Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bereea, ma bucur mult! Doar stii ca si noi ti-am spus de atatea ori sa faci un business la cat de priceputa si pasionata esti! Tin pumnii! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Multumesc! Cine stie, poate-poate... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bereea, jos palaria, esti perfectionista, creatoare cu deosebit simt artistic culinar. Bravo! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
|
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Bere eu zic sa-i dai drumu' la treaba. Felicitari |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| roxinthya wrote:Bere eu zic sa-i dai drumu' la treaba. Felicitari
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Bereea, te rog tare mult, caut de vreo 20min si netul imi merge f prost, stiam ca ai scris undeva cum faci tu pasta de zahar, fondantul dar numai nu mai gasesc Cand ai tu timp poti sa mi-o dai si mie te rog
Edit : In final...am gasit
Asta este , nu ?
Quote:550 g zahar pudra, 60 g miere de albine, 10 g gelatina hidratata.Se amesteca , dar atentie, e posibil sa nu intre tot zaharul sau sa mai trebuiasca.de asemnea, daca zaharul pudra nu contine amidon, trebuie sa adaugi tu un pic.
Acum intrebarea vine,gelatina granule, hidratata in 100ml apa rece ca pe plic, si apoi topita ? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Gelatina granule sau sub forma de foi o hidratezi in cate apa vrei, dar - atentie- nu o topesti decat cu 30 ml de apa. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ne-am mai distrat si noi cu o torat de carnaval, coloratissima, facuta aproape in intregime de Ale:
O alta torta din ciocolata fondente pentru cei aflati la dieta :
Flori de zucchine cu mozzarella in pastella si coapte la cuptor:
Supa crema de conopida si broccoli:
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cheesecake cu kiwi
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| ...si ratatouille!
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Bereea te rog tare mult da mi si mie o idee de prajiturica buna buna si ultra rapida. Pe net sunt multe dar nu am timp sa testez Multuuuu |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| bereea wrote: Zilele trecute am gasit tot la doamna Gabriela o prajitura care arata grozav si are o denumire pretentioasa:" Le Moelleux au Chocolat". Bineinteles ca n-am rezistat sa nu o fac si mi-am dat seama - in momentul in care am gustat-o - ca este umplutura pastii mele cu ciocolata. reteta este extraordinar de simpla: -250 g ciocolata fondente -250 g unt -6 oua -250 g zahar (eu am pus brun) -40 g faina Se topeste ciocolata pe bain-marie, se adauga untul. Intre timp se freaca galbenusurile cu zaharul si , cand sunt gata,se adauga ciocolata.Se pune faina si albusurile batute cu un strop de sare.Se coace circa 20 minute.Se serveste rece.
Uite, prajitura aceasta o recomand. Se face repede, se coace repede si, in combinatie cu inghetata de vanilie, e divina. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Mul?umesc Pana la urma ma hotarasem la prajitura bounty. Dar la cumparaturi nu am gasit cocos decat la pungi f mari (1_2kg ) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Gospodine pricepute , va salut si vin sa va intreb ce sa fac ceva deosebit de revelion sa ma prezint in vizita si sa fie o incintare ! E vorba de ceva dulce sa incinte copiii dar si de o mincare mai aparte .Va multumesc ! |
|
|