar la cumparaturi nu am gasit cocos decat la pungi f mari (1_2kgalcool )
endy
Scris: Tuesday, December 27, 2016 3:24 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Mesaje: 2562
Gospodine pricepute , va salut si vin sa va intreb ce sa fac ceva deosebit de revelion sa ma prezint in vizita si sa fie o incintare !
E vorba de ceva dulce sa incinte copiii dar si de o mincare mai aparte .Va multumesc !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.